Dnes udělaný test. Je možné těhotenství 14 dnů před ms?
Holki chtela jsem se zeptat je mozny ze by jsem byla těhotná 14 dnu pred MS a s manželem jsme měli nechraneny styk 15a16.8 ?

Víš, že je úplně jedno, kdy jste měli sex? Hlavní je, kdy byla ovulace a kdy má přijít MS. S takovým duchem by to mohlo být nejvýš týden do MS, rozhodně ne 14 dní.
@bublinkakocicka 6.9
@terik1990 To je až za dva týdny. Dokud nevynechá MS aspoň tyden nemá smysl se testovat. Jinak přirozeně trochu stoupne před MS hladina hcg a muže být duch.
Takže zatým nejde řýct s jistotou ze sy v tom. 😀 Jinak se omouvam, ale ty hrubky to je šílený.
Ale je tam 🤩🤩🤩 já měla 9 dní po styku taky ducha a jsem 27 týden 💝
Ja myslim, ze je to tam 👍😊 tez jsem mela takoveho a těhotná jsem 🤷♀️🙂 tak drzim palce. Zkus za dva dny dalsi test, jestli zesili, je to tam.
@sylvka moje Dr. si třeba zve už v 5. týdnu kvůli vyloučení mimoděložního. Tohle mi přijde trošku zvlášťní chodit až na srdíčko, to už taky může být pozdě.
@terik1990 je to dost brzo, ale nezáleží na MS, ale na ovulaci, kdy proběhla. Pokud proběhla v tom datumu, tak za těch 8 dní už teoreticky může být vajíčko uhnízděné, ale stejně nezbývá než čekat.
@sylvka mám to tak taky, dva potraty za sebou a objednala mě teď až na konec 8tt 😀 byla sem teda překvapena při prvním sem byla 6+1tt, taky bych radši sla dřív kvůli vyloučeni mimodelozniho ale co se da dělat 😀😀
@teress1215 dneska jsem byla na krvi a je prý negativní hodnota 1 a na Sonu nebylo nic vidět doktor mi říkal ze muzu byt 14 dni zebto neni videt ze počkáme jeste 14 dni a pak ze mě prohlidne a nabere krev ale test mi vyšel dneska takhle rano
@terik1990 tak prijde mi silnější 🤷🏼♀️
@teress1215 no já vím,ono to neutíká 😁já jsem byla na utz v 25 týdnů a teď jdu až 13.9 ve 30 týdnů ☹️
@sylvka já byla s dcerou v 5 týdnu, pak i v 6, že toho nebylo moc vidět a teďka jsem volala sestře, v 5. týdnu, že bych měla být těhotná, tak ať mě objedná dle svého uvážení. Mívají plno, tak jsem volala s předstihem a ona mě objednala hned, vlastně začátkem 6. týdne. 🙂 Pak mě doktorka objednala až za víc než měsíc. To jsem se trošku divila a s první bych umřela stresem z nedočkavosti, ale s těmi nevolnostmi a 2leťačkou na krku jsem ani neměla čas se nad tím zamyslet 😄 Ale byla jsem za to ráda, protože mě hodně píchalo v boku, což má být jeden z hlavních ukazatelů mimoděložního a přesně stejnou dobou odvezla kamarádku rychlá z obýváku rovnou na sál. Tak jsme aspoň mohla být v klidu. 🙂
@terik1990 Po uhnizdeni vajíčko začne hcg vylučovat a v krvi by mělo být vyšší než v moči. Do 5 je hodnota negativní a považuješ se za netehotnou. Důležité je následující dny aby stoupalo ob den jednou tolik. Ja sem měla 260 a za den a půl už 700 a při hodnotě nad 1000 hcg by už teoreticky mělo být něco na sonu vidět.
Takže bud ti hladina vzroste, jelikož test je silnější a nebo to muže být biochemické a odejde to s MS. A nebo taky jak sem už psala před MS dochází k mírnému zvýšení hcg a lh hormonu, proto se všude říká testovat až po vynechání. Muže to být způsobeno tímto a nebo se jednat o biochemické těhotenství.

Kdy mas mit ms?