Čárka na testu - ano nebo ne?
Ahoj .. snažíme se s manželem o druhé...
Dnes 4 dny po vynechání ms na testu toto ...mám se radovat nebo ne ... Neměla by ta první čárka být tmavá stejně jako druhá? Jak spolehlivé jsou testy z teta drogerie...díky
Dost dobře nechápu taky tu červenou čárku vedle té kontrolní čárky..jinak papírek ukazuje ducha ...

@monika76301 Mončo,jsem strašně zvědavá ale už dva roky testuju jak posedlá,bez výsledků,nebo s výsledkem (většinou nějaký duch způsobený touhou mít dítě).Dva měsíce jsem na to myslela málo,a tet nepřišla ms a tet pozitivní test ala divočina,tak jsem opatrná...
@wendeta23 Gratuluji 🙂 Ať je vše OK nejen následujících 9 měsíců, ale i další dlouhá léta 🙂
@wendeta23 jupiii ❤️❤️❤️❤️
Super 😀
Ahoj holky .... Bohužel včera začalo krvácení... Na pohotovosti snad rozjíždějící se potrat.Jsem 5+4 TT nebo spíš byla ...Četla jsem různé zkušenosti zde že to nemusí nic znamenat,že holky krvácely víc,a delší dobu ale já jsem na dně.Opět. v pondělí mě čeká odběr HCG a UTZ .Na posledním nálezu bez Srdeční činnosti..... Nedávám to,jsem na dně...
@wendeta23 To je mi líto. Tímhle si projde skoro každá z nás. Některé pak, bohužel, i v pozdějších fázích 1. trimestru. Taky mě to potkalo na konci 7. týdne. Nedá se nic dělat. Ale držím palce do dalších dní, ať se brzy zadaří.

@klarinka10 koukala jsem přímo do menstruačního kalendáře a 2.4 jsem otěhotněla 4.5 laparoskopie cca 7 týden tehu menzes jako takový jsem. Dostala 4.6 přesně měsíc po laparoskopii... Další byl 2.7 a další 1.8 no a další už nedorazila takže u. Me to bylo asi hned ustálené ale ja jela do. Lázní myslím si že i díky nim bylo vše v klidu a mimi přišlo hned.... Nezvazujete lázně?