Co myslíte, vidíte tam něco?

Vidím 🍀
Je tam duch🙂
jasny
Vidím, ale proboha.. to už snad ani není normální takový diskuze. Vy chcete děti, ale neumíte si přečíst ani návod k testu.
@alilali a je tu toho cim dal vic,proc to damy nemaji ve skupine snazilky,netusim...
@marcicek84 Tak hlavně nechápu, těhotná jsem byla 3x a nikdy jsem nikam nedávala fotku testu.
Je tam duch, já takového měla taky, ale pak přišla MS, takže dokud nebude čárka sílit, tak bych se předčasně neradovala.
Holky, co to blázníte? Proč dokážete být tak zlé? Nikdo neví, jaký příběh stojí za tímto příspěvkem.. Každý svůj problém vidí jako ten největší a já upřímně nechápu tyhle reakce.. Pokud vás to nezajímá, proč na to odepisujete? 🙂 A teď už se vyjádřím konečně k příspěvku, protože tohle je asi ztráta času…Určitě pozitivní test. Záleží, kolik máš ještě dní do MS, popřípadě, máš už zpožděni? 🙂 Držím pěsti, ať čárka sílí! 🤗❤️
@lucie080599 vidim krasne phuj phuj at to sily ..🙂
@alilali od toho to tu stránky slouží aby se ženy a snažilky ptaly. Pokud se Vám to nelíbí tak to nečtěte a rolujte dále 😠
@mamulda027 Jojo, ale tahle stránka už mi přijde, že slouží jen na tohle, jak těžké je obnovit starou diskuzi?
@alilali a to je problém nereagovat?
@mamulda027 A pro Tebe? 🙂
@alilali já naopak nemám problém poradit nebo říct svůj názor ale rozhodně bych nereagovala takovým stylem že by mi to vadilo. Od toho tu stránky jsou, pokud vadí NEREAGUJI a čtu jinou diskuzi!!! Pořád nechápeš?!
@mamulda027 Já, ale také nemám problém říct svůj názor, jak sis mohla všimnout, a to, že tobě se to nelíbí, je tvůj problém. Tohle je diskuzní fórum, kde můžeš diskutovat a ne poradna. Napsala jsem, že vidím čárku, ale... - Tak buď tak laskavá a příště čti lépe.

@lucie080599 jasně, držím pěstí 😊