icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

kastanek87
22. srp 2016

@leymea mně napsal doktor clostil po zkouknutí folíků , hormonálním profilu a 9ti měsících snažení se...

destovakapka
22. srp 2016

@kastanek87 Jsem dneska 7DC a clostík beru 3 den,mě právě že nic doktorka neřekla o tom že se může stát že můžu krvácet.Jenom co si pamatuji tak když jsem začla brát antikoncepci že jsem u ní taky ten první měsíc krvácela a to mi pak bylo vysvětleno tím že to někdy děla že než si tělo zvykne na ty hormony.Ještě mě dneska začlo bolet v podbříšku jak kdybych měla dostat MS.

kastanek87
22. srp 2016

@destovakapka hele a děláš si ovu testy? Mně to taky neřekl přímo, ale zavolala jsem mu, že špiním. Břicho mě taky bolelo jak při MS... jsou to hormony no, stimulují růst těch folikulů, kdyby jsi ale měla nějaké nesnesitelné bolesti, určitě bych jela na pohotovost. A možná bych si zavolala i teď k tvému doktorovi a zeptala se na to špinění. Za zavolání nic nedáš.... aspoň budeš klidná

leymea
22. srp 2016

@destovakapka no ja tak trochu pocitam, ze jako prvni pujde manzel na spermiogram. Taky se snazime o prvni 🙂

destovakapka
22. srp 2016

@kastanek87 Tak jsem si volala na gyndu a doktorka by mě objednala na folikulometrie na 29.8.(14DC) ale mě to bohužel nevychází s volnem. Takže tento měsíc nic ale prý když to teďka nevynde tak další cyklus prý nasadíme clostík. Styk si máme prý načasovat na 27 nebo 28 nebo 29.8.Mám si prý koupit ovulační testy a testovat.Jinak to krvácení že to je normální,že to je v pořádku,že to je nějaký zůstatek měsíčků mi říkala.Břicho mě bolí malinko,na několik hodin to přende a pak to začne bolet ale chvilku,cca jenom na půl hodiny.

destovakapka
22. srp 2016

@leymea Já jsem si sama vyžádala žádanku na spermiogram,doktorka mi ji sama nedala.Kolik Ti je let?Mě je 33let a manželovi 38let.Co jsem kdesi četla tak když je ženské do 30let tak prý to řešijou až po roce když to nejde a když je ženské přes 30let tak že to prý řeší po půl roce ale to byl nějaký článek na internetu.

leymea
22. srp 2016

@destovakapka me je 23 a manzelovi 32. 🙂 no jemu pred pul rokem nakej spermiogram byl k smichu, ze pohoda, ale jak se to blizi a asi tusi ze pujde tak uz se moc nesmeje 😀

destovakapka
22. srp 2016

@leymea Tak u mojeho to bylo v pohodě,on na to chtěl jít už když to bylo půl roku ale já jsem mu říkala že na gyndě to řeší až když to rok nejde.

destovakapka
22. srp 2016

@kastanek87 Když 9DC beru poslední clostík tak ovulační testy mám dělat od kterýho DC a jak dlouho? Já jsem je nikdy nepoužívala tak se ptám.

lenickakl
22. srp 2016

@kastanek87 děkuji 🙂 no byla bych ráda, kdyby nedorazila, protože mi vychází na dovolenou 😀 😀

lenickakl
22. srp 2016

No 7. den cyklu mi nepřijde špinění divný.. Že by ještě doznívající menstruace? 😕

lenickakl
22. srp 2016

@destovakapka Já bych začla testovat klidně od toho 9. nebo 10. dne.. A dokud test nebude pozitivní 😀

gabriella85871316
22. srp 2016

Ja brala 5,6,7,8 a 9 den menstruace a za tři měsíce jsem byla těhotná (termín listopad)

lenickakl
22. srp 2016

Jinak mně zároveň s clostilbegytem vypsal i žádanku na spermiogram a že se nedaří začal řešit po měsíci, ale já mám očividný problém ..

destovakapka
22. srp 2016

@lenickakl Já 7DC nešpiním ale slabě krvácím,jsem si dneska volala na gyndu a doktorka mi řekla že to je v pořádku,že to je nějaký zůstatek měsíčků.Právě že clostík beru poslední 9DC tak od 10 DC mám zaznamenávat sex tak to začnu teda i s ovolučníma testama.Mě právě že clostík napsala ten den,co jsem ji donesla výsledky spermiogramu a když zístila že to dopadlo dobře,tak mi to hned napsala.

