icon

13 DPO, že by konečně?

hasara33
4. únor 2019

Ahoj holky, chtěla jsem testovat až po vynechání MS, ale včera mě začaly hodně bolet prsa a celkově jsem se cítí nějak jinak tak jsem se jen chtěla přesvědčit, že si to akorát vsugerovávám 😀 a najednou tohle ...jsem 13 DPO tak snad ne to na dobré cestě, v době snažení byl manžel nechlazený tak snad to nebude mít vliv 🙄

13 DPO, že by konečně?
nita1984
4. únor 2019

Vypadá to dobře, držím palce ať to takhle jde i dál. Nachlazení u manžela určitě vliv nemá, neboj, Bude to v pořádku

hasara33
autor
4. únor 2019

@nita1984 děkuji moc 🙂 po roce a něco snažení se špatným spermiogramem to snad už vyšlo

leniczka23
4. únor 2019

Ses jasna😊 Gratuluju..at je vse jak ma..

katule1990
4. únor 2019

Gratuluju ❤! Můžu se zeptat, jak moc špatný spermiogram manžel má? Máme taky špatný spermiogram, snažíme se už přes rok a půl a pořád nic. Proto mě zajímá s jak špatným spermiogramem to může dopadnout, aby mi to dodalo příp. naději 🙂.

hasara33
autor
4. únor 2019

@leniczka23 díky moc, pořád tomu nějak nemůžu uvěřit 😀 snad bude vše ok

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 děkuji moc 🙂 hele má špatnou pohyblivost tedy jen 4% progresivní pohyb jinak množství i morfologii ok 🙂 v prosinci jsme nasadili vitamíny a vypadá to, že zabraly 😀

katule1990
4. únor 2019

@hasara33 Tak to je super, že vám to i s horšími výsledky vyšlo 🙂! My máme všechny parametry špatné, ale progresivní pohyb zase až tak ne, ten bývá kolem 27 %. Ale horší už je to s množstvím. Každopádně mám fakt radost, že se může zadařit i s horšími výsledky. Hodně štěstí 🙂!

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 a nasadili vám nějakou léčbu? 🙂

katule1990
4. únor 2019

@hasara33 Nenasadili, v CAR jim to je bohužel jedno, chlapa neřeší. Léčbu jsme nasadili sami - Selzink, kotvičník, maca, studené sprchy 🙂. Výsledky se dost zlepšily, ale pořád jsou všechny parametry pod normou, nejvíce množství - máme 8 mil/ml, ale při prvním výsledku byl jen 0,5 mil/ml, takže zlepšení tam je, jen to zatím nedopadlo. Ale pořád doufám a příběhy jako je ten váš mi dávají naději, i když jste asi neměly výsledky tak špatný 🙂.

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 to je dobře, tyhle vitamíny jsme nasadili také, ale nám je tedy i doporučili v CAR ....ještě doporučuji upravit životosprávu, to nám taky hodně pomohlo a pak samozřejmě pokud možno vyvarovat se stresu, ten má na kvalitu spermií velký vliv ...jinak přeju hodně štěstí a snad se vám také zadaří 😊😊

psychedelos78
9. únor 2019

@hasara33
Dobrý den,gratuluji ke krásnému testu, též jsem dnes rano testovala, zítra mi má přijít MS a vyšel mi takto, spíš rozpitá barva bych řekla.

hasara33
autor
9. únor 2019

@psychedelos78 ahojky, děkuji 😊 jinak teda já tady vidím opravdu hodně hooooodně slabý stínek, ale ještě šance určitě je .. záleží kdy byla ovulace 😉 moc držím palce a přeji štěstí 😊

psychedelos78
10. únor 2019

ahoj cyklus mam 31 dní poslední Ms byla 10.1 takže ovulace okolo + - 26.1. Dnes 10.2 má dorazit Ms a zatím nic,ještě počkám,bud to vyšlo nebo ne.Jinak též přeji hodně štěstÍ a zdravé miminko

hasara33
autor
10. únor 2019

@psychedelos78 krásné nedělní odpoledne, tak to jsi měla MS stejně jako já akorát je teda měla ovulaci 22.1. ...tak ještě uvidíš, ale přeji aby MS nedorazila 😊😉 dej vědět jak to dopadlo 😉

psychedelos78
10. únor 2019

@hasara33 určitě napíšu 😉

psychedelos78
11. únor 2019

@hasara33 Ahoj tak dnes dorazila mrcha🙄tak snad další cyklus to vyjde.😉

sudylichozrout
11. únor 2019

@psychedelos78 klasika. Testovat se ma PO vynechane menstruaci, nikoliv pred ni. Duvodem je to, ze i u netehotne se pred ms zveda fyziologicka hladina hormonu hCG a citlivy test ji zachyti (viz tvuj duch). Pak se tu akorat siri bludy o falesnacich a nekvalitnich testech. Pritom za tim stoji vase netrpelivost, neznalost a necteni navodu.

psychedelos78
11. únor 2019

@sudylichozrout já tu nešířím nic o nekvalitních testech a podobně.s paní jsme si psaly že máme stejně MS a jaký je rozdíl v testech toť vše, víc za tím nehledejte.Ja vím kdy se dělá TT už jedno dítě mám jen jsem poslala foto jak vyšel mě ve stejném období.mejte se hezky😃

hasara33
autor
11. únor 2019

@psychedelos78 ahoj, tak to mě mrzí nicméně nezoufej, příští cyklus se třeba už zadaří 😊

psychedelos78
12. únor 2019

@hasara33 Ahoj😉 popřípadě napíšu jak pokračuje mé snažení 👍🍼