Časté močení s bolestmi, jsem těhotná?

itsokeybaby
15. říj 2015

Ahoj. Vím, ž je tu asi hodně holek, které mají podobný problém a jsem si jistá, že se tu najde spousty lidí, kteří mě za můj věk a hloupost odsoudí, ale prosím, hlavně se mě nesnažte shodit otázkami typu: ,,Antikoncepce je pro tebe sprosté slovo?'' Apod. Děkuju moc.
A teď k otázce.. Je mi 15 let, za měsíc necelý 16. Ano, já vím, jsem mladá. No.. Antikoncepci jsem si ještě nestihla zařídit. Nechtěla jsem jí brát zbytečně, když vím, že s nikým nejsem. No, každpádně.. Byla jsem asi ještě do předměsícem panna. Už delší dobu jsem se scházela s klukem, kterému je 22. (Ano, asi to někomu přijde moc, ale já mám jen o hdoně starší bratry, mezi těmahle lidma jsem vyrůstala a na rozdíly jsem zvyklá. Kluci v mém věku se mi nelíbí)
Teď jsme spolu začali spát. Objednala jsem se ke gynekoložce pro prášky. Ještě jsem je ale nestihla. Ano, vím, že je nezodpovědný spát s někym, aniž bych měla prášky, ale bohužel, stalo se. Každopádně.. Od posledního sexu, který nebyl chráněný (ano, větší hovadinu jsem udělat nemohla), jsem v neskutečném stresu. A nalhávám si, že i možná to by mohla být příčina toho všeho.. Prostě jsem nervově vážně hodně dole. Ve škole se nesoustředim, v práci pletu objednávky.. Přečetla jsem si nějaké první přiznaky těhotenství.. Jednak tedy jsme spolu souložili přesně den před ovulací, kterou mi udává kalendář. A jednak mě dní po začíná bolet lehce v podbřišku. A hlavně co, tak potřebuju každých 10 - 30 minut na záchod na malou. Vyčůrám se třeba jen málo, ale vždycky hned po mě to začně jakoby bolet, možná pálit? Myslíte si, že je i stou bolestí možné, že jsem v tom? Jinak prsa mě snad ani nebolí, nepřijde mi, že by se mi začínaly měnit chutě apod. Jediné co, možná jsem měla asi tři dny po zvýšenou teplotu, ale možná to byl jen můj pocit, teploměr mi zrovna přestal fungovat..
Vím, že jsem to napsala hrozně dlouhé a omlouvám se, ale každopádně.. Mysíte si, že je velká šance, že jsem v tom? Vyvrcholil vedle, ale kapičky lásky bohužel taky existují a to je to, čeho se bojím,..
Děkuji moc za odpovědi.

terez225
15. říj 2015

@itsokeybaby ahoj , teď je otázka co chceš slyšet 🙂 každopádně těhotná být samozřejmě můžeš - nejpřesnější bude udělat test v den vynechané MS ,do té doby ti to nepoví nikdo . První příznaky těhotenství jsou u každého jinak ,takže tohle můžou samozřejmě být ony ,ale tipuju že po přečtení článku ,,první příznaky,, automaticky naskočily . 😉 Podle toho co píšeš je bolení v podbřišku a pálení po ,nebo při močení spíš otázkou močových cest ( tím by se vyřešila i teplota a časté močení ) , než-li ženských orgánů. Nestresuj se, buď v klidu a počkej do vynechání MS , testuj a následně řeš situaci která nastane. Aspoň máš ponaučení pro příště ,tak ať ti to vyjde a nejsi těhotná - pokud o to nestojíš. 🙂

annapans
15. říj 2015

Držím palce ale taky myslím, že to bude OK. Časté močení v těhotenství je způsobené tím, že ti mimi nabo zvětšená děloha tlačí na močák - v tvém případě to je tedy dost nepravděpodobné ( rané těhotenství). Typla bych to spíš na nějaký zánět (palení, časté močení, teplota, případně klidně i vynechání menstruace). Zatím bych byla v klidu, test stojí pár korun a budeš vědět hned, teď nic nezmůžeš. Řešila jsem tuhle situaci cca. do 20 let asi milionkrát a pak když jsem chtěla mimi, skoro rok to nešlo..... držím palce a dej pak vědět jak to dopadlo 😉

andy80
15. říj 2015

Holky, že vás baví odpovídat na smyšlené příběhy a zakladatel(ka) se u toho dobře baví.

rybamrazena
15. říj 2015

Zánět močáku jak vyšitý 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru