icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

pradlenka
13. srp 2016

@luska__ provedu jsem brala kdysi dávno na srovnání cyklu, asi v 19 letech a taky jsem po ní nabírala a plet hrozná,tak to pak řešila HA ale na pleť mi to stejně moc nepomohlo,s tou bojuju doteď,jsem jak pubertak, ale to je těmi hormony no...

lenickakl
13. srp 2016

@pradlenka no uvadi se, ze se to ma kontrolovat ultrazvukem.. Ja uz mam cyst dost, tak me jedna navic nezabije :D :D vedlejsi ucinky nemam..

pradlenka
13. srp 2016

No tak snad se nám brzo zadaří... 😉 držím pěsti!

rejni
16. srp 2016

@lussinka88 Takže klidně tam být na 8 jj.. Díky za radu 😀 chlap chce abych před Prahou zašla na krev..prý kdyby se zadařilo tak ať tam nemusíme do toho Podolí..ale výlet bysme si stejně udělali.. Je to logické ale mi se na krev nechce..
Teda, to ti nezávidím tu boreliózu ☹ cítíš se špatně při ní? ať je brzo pryč, držím palce..ať v září můžete jít na IVF 🙂

lussinka88
16. srp 2016

@rejni jojo 🙂 je jedno v kolik tam prijdete, maji tam od ledna jiny system.

Špatně mi není, jen jsem strašně unavená. 🙂 dneska mi jí potvrdili z krve :-/ IVF asi nakonec bude v říjnu... 🙂 léky už se chladí v ledničce 🙂

Děj vědět jak jsi dopadla! 🙂

destovakapka
19. srp 2016

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat.Kdo jste bral clostilbegyt od 5DC-9DC,2 denně (1-0-1) a měli jste cyklus 23-30dní.Kdy jste měli sex?Kámoška ho taky dostala,brala ho stejně jak já akorát že měla 1 tabletu denně a sex prý měli cca 11,13,15 a zadařilo se ji na poprvé.Tak já nevím asi mít sex obden od 10DC nebo od 11DC.

lussinka88
20. srp 2016

@destovakapka zkus ovu testy nebo ti doktor nerekl kdy mas dojit na folikulometrii? Pri takovy davce bys mela podle chodit na kontroly. To beres uz druhej cyklus ne?

destovakapka
20. srp 2016

@lussinka88 mě doktorka neřekla že mám dojít na folikulometrii,já to beru poprvé první cyklus,doktorka mi dala rovnou tu vyšší dávku,nevím proč.

kastanek87
21. srp 2016

@destovakapka já teda brala 3-7 DC a pouze 1prášek. Ale snažili jsme se skoro kazdy den 😀 ale teda dle utz první měsíc byly foliky nachystaný už 10dc a druhej měsíc až cca 14-15dc. Takze doporucuju snažit se min ob den 😉 drzim pěsti. A je teda opravdu divne ze při 2 denne si té doktor nepozval na utz.

lenickakl
21. srp 2016

@kastanek87 ja beru 2. - 6. den jednu tabletu a na ultrazvuk taky nechodim. Jen prvni cyklus jsem byla na krvi na progesteron. Ted jedu druhy a pokud se nezadari, budem resit co dal 😀

kastanek87
21. srp 2016

@lenickakl já teda byla a jsem ráda. Po druhé už říkal že toho je tam hodně,mela jsem dva dominantní a dalších několik malých, takže třetí cyklus už jsem to neměla brát aby jsme to prý neprestimulovali. No nicméně na třetí cyklus už nedošlo 😀

lenickakl
21. srp 2016

@kastanek87 zadarilo se v tom druhym? No kez by nam to vyslo, protoze jinak budu mit menses na dovolenou :-\ 😀

destovakapka
21. srp 2016

Muze se to brat po jidle?V letacku jsem cetla ze pred jidle.Ja to zacla brat vcera ale nevedela jsem ze se to bere pred jidlem a ja to vzala po jidle.

lenickakl
21. srp 2016

@destovakapka pred jidlem se ma brat..

destovakapka
21. srp 2016

@lenickakl dneska jsem to vzala pred jidlem,snad se nic nestalo ze jsem 2 tablety vzala po jidle.

