Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@jitule007 první návštěvu jsem absolvovala po menstruaci a pokaždé semnou chodil manžel az dovnitř protoze kazde vyšetření kde nás vyslal se tykalo nás obou. Ale určíte to není povinne chodit s protějškem, ale manžel chtěl byt u všeho. V Olomouci je taky car ale myslím, že s tim nemá Frýdek nic společného, co vím tak spolupracují s Ostravou, ale i tak si ve Frýdku dr. dela odběr vajíček sám a i stimuluje sám, jen se pak zavádí v Ostravě ale to už je k IVF.
@jitule007 ja jsem se přehlédla to psala rejni tebe že chodi do Frýdku a ne ty ji 🙂 jo to je mozne že má Reprofit Brno pobočku v Olomouci. My se rozhodovali mezi Zlínem a Frydkem a nakonec jsem ráda že jsme zůstali "doma" ve Zline hodně tlačí prý do IVF a přístup nic moc. A Já je mela za špičkový car.
Ahojky holky, jen Vam chci napsat moji dnesni zkusenost. Byla jsem v tom Havru u Kovare. Moc prijemny pan, vsechno vysvetlil. Kontrola vejcovodu je v poradku. Hysteroskopie bude za 14 dni, ale nevidel nic zavazneho. Vysledek? 2000 v dupce, ale nemusim na laparo a na celkovou anestezii. Jupiii 🙂
@janule1987jk ahojky, tak gratuluji k supr zpravam 🙂 a ty vejcovody ti kontroloval tak ze ti dal tu kontrastni latku?
@jitule007 ano, ty vidis na ultrazvuku, jak ti ta latka proudi ve vejcovodech.
@janule1987jk Aha, ja myslela ze u te u toho trochu uspi...to ne? Normalne zaziva? .-)
@janule1987jk Takže zatím jsi měla jen tu průchodnost? Já myslela, že se to spojí s tou hystero.. Tak to supr, že jsou průchodne 🙂
Holky, já dnes byla na utz.. 21DC..a 20mm folik je tam 😀 Tak jsem dostala orteville a do bříška.. Posnazit se hlavně zítra večer a v pátek ráno zase přijít Dr udělá test jestli tam najde mršky 🙂
@jitule007 jj, zaziva 😀 byl to jediny doktor, co to dela jen ambulantne, co jsem nasla.
@rejni mela jsem i hysteroskopii, ta se ale delala jen na oblast delohy, vzali mi i vzorek.
@janule1987jk ahaa 🙂 to koukam teda....
@janule1987jk A kde jsi na tom byla prosim?
@janule1987jk ahaaa takže jo bylo to dohromady.. A těch 14 dnů teď čekáš na výsledky toho odebraneho vzorku jj? A jaké to bylo při vědomí? Bolelo to nebo to šlo vydržet?
@rejni cetla jsem komenty, ze hruza, ze by uz zenske nesly. Ale musim rict, ze to bylo v pohode, trochu neprijemne to ano, ale nic zavazneho. Ani jsem moc nekrvacela a potom, hned do prace a nic uz jsem necitila. Ano za 14 dni vysledky, jsem zvedava.
@janule1987jk Tak jsem koukala, ze to delaji třeba v Havirove...to bych spojila s navstevou budouci tchyne 🙂 a to ses objednala na tu hysteroskopie a soucasti toho byla ta kontrastni lastka ju? promin...asi se ptam jak blbecek 🙂
ahojky, tak mě dneska začala ms..🙂 jsem z ní uplně nadšená 🙂 protože ovulační test opravdu nelhal a já opravdu měla ovulaci🙂 s PCO fakt super 🙂 takže 5DC začínám s clostíkem🙂 a příští pátek to budu 10DC na utz🙂 se těším...tak snad tam bude dobrá úroda
Hollky měly jste ovulaci i po vysazeni clostilu? Brala sem ho dva měsíce a musím vysadit kvůli spermiu špatnému prý je zatim zbytečně ho brát než bude lepší spermio ,měly jste ovulaci i po vysazeni clostili další cyklus??
@kajunka01 někde jsem četla, že měsíc po vysaní clostik ještě působí 🙂)
@janule1987jk Taky jsem tam četla ty recenze ale většina byla v pohodě..myslím, že je to i tím jaké máme každá dispozice..některá to ucítí hodně přes ten čípek některá moc ne.. Ale fakt lepší jak laparo, ta mě děsí..
@rejni Dekuji 🙂 no necely rok...ale tim ze nam vysel blbe spermiogram a muj doktor rekl, ze je mala sance na prirozene otehotneni, tak uz jsem zacla jednat a objednala se...pristi tyden ve ctvrtek tam jedu 🙂 Hormonalni profil a spermiogram jim vemu od meho doktora, tak by bylo fajn, kdyby jim to stacilo. Mam to do Olomouce necele 2 hodiny autem...tak snad to nak zvladnem...
@rejni Když ja do nej cpu vitaminy uz pul roku :/ tak se to asi uz moc nezlepsi....Ja jsem tam prave objednana den před MS...abych se prave pripadne domluvila na testy 🙂 no jasny, tam mají urco všechno lepsiii...ale tak verim tomu, ze obyc. gyndar toho muze zkoumat min 🙂 zítra si musim pro ty papiry k sestricce, tak doufam ze mi je da 🙂
@jitule007 objednala jsem se a ta kontrasni je navic za 2000. Hysteroskopie je zdarma, je to hrazene pojistovnou. 🙂

@rejni
@blauen
Holky moc dekuji za info 🙂 v utery se tam chystam volat...koukala jsem ze maji i pobocku v Olomouci, coz je pro me bliz...tak se zkusim objednat tam. Ja doufam, ze se tam nejak domluvime...chci tam jit co nejdriv, kdyz mame cersty spermiogram i hormonalni profil. Holky ja uz bych tak chtela, chci v domecku zarizovat pokojicek a ne tam mit prazdnou mistnost...ja vim, chceme to vsechny 🙂 Jo a jen doufam, ze na tech konzultacich neni nejak povinnost mit sebou pritele...to je takovy straspytel, ze se tam boji 🙂 Celkove se nerad bavi s doktorama 🙂 tak to bude na me...Jo a jeste tu prvni navstevu tam jste smerovaly na obdobi ovu...nebo je to jedno?