Co znamená, když 4+6tt na UTZ není dutinka?

michaela42
27. zář 2017

Holky prosim, co si o tom myslet. 4+6tt na utz dr sdelila, ze neni videt dutinka. Predepsala Utrogestan 2-2 a upozornila, ze bych mozna mohla pristi tyden krvacet ( zrovna budeme v zahranici), pak ma dr dovolenou a mam tedy dojit za 3tydny na utz. Ovu probehla 18DC. Nevim, co si myslet, nebo na co se pripravit.... mate nekdo zkusenost?

absintka19
28. zář 2017

Utros se dava na udrzeni tehu ale jelikoz te upozornila na krvaceni a ze nevidi dutinku tak nejspise to bude neuspesne tehu. Co se ma stat se stane.

kachnicky
28. zář 2017

Bože můj, proč tě takhle děsí 😣😣😣 Může být vše v pořádku, kor když víš že byla ovu později... Měla ti vzít krev a měla by jsi jistotu, že je vše tak jak má být... Ono takhle na začátku tam kolikrát nejde nic vidět, proto je lepší chodit na ult nejdřív v 7tt..

michaela42
autor
28. zář 2017

Qprave nevim, jestli je dobre ten Utrogestan davat preventivne. V pripade, ze by to bylo neuspesne tehu, nebude ten utrogestan blokovat pripadny spontalni potrat? Kdyby to nemelo vyjit tak radsi spontalni potrat nez nutna revize...😨 ale porad si rikam, ze muze byt jeste vsechno v poradku, ale proste mam strach, jeste kdyz vim, ze 3tydny se mozna nic nedozvim....

vendelinka08
28. zář 2017

Protoze chodite k lekari moc brzy a pak jste na nervy kdyz jeste neni poradne nic videt. Ja jsem byla u dr take brzy ale z jinych duvodu a opravdu nic nevidel a vubec me to neprekvapilo. Takze mi vzal krev a pak jsem sla az za dva tydny. Mate akorat stresy. Nechapu vam rovnou nerekla at prijdete pozdeji. Takto se budete jen nervovat dalsi tri tydny.

kachnicky
28. zář 2017

@michaela42 a máte pozitivní TT? Jako že opravdu silné dvě čarky? Nebo tam je duch?

bigbig
28. zář 2017

Tak jestli jsi 4+6 podle MS kde se počítá s ovulací 14DC, ale ty víš že ovulace byla 18DC, tak jsi vlastně jakoby 4+2tt a to je fakt normální nic nevidět. Já byla na ultrazvuku v 4+1tt (kvůli cystě, ne kvůli těhotenství) a nebylo vidět vůbec nic. Ale v krvi už to bylo, na testu duch. Teď jsem v 9.měsíci. Takže nestresuj, je to normální, kdyžtak si dojdi jako samoplátce na krev.

neria55
28. zář 2017

@michaela42 jak píšou holky, na uzv je moc brzy...teď tam možná byla vyšší sliznice toť vše...kdyby jsi šla až za ty 3tydny co te teď objednala, ušetřila bysis plno nervů, které teď máš 🙂 určitě bude vše v pořádku, ale běžela jsi na kontrolu fakt brzy!! Já šla poprvé v 8tt a taky jsem to přežila, stejně člověk neovlivní co se má stat, se stane. Za ty tři týdny už bude embryo s blikajícím srdíčkem ❤

margarithka
28. zář 2017

Jsme s kamaradkou tehotne podle ms na den presne...8.tyden. Ona uz byla u doktora na 3 kontrolach, me chce doktorka videt az pristi tyden, az tam bude neco poznat. Jinak u ni na prvni kontrole taky jeste nic videt nebylo...nekdy si rikam, jestli ti doktori trosku netahaji penize z pojistoven...

kacik88
28. zář 2017

Moje zkušenost je tato. byla jsem na gyndě s duchem na testu 5 týdnů od PM, vyloženě si to nechat potvrdit z krve, jelikož jsme nečekali že otěhotníme takto na první pokus. Vzhledem k tomu, že jsem před poslední MS byla na konisaci čípku, věděla jsem, kdy jsem mohla nejdříve otěhotnět, takže když mi doktor hned šel dělat utz, tak jsem mu na rovinu řekla že taam ještě přece nemůže být nic vidět, když jsem oplodnená maximálně 2 týdny. Samo že tam nic vidět nebylo, krev potvrdila můj odhad a doktor mě objednal na další utz až za víc jak další 2 týdny. Podle mě zbytečný stres ze strany doktora. taky mě to vyděsilo, jelikož hned vyrukoval s mimoděložním. Podle mě to není ani tak kvůli pojišťovnám, ale spíš si doktoři kryjí záda a je lepší být připravená na horší a radovat se, než naopak. Jen můj názor.

michaela42
autor
16. říj 2017

Zeny, tak jsem byla skoro po trech tydnech na utz. Ani jsem nedychala, jak jsem byla na nervy! Ale mimco tam je! Mela bych byt v osmem tydnu, dr.rikala, ze to je dle rozmeru tak o ctyri dny mladsi. Videla jsem jak bije srdicko! ❤
Nicmene priste uz bych k dr tak brzo nesla, nejdriv ten osmy tyden. Akorat me hroozne vystresovala! Dekuji vsem za nazory a podporu! 😊

vendelinka08
16. říj 2017

Tak super.... veřím, že vám spadl kámen ze srdce a pro příště jste ponaučena, a hlavně...kdo si počká, ten se dočká😉. Moc gratuluji a ať se daří!!!

kachnicky
16. říj 2017

@michaela42 Úžasná zprava, gratuluji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru