icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

jitule007
9. čer 2016

@janule1987jk dekuji za info 🙂

lussinka88
9. čer 2016

Holky tak cysta uz ma "jen" 28mm (z puvodnich 37,5... Pila jsem doporucenej cajik a zabral 🙂) mam strasnou radost. Dostala jsem agolutin

lussinka88
9. čer 2016

Tak doufam, ze MS prijde do tydne abychom stihli IUI jeste pred dovcou 🙂

zrofka
9. čer 2016

ahojky🙂 v neděli začínám brát clostík budu 5dc a mam brát 2tbl denně... není to moc??? do příbalového letáku jsem se koukala a píšou tam o 1tbl... 🙂 na utz jdu příští pátek to budu 10dc ..🙂 ten clostík ty foliky popožene?? aby ovulace byla dříve??? nebo standart?

martinkamoj
9. čer 2016

@zrofka určitě to moc není.. obvykle se dávají ty dvě tablety, já měla jednou i tři a ted mám teda jenom jednu.. 10 dc na UZ nevím jestli něco uvidí, obvykle se hodí 13-14 DC já jdu teda zítra a je to 15DC je to spíše na to, aby lépe dozrály.. Nijak je nepopožene.. Jen zajistí funkci toho, že dozrají a případně i prasknou sami nebo pomocí preparátu zase... 🙂

zrofka
9. čer 2016

@martinkamoj ok🙂 no,taky si mylsím,že 10dc je brzy... když mam dlouhé cykly 😒 tak přinejhorším se mě pozve po víkendu znova..a domluvíme se na iui...

lussinka88
9. čer 2016

@zrofka zalezi, me jednou pichali pregnyl uz 9DC protoze folik mel uz 23mm. Normalne jsem mela ovu 16DC. Jinak ja beru jednu tabletku, zalezi na tom jestli jsi reagovala na tu jednu tableku nebo ne.. Kazdopadne dve tabletky se davaj nemusis mit strach

zrofka
9. čer 2016

@lussinka88 clostík beru poprvé 🙂 tak nevím jak budu reagovat..ale asi mi dala dr ty dvě..protože mam PCO... a ten pregnyl se pícha automaticky? neexistuje něco jiného? co se nepíchá ??hlavně do břicha?:D :D

rejni
9. čer 2016

@jitule007 Tak i s vitamíny žádné zlepšení jj.. Achjo.. Snad je třeba i něco na předpis účinnějšího.. V CAR už to půjde raz dva 🙂 Já sebou kartu od mého gynekologa nebrala ani jí nechtěli..

rejni
9. čer 2016

@lussinka88 Tak suprrr cysta mizí 🙂 Za kolik dní by měla dorazit MS aby vám to vyšlo před dovčou? 🙂 a budeš mít před IUI clostik? Asi jo viď..

Tak u mě dnes ovu 😀 nic moc teda necítím trošku při pohybu.. Máme se pomilovat večer tak aby to bylo do rána než dojdu k Dr kolem 10h od styku.. Jjj a teď už mi to Dr řekl znova a mám hodně vysokou tu zásobu vajíček..to může značit PCO.. Ale i při PCO ženský otěhotněli s clostíkem a pregnylem že?

rejni
9. čer 2016

@zrofka Asi nic neexistuje jak píchnutí.. Ale můžu říct, že do zadku mě to zabolelo víc jak do břicha 😀 není to tak nepříjemné jak to vypadá 🙂

zrofka
9. čer 2016

@rejni to se dá i do zadku?:D :D

rejni
9. čer 2016

@zrofka Joo 🙂 dvakrát jsem měla pregnyl u svého gynekologa do zadku a teď v CAR Otviralle, je to stejné jak pregnyl, do břicha.. Jestli i pregnyl se může do břicha, neviiim, ale asi taky jo 🙂

zrofka
9. čer 2016

@rejni ahá 🙂 no uvidím,co se dovím u dr 🙂)) už se tak těším🙂 snad mě nebude čekat velké zklamání 😒

lussinka88
9. čer 2016

@rejni
@zrofka ňme v CARu pichali pregnyl do bricha, on se pak pry lip vstreba. Ale muze se pichat do podkozi i do svalu, takze je to jedno. Me to taky do bricha min bolelo, ale kdyz jsemto videla tak se mi udelalo soufl...

