Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 Presne...citlivky 🙂 U nas to probihalo velmi podobne...samozrejme zadanku jsem mela v kapse...ale jemu sem rekla, ze si pro ni pujdu az jestli bude souhlasit. No i jsem mu vysvětlovala ze to nic není, ze doktor rikal, ze tam ani zadny doktory nepotka...jen pujde do kabinky a sup 🙂 no sranda 🙂 ...jj, chudak 🙂 u nas taky tak, všichni kolem kocarky...jeho bratr ma uz deti dve...ale my mame porad cas....
@jitule007 no můžeš to přinést i z domova, ale musí to byt do 60min...
@lussinka88
@jitule007 u nás chlap nechtěl doma, aby mršky měly větší šanci 😀 a na místě nebylo kde 😀 Tak veřejný záchod 😀 Tak rychle jak byl jsem ho nikdy nezažila 😀 bral to statečně..
@lussinka88 no my musime do jineho mesta...takze za hodku bysme to nestihli 🙂
@rejni
@jitule007 me by zajimalo jak ta mistnost vypada 😃 Jak odesel tak jsem si vzpomnela ze jsem mu chtela rict at mi to tam vyfoti 😀 smsku jsem mu radsi neposilala abych ho nevyplasila 😀 kazdopadne mame chlapy statecny.... Ja jsem fakt zvedava jak moc statecnej bude u porodu 😀 aby se nemuseli starat hlavne o nej! 🙂)
@lussinka88 já si vždycky vzpomenu na muže v naději 😀 no nedávno se mě zeptal jestli bych chtěla aby byl u porodu a já že i jo..on že spíš ne ale kdybych moc chtěla.. Spíš mě děsí to, jaký to má na ty chlapy "špatný" vliv.. 😀
@rejni taky rikal, ze kdybych moc chtela, tak by sel... Ale asi by mel zavreny oci 😀... ja jsem kdysi tady cetla nejakou diskuzi na tohle tema a dosla jsem k zaveru ze se bude moct rozhodnout sam... 😃 A sam se kdyztak vyrovna s nasledkama 😃... Budu si brat dulu aby tam byl alespon nekdo rozumnej a pri smyslech 😃... Mozna je to zbytecnost, ale pritel nez by se rozhodnul tak bych uz davno porodila a ja se navic docela desim bolesti... Ikdyz si o sobe nemyslim ze jsem velka citlivka, tak tohodle se desim 🙂.
Tak to ja vim, ze ho u porodu nechci 🙂 pritel by teda ani nesel, fakt je citlivka...ale ja citim ze nechci.
A holky neco nového na testech? Ja se chystam o vikendu 🙂
@rejni
@lussinka88
Ahojky, tak my zrovna s manželem vedli stejné téma- otec u porodu. U syna byl. A nedávál to..a to jsem jen ležela na lůžku a čekala, kdy se porod rozjede..jenže jsem měla velké komplikace, obě ruce jsem měla rozpíchané a v nich kanyly a kapačky. 😉 pak mi blbě píchli že mi vytryskla krev na povlečení a to se mu udělalo hodně špatně..byl bílej a měl modré rty 🙂 to jsem měli vidět, jak si ulevil,když mě nakonec vezli na sál (císař)...Ted řekl,že u toho nechce být,at si vemu mamku, že by to prostě nedal...
@jitule007 test predevcirem negativni. Jsem ted 15DPO, takze sance uz moc neni.
@zrofka 😃 My pred 14dny zastavovali u vazny dopravni nehody... 2 auta, 4 zraneny. Ja a nas kamarad doktor jsme se rozutekly ke zranenym a on stal jak oparenej, bilej jak stena proste statecnost sama! 😀 delal teda hrdinu, ale bylo videt, ze mu to nedela dobre... Ja bych na sale kdyztak nekoho chtela mit. Ale asi kdyztak nekoho ciziho A ta dula mi prijde dobrej napad pac maj zkusenosti a jsou asi na hodne veci zvykly. Ale to hodne predbiham 😀 navic mam hodne velkou pravdepodobnost ze mi udelaj cisare, protoze mam operovanou bederni pater :-/
@jitule007
@lussinka88 U mě holky dnes 2DC, opět a zase 😀 a byla jsem na odběry..o 1650 lehčí 😀 ale co no..testuji ženské mužské hormony, prolaktin, štítnou žlázu, krevní skupinu (kterou teda nevím a už jsem uvažovala že si jí nechám udělat) Rh faktor, syfilis, žloutenku, HIV, trombofilii a tu zásobu foliku.. Tak jsem teda zvědavá 🙂 a už jsem objednaná na 12DC..
