Druhá slabá čárka na testu, mohu být těhotná?
Dobrý den milé dámy, mám nepravidelný cyklus MS a podle kalendáře jsem měla MS dostat v neděli (samozřejmě To není přesné ).S přítelem se snažíme o druhé miminko,jelikož mám už dcerku.Dnes jsem si udělala test a druhá čárka je hodně slabá,ale viditelná i pod umělým světlem. Příznaky mám jako před menstruací až na jeden a to citlivost prsou.U první dcery jsem žádné příznaky neměla, dokonce ještě v třetím měsíci jsem měla MS,proto jsem to zjistila až na začátku 4 měsíce. Mohu být tedy těhotná?
Já mám na unimarketu krásné čárky,viz album,dnes i na plastovem do.proudu z kauflandu,a na dr.max testu jen slabunky stín 😖
@levandelka upřímně..těm testům moc nerozumím..chápu, je to o citlivosti, ale jak na jednom může vyjít jasně pozitivní a na druhém sotva viditelná čárka, z toho aby se člověk zbláznil. Je pravda, že se vyplatí počkat, dojít si k doktorovi a na krev a mít klid, než blbnout s testama a nervovat se. ačkoliv, já mám co řikat. dnes mi je přítel vyhodil, abych tam ty čárky furt nekontrolovala..:D
@denysek15
@jimichanga takhle to vypadalo - nejprve pěkně sílily, pak byly stále stejné a pak slábly. Pak jsem šla na gyndu, kde dr potvrdil neprosperující těhotenství - tedy byla tam dutinka, žloutkový váček, ale žádné miminko. Poslal mě na revizi, ale u Apolináře tomu chtěli ještě dát pár dní čas. Druhý den jsem pak začala sama krvácet a vše krásně odešlo samo. Na revizi jsem nakonec nemusela.
@jjaanca zase na druhou stranu, dr u Apolináře se mi skoro vysmála, že si takhle porovnávám testy - prý je to zcela neprůkazné. Mě ty testy ale normální nepřišly, mám za sebou dvě zdařilá těhotenství a tam čárka vždy krásně sílila, takže tohle mi prostě přišlo divné a taky že bylo. Důležité ale je, že jsem ty testy dělala vždy ve stejnou dobu a je to stejná značka. Ona to každá značka ukazuje trochu jinak, takže testy jiné značky určitě nemá smysl porovnávat. Každopádně spíš stejné nevadí - hlavně dva po sobě - to jsem měla i při Šímovi a teď mi chrní v kočárku🙂 - dva dny po sobě fakt nejde hodnotit!!!! Spíš když už ani po týdnu ta čárka nezesílí, tak je to zvláštní. Ale i to jsem tu četla, že někdo nikdy úplně pozitivní test neměl.
milá děvčata, dovolte mi vstoupit do vaší diskuze, pročítám si jí a nestečím žesnout kolik hloupostí tu čtu ...jen "zakvolat" ...
Co se týče slábnutí druhého proužku tak vysvětlení je naprosto jedoduché a každá rozumně smýšlející bytost by o tom nediskutovala na internetu. Testy jsou založeny na koncentraci HCG v moči, koncentrace hormonu je nejvyšší právě ráno, ale pokud opakujete test během dne (což nechápu ...) bude koncentrace kolísat !!! a to i v závislosti na pitném režimu ... občas není špatné zapojit mozek !!!!
@jimichanga
@aji_na no..tak kdyz uz zasnes tak stoji za to si tu diskuzi precist poradne..kazdopadne diky za radu tri mesice po mem porodu.. 😀 kdyby nahodou bylo nake priste, vezmu si to k srdci protoze o tom co si tu napsala jsem nemela aaaaaani tuseni.. 😀 😀 😀
@sandra260192 že máš špatny test tohle je ovulační a ne těhotenský.

@anetadr to je mi líto. no uvidíme no.zatím nekrvácím, ani nešpiním. je mi pořád stejně, jako u prvního testu. Stát se může všechno, ve středu jdu k doktorce, stejně sem tam měla jít, nechám si vzít krev. Známá , prý ani u jednoho neměla na testu dvě čárky, jen u jednoho ducha. Každé tělo reaguje jinak, uvidíme jak to dopadne. 🙂