Bolelo vás v těhu břicho stejně jako klasicky před MS?

snezenka123
27. dub 2014

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli mate podobnou zkušenost.
Když jste byli těhu,ale ješte jste to nevěděli(před ms)bolelo vás břicho stejně jako klasicky před ms,nebo jinak?
(víc,míň,tlak,nebo píchání)
Děkuji moc

zickemartina
27. dub 2014

tlak v brise byl ale bylo to jinaci, podobne, pocit horka uvnitr a potom tepot v brise, pichani take bylo - ale jiz nedovedu casove zaradit kdy presne. ja hlavne mela priznaky jako zacinajici chripky, plny nos, malatna a potom pocit na zvraceni a ukrutne natekly a citlivy prsa.
pokud mas ale silnou bolest, bez urcite k doktorovi, aby to nebylo mimodelozni. udelej si test, ty testy to kolikrat dokazou odhalit jiz v prvnim tydnu.

kejtyna
27. dub 2014

Mela jsem uplne stejne pocity jako jindy pred menstruaci, byla jsem stoprocentne presvedcena ze zase prijde. Jediny rozdil snad to ze mne hodne bolely prsa coz driv ne, ale to je hadam hodne individualni..

snezenka123
autor
27. dub 2014

No ja jsem prave dnes 8 DPO,dostat bych to mela za tyden..na test je teda brzo,a prsa me boli jako vzdy od ovulace,bricho neboli porad,prave,nekdy se ozve,takovy tlak,bolest.
Minuly mesic me taky bolelo bricho tak tyden pred ms,i v krizi,docela dost,tak ted nevim no
Nezbyva jen pockat 😉

zickemartina
27. dub 2014

je to chtene tehu? tak si pockej, jinak se to da zjistit z krve uz ted

shel44
27. dub 2014

Roznako ako pred ms.. čakala som u doposlednej chvíle.. a ono nič 😀

snezenka123
autor
27. dub 2014

@zickemartina neplanovane,ale kdyby to bylo tehu,budu rada

lennaaa
29. dub 2014

@snezenka123 ahoj, zrovna to taky řeším...ms mám dostat nejříve zítra nejpozději v pondělí, takže času dost.břicho mě včera bolelo jako před ms, i když ne tak moc velké křeče, ale prostě jak před ms...i se tak cítím unavená, atd...prostě vše tomu nasvědčuje.naděje sice umírá poslední, ale asi to vidím na ms...po 11 měsících snažení už si to asi ani jinak nedovedu představit že by mohlo přijít něco jiného než ms 😒

saraha1
29. dub 2014

@lennaaa ahoj, no ja to uz resim vic jak tyden 🙂... bricho poboliva jako pred MS, ale uz snad dva tydny a jakysi tlaky citim uz od ovulace. Prsa me trochu boli, mam tyden zpozdenou MS. Testy jsou ale nejasne pozitivni pred koncem limitu nebo az po. Proste slaba carka. Tak nevim, co si mam myslet. Nerada bych si delala nadeje.

lennaaa
30. dub 2014

@saraha1 ahoj. tak zkus zajit na krev,tam se to pozná. tyden meškající ms je celkem dost. u mě ro vidím tak že dostanu...prostě to tak nějak cítím...

jitukka
30. dub 2014

Ahoj...řeším něco podobného....mám 10 dní zpoždění, test je pozitivní....ale stále mě bolí břicho jako bych to měla dosta, tak se furt rochu bojím...ale kamarádka říkala že to měla stejně, tak mě to trošku uklidnuje 🙂 v pátek jdu na gyndu, tak mi snad řeknu že je vše OK 🙂

saraha1
30. dub 2014

@lennaaa
@jitukka devcata, no chystam se. Pockam do soboty, udelam test, at dopadne, jak dopadne, stejne musim jit. Uklidnuje me, ze jsou pripady, kdy tehu test ukazal jasne pozitivni vysledek vyrazne pozde. A taky v diskuzich u slabounkych carek se vetsine te dane zene gratuluje, ze tehotna je. Nikdy jsem nemela zpozdeni vic, jak tri dny. NIKDY v zivote! Vyrazny stres taky nemam, takze to vidim ne tehu, bud v poradku nebo v neporadku. Ja mam bolesti bricha nekolikrat za den, nekdy to uz vypada, ze to fakt prijde, za 5 minut je ale po bolesti. Jen ty tlaky ruzny jsou porad. Uvidime. Jinak si myslim, ze bolest neni asi nic vyjimecnyho, proste se tam v tehu neco deje a tak se s tim telo vyporadava. Drzim palce a dejte vedet! 🙂

lennaaa
30. dub 2014

@jitukka určitě 😉

joannah13
30. dub 2014

je to necelý týden, co jsem dělala první TT a krásně sílí.. mám zpoždění teprve 2 dny, ale test vypadá krásně.. no ale ty bolesti, jako před MS mám stále a furt se chodím na záchod kontrolovat 😀 trubka, ale ono to už nedojde, věřím tomu !!! prostě se tam něco děje, bude se děloha pomalinku roztahovat, tak to hold tlačí a bolí..

lennaaa
30. dub 2014

@joannah13 já to mám dostat nejdříve dnes nejpozději v pondělí. bolesti jsem měla v pondělí večer docela silné jako před ms...pak už jen takové chvilkové pobolívání každý den...vše jako před ms.nepozoruji na sobě žádné těhu příznaky, nechci si už nic po 11 měsících snažení vsugerovávat spíše to vidím ale na ms...tak nějak to cítím.a tt se mi dělat nechce.. o pohled na / nestojím....ten budu dělat fakt až ms nedojde ani v pondělí.takže čekám....... Ty příznaky těhu máš?

joannah13
30. dub 2014

@lennaaa já dělala právě test už v pátek, duch, a v sobotu na digi testu bylo 1-2 týden.. takže to je jasné.. dělala sem si to proto, protože mě začaly bolet prsa a to sem je nikdy necítila, trošku nevolnost a měřím si bazální teplotu a ta se drží hooodně vysoko, jako nikdy předtím, takže to je takové menší potvrzení, že to je pravda.. zatím ale žádné velikánské příznaky nemám.. podle ovulace jsem 4+0, takže je brzičko na vše

lennaaa
30. dub 2014

@joannah13 tak to je jasnačka, věřím že vše klapne - hlavně ,, no stres,, 😎

joannah13
30. dub 2014

@lennaaa díky.. snad i tobě se teda zadaří 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru