icon

Můžu být těhotná?

kajulmate
29. bře 2018

Před třemi měsíci jsem měla pohlavní styk s přítelem, další měsíc jsem dostala menstruaci jak jsem měla, i druhý měsíc se moje menstruace dostavila, jen o čtyři dny dříve tedy, teď po uplynutí tří měsíců čekám, na svou menstruaci, je možné že jsem těhotná?
Přijde mi že jsem stloustla a že mi roste břicho, dítě nechci, bojím se že jsem těhotná, nejsem schopná si koupit ani těhotenský test,jsem strašně stydlivá v tomto ohledu, prosím, poraďte, děkuji

lenka253
•
29. bře 2018

🙉🙉

dora13
•
29. bře 2018

Pokud jsi mezitim dvakrat menstruovala, tehotenstvi je vysoce nepravdepodobne. Pokud si chces byt stoprocentne jista, bez si koupit test, kolik ti proboha je, aby ses stydela?

pavca1982
•
29. bře 2018

Dotaz se tu opakuje.

malinkaelinka
•
30. bře 2018

No pokud jsi dvakrát měla menzes, tak asi těhotná nebudeš. Ale jít do drogerky, vzít test z regálu, přihodit k nákupu, na tom nevidím nic tak tragického, co by nezvládl každý. Případně se dá objednat i na internetu, na eshopech lékáren apod. Co třeba vložky, kondomy, tampony, to se nestydíš kupovat? A tohle je stejné, tak prostě jdi, kup,udělej test, během pěti minut máš jasno a můžeš to hodit za hlavu, však ona MS přijde.

alexkriz
•
3. dub 2018

Z vlastni zkusenosti musim rict ze ja mela menstruaci jeste i v 13 tydnu tehotenstvi a tehotna jsem. Doktor mi rekl ze nektere zeny s mensim mnozstvim hormonu mohou menstruovat az do 16 tydnu. Tak ze zahodit stud a sup pro test.