Doktor potvrdil těhotenství a následně vyvrátil
Ahoj holky, jdu si za vámi pro tipy, rady, zkušenosti... Jedná se o první těhotenství. Minulý týden v pondělí mi doktor potvrdil těhotenství, že jsem prý otěhotněla zprava. Šla jsem k němu z důvodu, že mi vyšel pozitivní těhotenský test čtyři dny před MS a potřebovala jsem to potvrdit co nejdříve skrz náročnější práci. V den MS jsem zkoušela digi test, pozitivní výsledek ( 3-4 týdny ). Ale v neděli jsem začala krvácet, 3 dny zpoždění a test negativní. Lekla jsem se, tak jsem jela do nemocnice, vyšetření vnitřním i vnějším UTZ potvrdilo gestační váček, ale HCG v krvi 5,1 a když jsem si právě volala na výsledky porodní asistentka mi řekla, že je to pozitivní, ať se domluvím s doktorem, co dál a on mi naopak řekl, že těhotná určitě nejsem, že to není ani potrat, ani mimoděložmí těhotenství, že je to jen obyčejná MS. Nevím, co si o tom myslet 😕
Co to je "otěhotněla zprava?" Jinak někdy to může být cysta - některé cysty jsou i hormonálně aktivní a narušují cyklus. Obvykle cysty po MS zmizí... Ale nevím, víc může říct jedině lékař když tě důkladně vyšetří.
@danask88 sama nevím, co to znamená, ale domnívám se že se to chytlo, když vajíčko putovalo z pravého válečníku... Cysta je vyloučená díky tomu, že jsem před čtrnácti dny absolvovala vyšetření kvůli bolestech na pravé straně, myslela jsem že slepák, ale prý ovulační bolesti... Cysty, srůsty vyloučeny...
@gabriellaa7 taky bych to spis videla na to ze se embryjko neudrzelo a odeslo. Hold nekdy se toto stane. Je mi to lito.
@gabriellaa7 jednoduchy, těhotná už nejses. Dorazila obycejna MS. Těhotenství proběhlo, ale nevydrželo, kdyby jsi netestovala, tak to ani nezjostis. Nemá smysl chodit k Dr. Pred MS.
@gabriellaa7 Stane se to pry za zivot kazde zene, a nekdy ne jen jednou. Proste priroda vyhodnoti, ze tehotenstvi by nebylo "v cajku" a zarazi ho driv, nez by nastaly komplikace. To je hlavni duvod, proc netestovat pred vynechanim MS - stalo se mi to taky a zklamani pak bylo obrovske. 😔

zřejmě se to neuchytilo a přišla pozdní ms, v krvi bylo už jen minimální zbytkové hcg