A z ceho se pozna PCO? s PCO se da otehotnet 😉 no kdyz prijde do tydne tak bych mela mit ovu na dovce 🙂 jen by to znamenalo jit v patek na mereni a pichnout si pregnyl sama. Do bricha to snad zvadnu 🙂
Jinak mi tata doporucoval nejaky specialni vitaminy, prej jsou dobry na to kdyz ma clovek problem s otehotnenim a udrzenim tehu. Obsahuji pry vsechno. Mastny kyseliny, listovku, probiotika, vitaminy atd.., akorat stoji 1300 na mesic. Tak nevim zda je poridit. Pritel rikal, at si pro ne zitra zajdu. Zda se mi to uz desna palka :-/

zrofka
9. čer 2016

@lussinka88ano dá, můj syn je tomu důkazem... před ním jsem třeba 4měsíce nementruovala..než jsme odjeli na dovču,tak se mrcha dostavila..🙂 a mame malého 🙂 PCO že máš kolem vaječníků nějaké korále či co..a nedochází k ovulaci..proto mam anovulační cykly..předchozí cyklus jsem měla dlouhý 50dní... tento jen 34 a to díky bylinkám a fertiproně.. 😉 na IUI jsem se hlavně rozhodla kvůli tomu,protože jsem měla u syna velké komplikace...a čím delší rozestup mezi těhotenstvím tím je větší šance,že se budou opakovat.. už tak mame rozdíl přes 4roky ( nechtěla jsem dřív druhé dítě) je to i tak risk🙂 ale uvidíme...🙂

tyjo, 1300,- to je pálka..to je se kroutila i u té fertiprony za 263kč :D 😀

rejni
9. čer 2016

@zrofka
@lussinka88 jj přesně na vaječníkách jdou vidět folici dokola vaječníku jak korále no.. A jsou prý zvětšené.. Chybí ovu i MS.. Což mi u mě nesedí protože jsem cykly měla dlouhé 31-35 a MS vždy sama došla..ač ovu byla nebo ne, protože Dr strasil že být nemusela,zrovna nebyla když poprvé zjišťoval.. A na utz to taky nevypadá, že bych měla PCO.. Jen ta hodnota no.. Ale jestli i s PCO jde otěhotnět jen se musí donutit vajíčko prasknout, tak jsem na dobré cestě..jen pokud je to jen tím že..no to už se brzo dozvím na hystero 🙂

Takže když ovu bude za týden a už budete na dovce, ještě stihnete před tím IUI? To si zvládneš píchnout..minule ti to někdo pichnul že? Teda je to pálka ale jestli je to fakt účinné..asi bych tomu dala šanci měsíc..třeba to i za měsíc bude mít pozitivní výsledek 🙂

jitule007
9. čer 2016

@rejni Ja do nej ty vitaminy cpala preventivne a zrejme to nejaky ucinek nemelo. Ja se prave ptala kdyz jsem se objednavala a mam je vzit...tak by bylo fajn, kdyby jim stacil ten spermiogram...at tam nemusim pritele hnat znova 🙂

lussinka88
10. čer 2016

@rejni tak jaaaak??? 🙂

My IUI v cervenci zrejme nestihnem. Ale tak srpen je taky dobrej 🙂 uvidime kdy prijde MS a na kdy vyjde ovu. Kdyztak to zkusime jeste prirozene 🙂

rejni
10. čer 2016

@lussinka88 Tak živé mršky tam našel 11h po styku ale přidal k tomu, že né moc..ale že dobrý, řekl.. Folik ještě neprasknul má 24,5mm..Říkal ať se posnazime ještě dneska.. Jenže už včera mi říkal chlap..dnes začíná fotbalové Euro půjdu na pivo, včera že má splněno 😀 když jsem mu to volala nebyl vůbec nadšený 😀 🙈 tak ti nevím jestli to ještě dneska klapne.. Když řekl Dr že jich tam moc není..😕 A mám teď folik na levém vaječníku, vždy byl na pravém..zvláštní, že mě tlačí jen práva strana.. Dr říkal, můžete cítit tlak na levém vaječníku..a já se ho ptám myslíte moji levou nebo vaši? Protože mě fakt mate že nalevo nic necítím.. Tak mi řekl že moje levá a zakroutil hlavou a pomalu převrátil oči 😀 on je zvláštní jak se ho víc dopodrobna ptáš..

