icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
28. črc 2016

@janule1987jk taky moc gratuluju!!! 🙂

lussinka88
28. črc 2016

@luska__ díky moc 🙂

luska__
28. črc 2016

holky 🙂
mám ještě dotaz, kdyby mi clostil nezabíral, myslíte, že bych cítila "bolesti" není to bolest, možná spíš jen takový tlak na vaječníkách?

prosím ty, které na to nereagovali, zda-li by mi popsaly jejich příznaky. Díky

janule1987jk
28. črc 2016

@lussinka88 dekuji ☺

lussinka88
28. črc 2016

@luska__ pokud vim, tak vsechny jsme zareagovaly vsechny 🙂 jestli mas tlak na strane u vajecniku, tak to bude uz zrejme folikul... 😉 zkus ovu test znovu 🙂

zrofka
28. črc 2016

@luska__ promin,že odpovídám až ted🙂 MS pravidelnou jsem neměla... Mám PCos...cykly většinou kolem 50dní... poslední dva cykly před IUI, jsem pila 2x denně kontryhel a 2sáčky Fertiprony a srovnaly se mi cykly na 35dní .. Clostík jsem brala od 5-9DC.. a 17DC bylo IUI, které bylo úspěšné a jsem těhulka 😉

zrofka
28. črc 2016

@luska__ k druhýmu dotazu, já jsem žádný tlak na vaječníkách necítila..měla jsem jen jeden dominantní folík,tak asi proto..ale hlavně,že to stačilo 😉

pitris77
28. črc 2016

@janule1987jk Velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janule1987jk
28. črc 2016

@pitris77 dekujiiiiiii 🙂))))

kastanek87
28. črc 2016

Holky? Jen tak přemýšlím, když máte delší cykly,berete clostil 5-9 ze? Jakto ze já ho beru 3-7 i když jsem snad nikdy neměla cyklus pod 32? Max teda bylo 40,ale to bylo jen jednou,jinak ten průměr je myslím 33. Má to na něco vliv? Normalne mi clostil zabral,funguju jak mám.

monichka
29. črc 2016

Holky taky jsem teď začala brát, tak uvidíme jestli k něčemu bude nebo ne, jestli se nám konečně postesti 🙂

luska__
29. črc 2016

@kastanek87 ja mám cykly 33dc po provere. A jinak, kdyz to neberu, tak mi litá různé.
Ted jsem 15DC brala jsem 5-9 ovu test stále nic.
Snad budete mit víc štěstí nez ja. Papa

luska__
29. črc 2016

@monichka držím palce 🙃

maslicko
autor
31. črc 2016

@lussinka88 ahojky☺jak se vede?dlouho sem tu nebyla...jinak na folikulometrii nechodim byla sem jen jednou...a všechno bylo jak ma,tak uvidíme....dokonce sem i trošku krvacela při ovu,ale ovulacni testy nic moc....co ty?☺

kastanek87
1. srp 2016

@maslicko a kolikátý den cyklu jsi, nebo DPO? Z testů si nic nedělej, můj doktor říkal že jsou na nic, někomu to nemusí ukazovat vůbec. Měříš si bazální teplotu? Ta je prej nejspolehlivější.

@lussinka88 jo, jak jsi na tom? 😉

lussinka88
1. srp 2016

@maslicko presne, ovu testy jsou k nicemu.... Je to uz nekonecny vid? Ja uz jsem ted nejak rezignovala...
@kastanek87 tak dneska 10DEn po IUI a snehobilo. :-/ no nic, jeste to zkusim ve ctvrtek a kdyztak vysadim utros at to zbytecne neprotahuju...co ty?

zrofka
1. srp 2016

@lussinka88 já měla 10dc na testu pidi mini dušíka..;) nešel skoro vůbec vidět,..až jsem si myslela,že jsem si to vsugerovala... 😉 fotka od 10-13 po IUI 😉 neházej flintu do žita.