destovakapka
21. srp 2016

@kastanek87 My mame v planu sex obden jak doberu clostik ale nevim asi mame zacit od 10DC nebo 11DC.Ja to beru do 9DC.

lenickakl
21. srp 2016

@destovakapka no uvidis. 😀

lussinka88
21. srp 2016

@destovakapka ja myslim, ze je jedno kdy zacnete 🙂 pokud to mas do 9dc tak je to kvuli dlouhym cyklum, tzn. Ovu bude pozdeji. Ja byt tebou neresim jestli 10-11dc proste kdy na to bude chut. Clostik ti nezaruci ze otehotnis, ale jestli chces tomu pomoct, tak zkousej ovu testy nebo to zkousejte pb dem od 9dc

destovakapka
21. srp 2016

@lussinka88 kamoska ta ma pravidelnou ms jak ja a brala to stejne jak ja od 5DC-9DC akorat ze ona brala 1 tabletu denne a ja mam 2 tablety denne.Kamoska to brala poprve a ja to taky beru poprve a to mame stejnou gyndarku.Jenom je rozdil u nas ve veku.Jinak kamoska se snazila 2,5roku a mi rok.

lussinka88
21. srp 2016

@destovakapka je mi divny ze ti nedala jen jednu tabletu. Ja chodila na kontroly utz, davali mi pregnyl na rizeni ovulace a pri dvou tabletkach jsem mela cystu... A beres jednu rano a jednu vecer?

lenickakl
21. srp 2016

A neridi se to i vahou? Me se gynekolog ptal, kolik vazim a pak rekl, ze mi teda zkusi zatim napsat jen jednu..

lussinka88
21. srp 2016

@lenickakl podle me se to dela tak, ze zkusi jednu, uvidi jak vajecniky zareagujou a pak kdyztak daj 1-0-1... Takhle mi to bylo receno v CAR. Kdyz daj rovnou dve tak hrozi prestimulovani a vzniku cyst nebo vicecetne tehu...

destovakapka
21. srp 2016

@lussinka88 Beru 1 ranno a 1 vecer,me to prave napsala doktorka na gynde,do caru nechodime.

lussinka88
21. srp 2016

@destovakapka tak zkus ty ovu testy.... nebo se snaž od toho kdy ho dobereš ob den a máš to pojištěný. Hlavně se na to moc neupínej.... nepamatuju si, že by se to někomu povedlo hned napoprvé, jedna snad otěhotněla druhý cyklus a je tu ještě hodně holek co už má za sebou šest cyklu a nic. Tím neříkám, že se ti to nepovede, ale lepší je to neřešit... a to jestli 10DC nebo 11DC se začnete snažit je úplně jedno... každej na ten clostík reaguje jinak, takže je možný, že budeš mít ovu až třeba 16DC nebo naopak 9DC....

lenickakl
21. srp 2016

Ja jsem minuly cyklus mela ovulaci asi 17. den cyklu a nezadarilo se. Poustim to z hlavy. Bud bude nebo nebude.. 😀

kastanek87
22. srp 2016

@lenickakl jj zadařilo 😀 zatím jsem ještě na začátku, takže uvidíme... tak držím pěsti, ať už MS nedorazí 😉

destovakapka
22. srp 2016

Je mozne pri brani clostiku slabe krvacet?Ja jsem to zacla uzivat 5DC ale od toho dne kdy jsem to zacla uzivat porad slabe krvacim ze to mam jenom na papire po navsteve wc,kdyz si dam intimku tak na ni nic nemam.

leymea
22. srp 2016

Holky, kdy Vam doktor nasadil Clostik? Prosly jste si nejakym vysetrenim? Ja jdu v zari k doktorce, protoze se snazime rok a nemam predstavu co me ceka :-/

destovakapka
22. srp 2016

@leymea Ahoj,clostík mi doktorka napsala po výsledkách ze spermiogramu.Já jsem žádným vyšetřením neprošla.Snažíme se taky rok o mimčo ale první.

kastanek87
22. srp 2016

@destovakapka mně se to stalo ten první cyklus, ptala jsem se na to doktora a řekl mi že se může objevit špinění. Kolik dc jsi?

Strana