Dlouhodobé bolesti bříška u 3leté holčičky
Ahoj holky. Jak velkou máte zkušenost s mamatestem 10? Dělá třeba rysky? Dneska jsem ho zkoušela. Asi jsem už z toho snažení paranoidní ale když jsem ho namocila tak než vyschl tak jsem tam prostě dusika viděla. Po zaschnuti tam nebylo nic
@katka102030 já mám s tímto testem dobrou zkušenost. I když ukázal ducha, byla jsem těhotná. A stalo se mi totéž, když jsem testovala několik dní před termínem MS, měla jsem vidět dusika, ale jakmile test uschnul, test vybelal...nyní jsem v 18 TT. Zkus testovat obden a uvidíš. Držím pěsti!
@katka102030 Nic tam nevidim. Za me je mamatest 100% spolehlivy. U vsech tehotenstvi jsem mela slaboulinkou druhou carku jiz 28. nebo 29. den cyklu. Na mokrem testu byla videt vic,ale zustala patrna i po zaschnuti. Kdyz jsem tehu nebyla,test byl cisty...i kdyz jsem si namlouvala,ze jsem ducha urcite videla... Kolikaty jsi DC?
@sudylichozrout jako co je for? Zdá se me to byt nesmysl ale kalouska me pořád straší
@sudylichozrout jo ze muzu byt těhotná atd to me pořád dava do hlavy nebo na co se ptas
@sudylichozrout myslim si že je to blbostí kdyz normalne i po porodu to mívám pravidelný a sex byl 1dc ne ke konci
Vidím slabou světlou, ale vypadá to spíš jak ryska než čárka... Zkus jiný a z ranní moči... 🙂

nic tam nevidím