lenickakl
22. srp 2016

@destovakapka Já jsem právě četla, že někdy ovulace přijde dřív, já v minulém cyklu měla pozitivní test až 16. den cyklu, takže ovulace nejspíš byla 17. Testovala jsem od 9. dne, tento cyklus testuju od 11.

destovakapka
22. srp 2016

@lenickakl Já kdybych měla volno,tak jdu 29.8. na kontrolu na ultrazvuk a nemusela bych pak používat ovulační testy ale tak je zkusím a uvidím no.

lenickakl
22. srp 2016

@destovakapka to já byla zvědavá, ale taky jsem si je nemusela dělat, šla jsem pak na odběr krve 😀 29. 8. máme výročí svatby 😀

destovakapka
22. srp 2016

@lenickakl To já tento měsíc musím no.My jsme se brali 23.5.2015

kastanek87
22. srp 2016

@destovakapka taky bych testovala od toho 10 dne raději. ...

destovakapka
22. srp 2016

Dají se dělat ovulační testy i pozdě večer?Četla jsem v návodě že se prý mají používat od 10-20hod.když mám odpolední tak já někdy dom přijedu kolem 23:30hod.jinak někdy už po půlnoci.

lenickakl
22. srp 2016

@destovakapka ja je pri odpoledni delala v poledne, ale nevim, jak ti to casove vychazi. Ake asi se guvno stane, kdyz ho udelas po praci 😀

destovakapka
22. srp 2016

@lenickakl Když mám v týdnu odpolední tak to vstávám v 11:30hod a na autobus jdu 12:45hod. že dojíždím do jiného města do práce, o výkendu vstávám v 11:00hod a na autobus MHD jdu ve 12:30hod. že mi jede ve 13hod.vlak,mi zas o výkendu nejezdí autobus kde mi platí měsícní tak o výkendě musím jezdit vlakem.

kastanek87
23. srp 2016

@destovakapka a v práci si ho udělat nemůžeš?

destovakapka
23. srp 2016

@kastanek87 Ne,nevim jak bych to udelala kdyz pracuji v hyperparketu za pultem v useku lahudky,uzeniny a maso.

destovakapka
23. srp 2016

Taky se Vam stalo u clostiku ze by jste meli pri uzivani jeste Ms?Prvni den jak jsem to zacla brat tak to vypadalo ze ms konci a dneska jsem to zatim mela na 2 vlozky za dopoledne.Dc jsem 8 a clostik beru 4 den.

lenickakl
23. srp 2016

No já mám menses vždycky. 😀 Beru od druhýho dne 😀 I kdybych brala od pátýho, tak já mám menstruaci dlouhou 😠

destovakapka
23. srp 2016

@lenickakl Prave ze mi MS trva jenom 5 dni a co jsem zacla brat clostik tak ji mám už 8 den a dneska to je nehorsi,dneska to ze mne tece ze jsem uz zpotrebovala 3 vlozky.

destovakapka
23. srp 2016

Stalo se někomu že bral od 5DC-9DC clostík a po celou dobu braní měl MS?Já normálně mívám MS 5 dní a dneska jsem 8DC cyklu a mám to silnější než jsem to měla těch 5 dní braní před clostíkem.Včera jsem si volala doktorce,že jsem to dopoledne měla slabší a doktorka mi řekla že to je v pořádku,že to je zůstatek MS,včera odpoledne mi to zesílilo (1 vložka)a dneska to zesílilo ještě víc (3 vložky zatím).Volala jsem si dneska na gyndu a bylo mi řečeno že paní doktorka má dovolenou a pan doktor mi říkal že to je ovulační krvácení,že jsem uprostřed cyklu,za dva dny to má ustát.Tak jsem z toho zmatená,clostík beru poprvé a doktorka mi nic k tomu neřekla.Nikde jsem na internetu nenašla asi je možné mít stále MS i když se bere clostík.Tak nevím asi to krvácení je těma hormonama.

rejni
23. srp 2016

Ahoj holky 🙂 zázraky se dějí 😊 19tý měsíc snažení.. Včera slabší na mamatestu a dnešní tenhle..jsem 12-13dpo..a protože jsem chtěla vědět jak s Prahou.. Tak z krve dnes 88 hcg.. Jsem z toho paf 😯😄

Strana