Bolesti v podbřišku, brnění. Může být těhotná?
Ahoj holky..před 2 dny jsem měl pohlavní styk se svou přítelkyní bez kondomu a hned den po tom dostala menstruaci..
Jde o to že si jsem jistý že jsem se do ní ne*dělal i když jsem někde četl že první kapku chlapi necítí( ud*lal jsem se asi o 10 minut později když už byl venku.)
Mladá měla hned den po tom bolesti v podbřišku a říkala mi že jí to nepříjemně brní ve stejném místě.
Ale menstruaci dostala a už ji má 2 dny. Není to jen tím že to byl její první pohlavní styk?
Mohla by být těhotná?
Díky.
@anonym226 Zaprvní, pokud se bojíte těhotenství nepraktikujte sex bez ochrany. Je to velká nezodpovědnost. Zadruhé je malá pravděpodobnost že by byla těhotná, když druhý den dostala ms a když jste se to uhlídali. Pokud to byl první styk tak je spíše slečna vystresovaná a dělá to hlavně hlava coby kdyby. Propříště se chraňte. Jsou různé způsoby ochrany.
Já vím je to veliká nezodpovědnost..Já už měl více pohlavních styků tak vím kdy a jak ale když mi o tom začala stresovat tak jsem začal stresovat taky..Bohužel nad náma vyhrály hormony v tu chvíli no..
@anonym226 Tak jsem se podívala do své křišťálové koule a ta mi řekla, že nejspíš ne 🙉hear_no_evil:
Hele ty mladej anonyme - má vůbec smysl psát, že přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepce? Nebo se tady v různých obměnách teď budete ptát co měsíc........🙏 😉
@anonym226 divejte to není omluva. Taky jsme měli takové chvilku ale ten kondom v te peněžence máte mít když víte že sex může nastat. Je to nezodpovědné, Nejhorší je, že takových případů tu pak je kdy mladá holka otěhotní a neví jestli si to nechat nebo ne. Pak přemýšlí nad potratem a hýří tak myšlenkou zabít malého tvorečka, který prostě nemůže za to že 2 byli nezodpovědní a chtěli si to rozdat. Takže rada, Kupte si na příště kondomy a noste je v peněžence, nech se vám to už nemusí opakovat. Za dva dny by nepoznala jestli se něco děje nebo neděje, takže to je prostě jen psychika.
@anonym226 Myslím že v té době asi už ovulaci neměla, tak bych řekla že těhotná nebude, když už má druhý den menstruaci. Její pocity bych spíše připisovala k tomu, že se jednalo o její první pohlavní styk. Nicméně pokud nechcete být rodiče a řešit tyto věci doporučuji si zajít pro antikoncepci nebo používat kondom či jinou formu ochrany.
Myslim, že oba můžete v klidu spát, těhotná nejspíš neni 🙂
@maagda hele já dodneška nosim v kabelce příležitostnej kondom, síla zvyku z mládí 😀 A jednou jsme si to s manželem chtěli neplánovaně rozdat ve vlaku a on mě nařknul, že jsem to měla vymyšlený předem, že jinak bych neměla kondom 😲 A jindy mi zas našel kondom v pracovnim batohu, když tam hledal klíče, pro který jsem ho poslala a prej co v tý práci dělám, když k tomu potřebuju kondomy 😲 Tak nevim nevim no, asi bych měla přehodnotit zvyky 😀
@martinka_33 tak ja jsem kondom nechavala vzdy na pritelovy a pak jsem mela prasky takze jsne kondom neresili. Ale u chlapa je normalno ze ho v kapse maji.

spise ne