icon

10 dní zpožděná menstruace, test negativní

nov.tere
20. srp 2014

Ahoj, je to spíš možná dotaz ale ráda bych o tom diskutovala a věděla co a jak dál. Takže jsem dnes 41den od prvního dne poslední MS. Která proběhla v 11.7-15.7. Čili mám nějakých 10dní zpoždění plus mínus 2dny. Test zatím negativní, v neděli to bude 45 dní od prvního dne poslední MS. Vím že kalkulačkám na netu se nedá nijak věřit ale dle několika těchto kalkulaček bych měla být cca 5+5. Co dělat krom lékaře který má dovču a k jiným nemám důvěru neboť už jsem pár problému měla a nikdo nedokázal přesně nebo aspoň přibližně říct co mi je až nynější doktor. Poslední týden jsem náladová a je mi stále zima. Kdy by jste radili udělat další test a stalo se to některé z vás? Předem děkuji všem diskutujicím že budou slušné a nebudou se hádat.

madulinka
20. srp 2014

no, asi bych počkala, až se tvůj gyn.dr. vrátí z dovolené. Nic jiného nezbývá.. už je to celkem dlouho, na testu by to asi mohlo být vidět. každopádně dr. udělá test z krve a bude jasno... pokud tam mimi je, neztratí se...pokud není, dr.zjistí nejlíp, čím to je..

nov.tere
autor
20. srp 2014

Děkuji, vím že bych měla něco o tom vědět ale první dítko bylo neplánované a navíc jsem otěhotněla v 18letech. A zjistila jsem těhotenství až v 9 týdnu těhu.

blondynka400
20. srp 2014

@nov.tere za mne buď anovulační cykus a nebo se ti posunula ovulka. Že by jsi byla těhotná skoro na konci 6 týdne a těhu test negativní tomu moc nevěřím... Jestli chceš mít jistotu, jdi do nějaké laborky a nech si nabrat hcg, když si to zaplatíš (nevyjde to o tolik dráž než testy v lékárně), uděají ti to všude.

nov.tere
autor
20. srp 2014

@blondynka400 : díky za radu zkusím to.

teenyel
20. srp 2014

@nov.tere jak rika blondynka400, jakakoliv laborka, stoji to kolem 250,-Kc 😉

sarkad2856
20. srp 2014

@nov.tere Ano zašla bych si na krev i bez doktora, pokud tam není.Je pravda že si to musíš zaplatit,a le zjistí to i z ranného tehotenství kdy test nic ještě nemusí nic ukázat 😉

gosa22
20. srp 2014

jeví se mi to jako prodloužený cyklus...já to absolvovala už několikrát 😒

snezenka123
21. srp 2014

@nov.tere ahojky,vím,co prožíváš..já mám menstruaci pravidelnou...víc jak týden jsem měla testy z krve negativní...píchnul mi pak injekci na vyvolání,a až skoro 3 týdny po vynechání pozitivní těhu test z krve. Zkusila bych taky zajít na tu krev a nebo počkat na dr,až se vrátí z dovolené.Držím palce 😵

nov.tere
autor
21. srp 2014

@snezenka123 díky ten týden a kousek mě asi nezabije když počkám. Do toho jsem asi chytla virózu nebo něco a od dneška ležím s teplotou.

snezenka123
21. srp 2014

@nov.tere tak paralen,ten v těhu neuškodí,brzké uzdravení a at ti to dobře dopadne 😵

nov.tere
autor
24. srp 2014

Tak jsem měla obrovské zpoždění. A dnes jsem to dostala. Tak holky děkuju za rady.