icon

15DPO hcg 32, 17DPO hcg 50. Biochemické?

biedronca
20. črc 2018

Snažíme se rok a čtvrt.

Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(

Strana
z9
priefi
23. črc 2018

@biedronca ono ten rust hcg jeste muze skocit. Ted je gro, pokud je mimi ok, aby bylo silne a zvladlo let. Vsak uvidis, jeste nic neni ztraceno. Drzim pesti.

renuliena
23. črc 2018

@biedronca užij si dovolenou, já vím že je to tězke, ale všechno zlé je pro něco dobre, ještě to může dopadnout i dobre a jestli ne tak to příště vyjde urcite, hlavne si teď odpočin a užij si moře 🍀🍀🍀

lioness34
23. črc 2018

@biedronca jo jenže ty můžeš ovlivnit kdy se tak stane - a čím dřív tím lip - nadhled a chladná hlava nebo se v tom budu plácat brecet a litovat - podle mě to není obranný mechanismus ale proste něco chceš a chceš to hned....

lioness34
23. črc 2018

A nezlob se na mě ale chovas se jak děcko - na jedné strašne chceš mimi a jdeš na inseminaci a hned na to letis na dovolenou ....

vendelinka08
23. črc 2018

@lioness34 to byla trapna poznamka...nevim..co mas stale s tou dovolenou!!!! Proste to tak je...a nebudu to snad resit...mozna prave ta dovolena prisla v pravou chvili...ale nazvat tady nekoho deckem..tak to mi zrovna neprijde ze by se tady tak chovala..evidentne te neco svtve a vylevas si to tady....

lioness34
23. črc 2018

@vendelinka08 jasné 😁 to je možná tvůj styl ale nepodsouvej ho mě 😉 klidně se tady lituje ale ničemu a nikomu to nepomůže

biedronca
autor
24. črc 2018

Tak dnes konečně mi příjde, ze ta čárka sílí. Ale je to 21DPO
Zajdu si dnes na nehty, sbalím se a odpoledne fíííííí za teploučkem. 🙂 Co má být stane se, třeba to bude bojovníček <3

biedronca
autor
24. črc 2018

@lioness34 Ja jsem to už ale tady vysvětlovala.... nevím co ja na tom k nepochopení.
Inseminace a dovolená se NAHODOU tak sešli zrovna v podobný termín.
Dovolena je kupovala v lednu po prvním potratu, rikala jsem si, ze je třeba si život a peníze užít 🙂
Od května jsme v CARU, kde jsme se domluvili ze hned ten cyklus, zkusíme IUI. Jenze jsem nereagovala na Clostylbegyt, v dalším cyklu ani na jeho zdvojenu dávku. Pak mi dali injekce Menopuru do břicha, folikuly nerostly a tudíž se k IUI nešlo ani priblizit..... Nakonec jsem dostala konskou dávku hormonu Ovaleap, které jsou pouzívany ke stimulaci pred IVF. A Ejhle až kolem 20DC folikul 21mm a další 18mm a šup Ovitrelle a IUI. Doktor i ja jsme měli radost, že jsem konečně zareagovala, mam PCOS.
No jenze nez jsme se nadáli bylo 2.7. A co bylo nejhroší, že v den IUI se mi rozjel zánět močových cest a vyfasovala jsem antibiotika. Proto jsem absolutně neverila, ze se zanetem, ATB a jeste tak "uměle vyhoněnou ovulací" , a ze my bychom byli ten 1 pár z 10, kterému se to povede!
a ono asi jo... ikdyz dnes, vim, ze 2 čárky na testu jeste neznamenají, že se narodí miminko.

rosalline
24. črc 2018

@biedronca nenech se rozladit..., nikde nevidím, že by ses litovala nebo se plácala, jak ti tu dotyčná podsouvá... kde se svěřit že svými pochybnostmi i nadějí, když ne tady a když ne teď? Moc ti držím pěsti. Já měla 14 dní po KET 5 denního embrya, tzn. 19dpo slabých 300 jednotek. Komplikace byly, to neříkám, ale ustáli jsme to, jsem 31tt. Hlavně dobré pojištění a tfuj tfuj 🍀, ať je vše v pořádku.