Tak vy IUI až v srpnu? Teď v červnu máte dovolenou jj.. A červenec to nevyjde? Ten čas tak letí že i do srpna to uteče 🙂 Kdo ví, třeba bude dovolená zázračná 🙂

lussinka88
10. čer 2016

@rejni tak dobry!! 🙂) oni vetsinou rikaj tu tvou stranu. Ono to muzes citit na ty druhy strane 🙂 nebo to jsou zarazeny prdy 🙂)

Promin. Ted mam tu cystu, takze prvni ovu snad bez ni bude az v cervenci, to pravdepodobne budem na dovce. A na srpen uz si nic neplanujem 🙂 a dalsi ovu vychazi na pritelovi narozeniny 🙂

jitule007
10. čer 2016

@rejni Tak supeeer, hlavne ze tam naky jsou mrsky jedny 🙂

rejni
10. čer 2016

@lussinka88 Však se taky pomalu ten doktor urazil, že se ptám jakou stranu to myslí 😀 no tak teď už vííím.. Neee nejsou to zaražený prdy 😀 a zase mi doktor odpověděl..tak to cítíte asi něco jiného jak na pravé 😀 no hlavně, že je odborník.. Tak mršky jsou, folik už snad prasknul, ale necítím..a chlap napsal, že bude doma večer 😀

Ahaa taaak, takže proto až v tom srpnu 🙂 kupuješ si ty vitamíny? Já bych chtěla něco začít užívat.. Kde bude i ta listovku v té lepší formě.. To je ten Femibion? A co fertility?

rejni
10. čer 2016

@jitule007 Jsem ráda, že něco tam našel 🙂 ale kdo ví jestli menší množství vydrží taky třeba i dva dny.. No chtělo by to pojistit dneska 🙂
Jooo a to spermio jim na začátek bude asi stačit ale možná později stejně zase budou chtít svoje, aspoň co vím i od známé z CAR, u nás taky tak..ale zatím můj chlap ještě nedával podruhé.. Cosi ten doktor říkal, že to spojíme s tou hystero, že chlap bude mít času dost než budu po zákroku a prospaná.. 🙂

lussinka88
10. čer 2016

@rejni tak tfuj tfuj 🙂) nakonec si ty vitaminy koupim. Kdyz uz tak uz 🙂 jojo femibion je prej dobrej, ale kdybys chtela neco levnejsiho tak "chytre miminko" ma stejny slozeni a je levnejsi 🙂

zrofka
11. čer 2016

@rejni já beru kvůli dobrým ohlasům Fertipronu..je to něco jako Inofolic akorát levnější 🙂 dr. mi to doporučila kvůli mému PCO

lussinka88
11. čer 2016

@zrofka ja pila 2mesice inofolik, ale zadny efekt jsem nepocitovala. Doktor mi to dal kvuli inositolu ten podporuje ovulaci ale mela jsem k tomu brat jeste "chytre miminko" protoze tam neni tolik vitaminu. A navic se spatne rozpoustel ve vode- spis se nerozpustil vubec. Me vyhovoval nosifol ten byl na mesic, levnejsi, chutnejsi. Fertiprona ma chut a rozpousti se dobre?

zrofka
11. čer 2016

@lussinka88 chut nemá žádnou..no nic moc se nerozpouští.. piju jí na 2x aby mi dole nic nezůstalo... no, já jí beru měsíc a měla jsem ovulaci🙂 takže u mě zatím asi působí společně s kontryhelem na ten nedám dopustit 🙂

lussinka88
11. čer 2016

@zrofka no prave, to me hrozne vadilo u toho inofolicu... Ten nosifol se hned rozpustil a byl dobrej...

zrofka
11. čer 2016

@lussinka88 :-/ no já piju fertipronu 2xdenně..a pít Inofolic nebo nosifol, to by nás stálo peněz :-/ za tu fertipronu dávám za 30sáčků cca 263kč

Strana