@rejni fakt ses mela zeptat za co jako platis... Tohle je standartni vysetreni. Budou mi brat to samy (zadarmo) v ISCARE a jeste srazeni ale trombofie uz mam hotovy... Jedine ze by sis platila trombofilie (ale ty stoji u nas v praci 800kc) a AMH (kolem 400) jinak jde vsechno na pojistovnu... Melas mi poslat krev, bych ti ty trombofilie vysetrila zadarmo 😃 AMH jsem delala taky, ale uz se od toho asi upousti...
@lussinka88 myslím, že říkala trombofilie 1000,- a AMH 650,-..že tohle pojištovna neproplaci..co třeba jen ta moje pojišťovna? No víš jak, člověk nechce vypadat jako marťan, že jsem si myslela, že tam bude vše zdarma.. Co je přesně ta trombofilie? To může taky vadit otěhotnění?
@rejni no asi zalezi na diagnoze kterou ti prideli a vzhledem k tomu ze se blizi konec kvartalu tak mozna uz maj vycerpanej budget 🙂) jinak to proplaci vsechny pojistovny. Je to vysetreni trombofilnich mutaci - laicky je to chyba v genech faktoru V, faktoru II ktery se podilej na srazeni... Tzn, ze pokud mas mutaci jednoho nebo obou faktoru mas vyssi riziko trombozy - krevni srazeniny. Je to nebezpecny jak pro tebe tak pro plod (srazenina v srdci je infarkt, srazenina v mozku -cevni mozkova prihoda atd). Ono to dost casto vyvolava potraty, zamlkly tehu atd, pak se tem pacientkam dava na redeni krve nizkomolekularni heparin aby se ta krev tolik nesrazela 🙂
@lussinka88 ahaaaa 🙂 Děkuji za přesné vysvětlení 😀 snad budu mít výsledky dobré!
@janule1987jk Ahoj.Jak u tebe ženo? 🙂
@rejni ahojky, no u me je po drubem IUI, dnes jsem 7DPO. Takze ja vyckavam 🙂 ale asi mam zace cystu, rak snad praskne no ☹ Asi mi to nesvedci ten Clostik. Testovat asi nebudu vubec tedkom, byla jsem.i nemocna, takze myslim, ze asi nic.
@rejni tak nevadi,urco to vyjde co nejdrive...hlavne ze uz jsi registrovana v CAR a tam se o tebe postaraji 🙂 Ja se chystam testovat zitra, dneska jsem byla cely den venku, tak me to ani nelakalo....ale od vcerejska me tak strasne moooc boli bradavky a nejak se mi nalily prsa...coz se mi v zivote nestalo...tak kez by to byl priznak tehu 🙂
@lussinka88 a kdy cekas ms? ja bych podle aplikace v tel. to mela dostat zitra, ale ovu byla pozdeji...tak nak nevim...
Holky, jaké používáte aplikace v telefonu????
@zrofka ja mam Maybe Baby 🙂 ale je to jen na zapisovani menstruace, tuleni...ukaze ti kdy ti vychazi ovu-ale vzdy je tam v pulce cyklu..takze zalezi jak dlouhy cysklus si nastavis. Ja to mam hlavne proto, abych vedela kdy sem mela MS kdyz jdu k doktorovi. Bazalku nemerim, na to budou ale urcite taky aplikace 🙂
Holky chtela jsem objednat pritele na spermiogram do olomouce,ale precetla jsem si docela silene recenze na Fertimed...tak jsem takova na rozpacich...nemate tam nekdo zkusenost? nebo poradily byste mi neco v Brne? dekuji
@jitule007 ahojky, a co dnesni testik? 🙂
@janule1987jk
@rejni
@lussinka88 Holky tak dnesni testik nic...snehobilo :/
@jitule007 a jaky si den po ovulaci vis?
@maslicko a jak se.dari tobe holka? 🙂

@jitule007 no joooo, jsou to citlivky 🙂) já si pamatuju jak jsem mu říkala o spermiu...... bylo asi nejak takle..... u Večeře On: "A co Ti říkal teda ten doktor?" Já: "no tak jako říkal, že by to mohlo být špatným spermiogramem, tak mi chtěl dát žádanku na spermio ale já mu řekla že bys asi nešel protože nemáš rád nemocnice a doktorya tak že spíš ještě počkáme" On: "A proč si myslíš, že bych tam kvůli tomu nešel?" :D v tu dobu už jsem měla žádanku samozřejmě v kapse 😀 chudák... kdyby věděl 😀jinak my to máme dost podobně já 28 a pritel 36... s tim vekem mu to taky nevysvetlim navic vsichni v okoli uz deti maji a nez se jich dockame, tak si nebudou mit s kym hrat :-/ to me asi stve nejvic... navic spolecny akce s detma jsou taky nic moc, kdyz deti nemame....