maximaty
24. črc 2018

@biedronca vypadá to dobře 😊😊😊😊 tak krásnou dovolenou, pravděpodobně poslední jen ve dvou 😉

maximaty
24. črc 2018

Uzivatelka lioness34 Je podle jejího profilu na konikovi úplně nová. Možná ještě nepochopila, že tady se ženy podporují. Doporučuji přečíst pravidla modrého konika a kodex chování . Pokud vám někdo vadi, tak scrollujte dál. Nikdo vás nenutí vypisovat romány a ještě takové zranujici.

vendelinka08
24. črc 2018

@lioness34 my ale nikoho nelitujeme...my se snazime podporit a uklidnit..a to je rozdil...

vendelinka08
24. črc 2018

@biedronca testik krasne sili....takze ted si vsichni odpocineme a po dovolene budeme vedet vic..uzijte si to!!!!

biedronca
autor
24. črc 2018

@vendelinka08 uzijeme! Děkuji

renuliena
24. črc 2018

@lioness34 přečti si raději pravidla a prestan tady někoho urazet, asi si nic podobného nezažila tak tohle nemůžeš pochopit, tady se snažíme vzájemně si pomahat alespoň slovy a povzbuzovat se, nikdo se tady nelituje a rozbodne svým pribehem nikoho nezatezuje a jestli tebe jo tak to prosím tě nečti a hlavně to nekomentuj, nemáš právo nikoho soudit, měj se

lioness34
24. črc 2018

@renuliena přečti si moje příspěvky od začátku 😉 a jinak tvůj názor na mě mě nezajímá 😉 neber ve zlem.... psala jsem zakladatelce a ne tobě. Mej se hezky

priefi
24. črc 2018

@biedronca promin, ale nehty se v tehu fakt nedoporucuji, jestli tim myslis gelovky nebo shellak... ale moje reakce uz asi je po tech nehtech...

rubika
24. črc 2018

@priefi Jako ze v tehotenstvi se nesmi chodit na nehty? Delala jsem jako tehotna modelku na nehtovem kurzu a jediny problem je ze nekomu nehty nemusi drzet. Ale to je na zvazeni kazde. Urcite to neohrozi tehotenstvi.

priefi
24. črc 2018

@rubika ta chemie neni dobra. Ale je to na zvazeni kazdeho. Nekolikrat jsem se setkala s tim, ze tehulky rikaly,.ze jak zminily, ze jsou tehotne, odmitla jim pani nehty delat. Ale zalezi na kazde, do ceho jde a do ceho ne.

biedronca
autor
24. črc 2018

@priefi
@rubika cilene jsem se nehtarky na to ptala rikala, ze to neni škodlivé, jen díky hormonu to některým nemusi držet ale to je 1 z 10 říkala.

renuliena
24. črc 2018

@biedronca presne nehty můžeš ale nemusí držet, jako u mne, já měla řasy a když jsem byla těhotná tak mi nedržely 😁

lenickan
24. črc 2018

@biedronca holka to samé se může stát člověku i vícekrát a věř, že se stávají horší a mnohem horší věci. Což jistě víš. Tak to neřeš, stejně to nevyresis. A to načasování IUI a dovolená v takovém počátku nic moc. Natož Turecko. No odevzdej to vyšší moci. Nic jiného Ti nezbude

lenickan
24. črc 2018

@biedronca no a teď čtu konec konverzace, super, že sílí. Držím palce.

biedronca
autor
26. črc 2018

RDnes az dalnice, 23dpo.Turecko si užíváme je to zatim Top dovolena.Vubec na nic nemyslím, neresim a relaxuji.Dnes jen pro ujištění, treba to bude bojovnik ❤

nat
26. črc 2018

@biedronca Tak to vypada moooc nadejne 🙂 uzivej dovcu a drzim palce

sticker
journals
26. črc 2018

@biedronca super!

rubika
26. črc 2018

@biedronca Test vypada ukazkove, treba na vas bude cekat i srdicko jak dojedete domu. Nekdo ma proste ten rozjezd pomalejsi, to je priroda... Drzim pesti a preju krasnou dovolenou!

priefi
26. črc 2018

@biedronca nadhera 😍

vendelinka08
26. črc 2018

@biedronca tak to uz je krasna vyrazna carka....myslim ze je to na dobre ceste...uzivejte dovcu

biedronca
autor
26. črc 2018

@vendelinka08
@rubika
@journals nespinim, nekrvacim a zatim me vubec nic nebolí,treba to je správný směr :-P
Dokonce si dam i male pivo, stejně to je bud a nebo. Fakt věřím!
A jinak holky Turecko DOPORUČUJI!!!!
@nat
@lenickan
@lioness34

Strana
z9