Co myslíte, je tam něco?
Ahojjik měla jsem to dostat ve čtvrtek ale nic a test jsem dělala ve čtvrtek odpoledne. Co myslíte je tam něco... 😃
Nebo ještě MS přijde noo uvidím.

Taky vidím 💞🍀
Zkusím udělat...ale ta nejistota zda to ještě přijde je děs 🤔😃
Když si dělala test ve čtvrtek tak kdyby jsi udělala včera nebo dnes tak máš jasno 😉 ale jako čárka tam je pěkná
To by už mělo být jedno jestli si to dělám k večeru že... Pokud bych byla tak by to mělo už ukázat
@svlocicka kdyz si ho dělala ve čtvrtek, ms stále nepřišla, tak udělej test klidně hned
Krásná čárka určitě udělej další
Určitě dám vědět 🤗pojedu si pak pro něho mě to taky zajímá buď s toho něco bude nebo jen prostě MS dorazí později 😬
Ještě nepřišla a poboliva mě břicho tak jinak... Než u MS no uvidíme
@svlocicka já si myslím že těhotná budeš čárka tam je taky jsem to tak měla na testu Maxe málo lepší je má atest tam jsem měla už pořádnou caru
Myslíte zkusím ráno, mám břicho nafoukle jak kdybych tam měla balvan 😃🤔
Tak kéžby 🤗
@svlocicka no od toho čtvrtka uz by mel byt posun v síle té čárky
To klidně může být. Já třeba nikdy neviděla ony úžasné dálnice.. Ani po vynechání.. Byly to slabounke carecky, neviditelné .. No a jedna chodí do první třídy a druhá se dopeka v bříšku.. Takže těhotná podle mě jsi 😊
@svlocicka Já měla MS bolesti snad ještě měsíc po vynecháni.. Bála jsem se každý den.. Ale že jsem těhotná jsem věděla hned, asi ještě čtyři dny před termínem MS . Začala jsem spinit, a to se mi nestalo nikdy, jen u prvního těhotenství.. Prostě jsem tušila že se zadařilo, duch to potvrdil a MS naštěstí nedorazila 😊přeji moc štěstí, ráno sem hoď test
Myslím že sílí

@svlocicka Carku vidim, ale chtelo by to udelat test i dnes nebo zitra, jestli carka sili.