Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?
Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅
@nicris 2 takovíhle "duchové" mi teď pobíhají doma a třetí se narodí v létě, takže za mě bych si domluvila nejlépe test z krve na gynekologii.
@terinkaladik ahoj mozna trochu slaboulince
Tak devcata dnes rano nam vysel tez pozitivni jako vcera rano tak to nechame potvrdit z krve a asi budem rodinka
Podle krve nam vychazi holcicka ( mam mladsi jak pritel) to same lunarni kalendar nam rekl ze holcicka 🙂 pritel rekl ze holcicku chce tak snad nam to vyjde😍❤
@nicris a je mozne ze tady je něco vidět a digitální nic zatím neukáže?
@terinkaladik ano je ale rade bych tyden pockala po tydnu jsem mela jasno 🙂
Prosím o radu, mám zpoždění 3 dny, test včera ráno s duchem, dnes jiný test bez ducha, a před chvíli jsem si dělala test do proudu moci, clearblue, a vyšlo negativní.Proč jsem tam mela toho ducha????Jsem z toho vedle, jinak prsa strašně nalita, jiná než před menses a voleni v podbrisku je také jímací.Prosím mate někdo zkušenost?
@miluskah pockej a uvidis, ja mela zretelne carky az asi 5 den po vynechani 😉
@ivankaaa888 psala jsem ti i v jine diskuzi 🙂
@ivankaaa888 bude silit zkus za 2dny .... 💗
Ja tam carecky vidim.. ted jen doufat,aby silily a nedorazila ms.. 👍 nezbyva nez cekat..
Jeee dekuju jsem tu nova a jeste to moc neovladam 😕 tak co myslis?
Snazime se uz pres rok nemela jsem ovulaci po depoprovere tak mi dr nasadil clostik prvni mesic 1-0-1 to nic a druhej mesic 2-0-2 byla jsem na utz a mela jsem tam asi 5 foliku ale nevim jak velke.No jinak jindy me bolej prsa pred ms a ted nic jen trosku spodek.Bojim se...drze palce 😔
@ivankaaa888 pockej nemela jsi pichly i Pregnyl? Pokud ano, tak se ti muze ukazat i z toho asi 10dni po pichnuti.....
Nn nic takoveho jen ten clostik.
@ivankaaa888 já taky měla ducha a 7.5.ji budou dva měsíce.... Si myslím že jste těhotná
No snad mate pravdu😙
@ivankaaa888 a jaka je citlivost toho testu? A taky ruzne testy muzou ukazovat ruzne. Ten pred tim byl 10.....
@ivankaaa888 zkus jiný test, tenhle i mě vycházel slabě a byla jsem těhotná! Dr. max comfort dělá slabé čárky!!!!
Vsechny jsou 10 vsechny ukazujou sice slabou ale prece.Snad to neni cysta😔
@ivankaaa888 ja byt tebou tak zajdu na krev - to ti reknou jiste jestli ano nebo ne

@sonaschu myslim ze je tam jen jedna carka...