icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

kastanek87
6. srp 2016

@lussinka88 ach jo,to me moc mrzí, taky jsem ji mela tu krvavou nějak 2x3cm a sama odešla, tak držím pěsti at taky odejde! My už jsme v Chorvatsku a zítra mam v planu test, prsa me boli podbrisek sem tam,tak uvidíme co se z toho vyvrbi 😀 já už ovu právě mela nějak okolo 14dc. Dneska jsem 27dc,tak zítra pokud tam něco je,tak na testu už by to melo byt vidět. Držím Vám pěsti holky a dejte vědět jak jste dopadly!
@lussinka88
@maslicko

pitris77
7. srp 2016

@kastanek87 Ahoj, tak jak Ti dopadl dnešní test??? Držím moc pěsti!!!!!!! 😉

jitule007
8. srp 2016

Ahojte holky...tak to vypada ze u me se prvni IUI zadarilo...dnes potvrzeno i z krve 🙂

pitris77
8. srp 2016

@jitule007 Moc gratuluji!!!! A přeji ať vše probíhá v nejlepším pořádku ;)

jitule007
8. srp 2016

@pitris77 dekuji mooooc 🙂 predtim byly nervy at se konecne zadari...ted nervy at je vse v poradku 🙂

janule1987jk
8. srp 2016

@jitule007 moc gratujuji 🙂 to mame asi stejny termin 🙂 odkud jsi? Me je stale zle 😀

jitule007
8. srp 2016

@janule1987jk Dekuji moc 🙂 a v jakym si ty tydnu?a byla jsi na krvi? ja ted budu jak na trni ty dva tydny do UTZ....me zatim zle neni...jen me picha v podbrisku a zaludek mam na vode 🙂

janule1987jk
9. srp 2016

@jitule007 ja jsem v 7tt. Tehotenstvi mam potvrzeno od gynekologa. Tak pak pisni 🙂

rejni
10. srp 2016

@jitule007 Moc gratuluji 😊

Tak nám tady těhulky začínají přibývat 😀

lussinka88
10. srp 2016

@rejni renco a co ty? Nejaky novinky? Kdy jdes na to imuno? Ja jdu 12.9. 🙂)

rejni
10. srp 2016

@lussinka88 Aaale, vše při starém 😀 5 dní po hystero jsem měla 15 DC pozitivní ovu test ale zázrak se z toho nekonal 😖 mrcha dorazila..a teď už jsem zase 21DC..od 15 testuju a zatím nic..chybí mi ale 16DC a 19, takže tak na prd 😀 no hlavně, že tulení je 🙂 a na výlet do Prahy se těším, máme to přes noc..jedeme už 25. a 26.8.jsme objednání. A co u Tebe? Mrcha dorazila nebo zatím ne? A cysta jo 😯 achjoo 😣

lussinka88
10. srp 2016

@rejni cysta uz je pryc 😁. Mrcha dorazila ☹.... Ale od vcerejska stimuluju, jsem 3DC.... Pristi tyden bych mela jit na OPU a nejpozdejc 25.8. Transfer... Nooo a aby toho nebylo malo a nemela jsem jednou neco normalniho, tak se mi objevil flek na noze (asi 15cmv prumeru ) tak sedim ted s deviantama na koznim 😂... Snad jeste nechytnu syfla 😃 no a doufam, ze to neni borelioza

jitule007
10. srp 2016

@rejni dekuji moc 🙂

rejni
10. srp 2016

@lussinka88 Tak stimuluješ na IVF ju 🙂 držím moc ✊ nooo jasněéé, přece to nebudeš mít tak jednoduché 😀 🙈 A nebude to nějaká reakce, alergie na ty léky? Mě se drží asi tak od května kopřivka, určitě z clostíku.. Ještě jsem se na kožní neodhodlala 😀 četla jsem, že na kopřivku se dává často prendison..ono je to vlastně taky imunologická reakce.. Nevíš, prosím tě, od kolika mají v tom Podolí? Hledala jsem to na stránkách a né a né to najít..ať tam jsme co nejdřív. Jj, kdyby to byl flíček s žlutým uvnitř a kolem něho do fialova, je to možné od klíštěte..kolegyně z práce měla taky zvětšoval se jí ale z krve negativní zatím, ale tak jí začaly bolet nohy, že jí Dr radši atb dala, a že to na boreliózu vypadá..

lussinka88
10. srp 2016

@rejni tak fakt mam akutni boreliozu. Ukazkovej pripad. Mam tam asi 20cm flek od stredu svetlejsi a to mi jeste rikala dr ze kdybych nebrala medrol, tak je ten flek dvojnasobnej

lussinka88
10. srp 2016

@rejni na imunu maj od osmi, ale je tam otevreno podle me porad kvuli porodum... Ja chodila na pul osmou to tam nikdo nebyl

rejni
10. srp 2016

@lussinka88 ojojoj 😦 jak se daří tak se daří co 😩 dostala jsi na to atb? A co teď?
Takže jak tam budem o půl 8 stačí jj? Udělat si tu kartu, tam už snad někdo bude o půl..

pradlenka
13. srp 2016

Ahoj holky,
Ráda bych se k vám připojila. 3roky bez ochrany a s nepravidelnými dlouhými cykly se nám nepodařilo otěhotnět.po změně dr. a rozhodnutí ze do toho jdem naplno následoval hormonální profil.ten dopadl blbě - nemám ovulaci a neroste sliznice jak by mela, mám hodně rozházené hormony. Takže šel ještě přítel na spermiogram který dopadl celkem dobře a v úterý jdu s výsledkem k dr a s největší pravděpodobností pro clostillbegyt který mám "prislibeny" už od poslední návštěvy,pokud bude spermio v normě. Bojím se jak ho budu snášet, bojím se sexu na povel i kvůli časovým důvodům a nejvíc se bojím že to neklapne.... a zároveň si neumím představit že bychom za rok třeba už mohli být tři 🙂

lenickakl
13. srp 2016

@pradlenka ahoj. Ja ho beru ted druhy cyklus. Ten prvni sice ovulace byla, ale nezadarilo se. Pokud to nevyjde tento cyklus, budem to znovu resit s gynekologem.

lussinka88
13. srp 2016

@rejni jojo od pul tam budou 🙂 ono si moc nepomuzes kdyz tam budes co nejdriv. Stejne budete cekat na odbery a ty jsou pak hromadny po vsech konzultacich... Takze stejne budete cekat at jste prvni nebo 4. Pujdete vsichni ve stejnou dobu domu

lussinka88
13. srp 2016

@rejni mam na mesic antibiotika... Minimalne Dva mesice nesmim otehotnet. Takze fakt skvely. No takze IVF asi nejak na konci zari

lussinka88
13. srp 2016

@pradlenka jestli je problem jen v ovulaci, tak by ti mohl pomoct. 🙂 Ale je potreba pocitat i s neuspechem. Ja mam za sebou sest cyklu a nic. Pritom jsem byla uz 3krat tehotna, sice jsem nedonosila mimco, ale otehotnela jsem vzdy bez problemu. Preji hodne zdaru!! Ps: hodne holkam se to postestilo hned napoprve

pradlenka
13. srp 2016

@lussinka88 no kéž by se nám to taky podařilo.... další kroky už jsou mi pak proti srsti tak sand bude tohle stačit. Je to uhozeny ale hrozně se těším až ho začnu brát, to už bude pro me pak to opravdový snažení 🙂 a jak to u tebe vypadá dál když jsi o mimčo vzdy prisla?

pradlenka
13. srp 2016

@lenickakl mě říkala že s ním mužem zkusit tak 3,max 4 cykly...tak snad zabere a zadaří se.hodne jsem i četla že se povedlo otěhotnět první měsíc po vysazení clostiku tak to ještě není ztracený i když to s ním nepůjde 🙂

luska__
13. srp 2016

@pradlenka ahoj 🙂 ja jsem dneska 30DC , kdyz nemám ms stimulovanou nemám nikdy cykly podobne. Tenhle cyklus jsem poprvé s clostilbegytem 5-9DC a dělala jsem ovu testy do včera vlastně a nejsem si vlastně vůbec jistá , jestli ovu byla. Hlen nějaký byl, bolesti břicha taky, ale test viditelne jednoznačný asi nebyl. Dělali jsme to obden , ale dnešní TT jasné bily 🙂 s 1 čárkou.
Nove chodím na kurz hormonalni jógy a budu spoléhat na ni.
Po clostilbegytu 2kg nahoře, hrozná pleť a návaly a ovu kdo vi..🙄
Snad budeš mit víc štěstí

pradlenka
13. srp 2016

@luska__ jej,neděs mě! Od "pokusu" srovnat mi cyklus duphastonem - mimochodem stejně mi nezabral- jsem nabrala 6 kilo a ne a ne je dát dolů! Ty nechodíš na kontroly folikulů? Mě hned upozorňovala že budu muset jezdit na utz jak ty léky zabírají

pradlenka
13. srp 2016

@luska__ o hormonální józe jsem taky přemýšlela, ale tady v okolí na ni není kam chodit ☹ ono pokud jsi stihla tak 2kila jsou nic,ale mě by to po tom váhovém růstu s duphastonem už asi psychicky složilo...

luska__
13. srp 2016

@pradlenka no od dubna s proverou to mám 5kg , takže hnus.
Měl zrovna od 14 dni dovolenou. A je tam az ted od pondělí.
Treba byla, ja fakt nevim.. Ale tim, ze si to moc přeju mi to nevyjde. Tak aspoň to cvičeni. Mám to na měsíc ,pak budu cvicit doma.

lenickakl
13. srp 2016

@pradlenka mne taky nedelal ultrazvuk, ale brali mi 21. den cyklu krev a podle toho zjistili, jestli ovulace probehla. Ovulaci jsem mela, ale nic z toho nebylo. Uvidim za mesic, co bude dal..

pradlenka
13. srp 2016

@lenickakl tak to mi brali taky,delala mi hormonální profil, krev byla 21. a pak 2-4.den cyklu a s tím clostikem se prý má chodit na utz jestli to nepůsobí až moc,zda se nedělají cysty a tak. Jsem na to zvedava....

Holky,a jak ho snášíte?máte nějaké vedlejší účinky?kromě teda přibírání na váze.... četla jsem že může zhoršovat zrak a nemělo by se řídit což se mi doufám vyhne protože do práce to jinak než autem nedám...

Strana