mikush
1. srp 2016

Ahoj holky, my už se snažíme skoro rok, zacli jsme od září, v listopadu jsem hned otěhotněla ale skončilo to ZT, od té doby nám to nejde, syn se nám podařil taky hned druhý měsíc, v září mám jít na kontrolu a tak už bych to chtěla nějak řešit, už delší dobu přemýšlím nad iui, mohli by jste mi vy, které jste iui podstoupili napsat jestli vám to váš dr nabídl nebo jste si o to zažádali? Kolik to stojí, co to obnáší.. atd.. Moc děkuji za jakékoliv info 🙂

zrofka
1. srp 2016

@mikush ahojky, tak já jsem měla své první IUI 26.6.2016.... domluvila jsem se na tom s mojí dr ... ona mi to tak nějak sama nabídla, pač jsem jí řekla,že bez antikoncepce jsem už asi 4roky a dva roky to tak necháváme..a mam nepravidelné cykly..přišla mi na PCOS a protože jsem u syna u porodu měla velké komplikace a tam je pravděpodobnost opakování.tak to nějak padlo..
Rozhodli jsme se první cyklus zkusit jen s Clostíkem ...ten jsem začala brát 5-9dc.. Jen dodám,že dva cykly před IUI, jsem brala poctivě 2xdenně fertipronu a pila kontryhel.. 🙂 dva dny před IUI jsem si píchla do břicha injekci Ovitrelle..;) a v pátek bylo IUI 🙂 vůbec mě to nebolelo až jsem dr nevěřila,že to do mě dala 😀
Platili jsme jen tu injekci a Clostík nic víc... 😉

mikush
1. srp 2016

@zrofka moc děkuji 🙂 a to dělá normálně tvoje dr? Nebo v nemocnici?

zrofka
1. srp 2016

@mikush moje doktorka spolupracuje s CAREM Iscare v Praze..;) 😉 takže jsem to měla jednodušší..ale třeba když si najdeš nějaký CAR,tak Ti třeba nabídnout hned možnosti IUI

kastanek87
1. srp 2016

@lussinka88 tak držím pěsti at ve čtvrtek na tebe vykouknou // 😉 moc ti to preju! Já? Já jsem 21dc,dpo nějak nevím jelikož ty ovu testy byly silný víc dni. Budu testovat asi ve čtvrtek, abych věděla jestli brát prasky na oddálení ms,jedem k mori a vychází mi to zrovna ze to mám dostat.

mikush
1. srp 2016

@zrofka moc děkuji 🙂 poptám se a domluvim se s mojí dr 🙂 snad se někam pohneme

lussinka88
1. srp 2016

@zrofka diky moc za podporu! 🙂 Zkusim to jeste ve ctvrtek, snad tam neco bude... A kdyz ne, tak snad to dostanu co nejdriv....

zrofka
1. srp 2016

@lussinka88 držím palce!!!!!!!

lussinka88
1. srp 2016

@kastanek87 diky moc!! Heled tak to budem testovat stejne 🙂 a kam razite na dovcu? Jestli se vam nezadari ted tak snad o dovce 😉

kastanek87
1. srp 2016

@lussinka88 jj Budem, tak snad nám to vyjde 😉 do Chorvatska, právě vybíráme kam a zatím nás nic nenadchlo tak možná taky nikam nepojedem 😀 no právě že o dovce nee když nebudu v tom,budu brát prasky na oddálení a ty blokují ovulaci 😕 ale tak třeba potom Budem odpocati tak by to šlo 😀

maslicko
autor
5. srp 2016

@kastanek87
@lussinka88 holky já jsem dnes 19DC od středy bolesti břicha jako před MS a dnes pozitivní ovu test😎

kastanek87
5. srp 2016

@maslicko supeeeer! To je dobrý znamení 😉 drzim pěsti! !! Já jsem 25dc a pozitivní ovu test jsem mela 23dc 😀 ale včera těhu test nic. Takže cekam do neděle.

lussinka88
5. srp 2016

@kastanek87
@maslicko a to byl první pozitivní ovu test tenhle cyklus (psala jsi, že už ovu proběhla, ne?) ? nebo už máš po ovu a může to značit těhu? 🙂 Mooooc držím palečky!

holky já ve čtvrtek těhu test negativní...dneska jsem měla dostat MS, ale zatím nedošla. proběhla kontrola v CARu, že by mi dali léky na IVF.... a co čert nechtěl, tak mám opět cystu, tentokrát vyplněnou sraženou krví.... 😀 tu jsem ještě neměla. Už mě to..... víte co..... Dr. říkala, že tělo si řeklo o pauzu.... tak mu vyhovím. Jedeme teď do pondělí pryč, tak kdyby MS došla až v pondělí (ta cysta mi může protáhnout cyklus) tak mám dojít v úterý (2dc) do CARu a když bude cysta pryč, tak můžu začít stimulaci.... když dojde dřív a nestihnu dojít na kontrolu 2dc, tak až příští cyklus.... včera jsem to obrečela, ale dneska si říkám, že to tak asi má být.... takže teď čekám, jak se to tělo rozmyslí 🙂

Strana