icon

Duch nebo pozitivní test?

nikol67
14. led 2018

Ahoj ženy, včera a dnes ráno jsem testovala z ranní moči. Dnešní čárka mi přijde o malinko viditelnější.Co myslíte?..mám 3 dny do MS. Mám to brát jako pozitivní test?
Příznaky: pobolívání v podbříšku a sem tam cítím vaječník (jako kdyby měla MS přijít) cca už takto 4 dny, minulou sobotu a včera pocit zimnice,slabost,jak kdyby na mě něco lezlo..nic víc..

Duch nebo pozitivní test?
Strana
z2
neria55
14. led 2018

@nikol67 rozhodně pozitivní 😊 potichu gratuluji 🍀

galikl
14. led 2018

Jojo urcite pozitivni, ale stale jeste ms muze dorazit..i kdyz uz to nepredpokladam kdyz je carka tak hezky videt.Testujte ob den a uvidíte zda carka sili, nebo zkuste digitální clear blue 🙂...moc držím pesti ;)

nikol67
autor
14. led 2018

Holky děkuji,jsem (snad) těhotná poprvé,tak jsem chtěla slyšet další názor 😊..na víc nám to nejspíš vyšlo už v druhém cyklu,čemuž jsem nevěřila,když jsme se rozhodli,že začnem zkoušet 🍼..ještě bych se zeptala..zavolat gynekologivi a objednat se pro potvrzení bych asi měla až po termínu MS?tedy v mém případě ve čtvrtek,pokud ve středu vynechá?

jge
14. led 2018

@nikol67 gratuluji. Ano. Ke gynekologovi az po vynechani. Drzim pesti

linee
14. led 2018

To vypada hodne nadejne, to uz je hodne silny duch, ale predevsim pozitivni test🙂 Zavolala bych koncem tydne dr. a objednala se, obvykle objednavaji kolem 14 dnu po vynechane ms. At je vse v poradku🙂

nikol67
autor
14. led 2018

Děkuji,udělám to,jak píšete.Co může způsobovat tu bolest v podbříšku?..skoro bych řekla,že to dostanu,ale to už tak čtyři dny a nic(proto jsem si udělala test)..sem tam mě píchne ve vaječníku i..četla jsem,že je to normální,ale stejně by mě zajímalo,co přesně se tam děje a co to pobolívání znamená..😆🤔

g_m
14. led 2018

@nikol67 Dělá se tam bublinka s miminkem, proto je to cítit 🙂

camillaq
14. led 2018

Pozitivni, mirnou bolest a pocit, ze to kazdou chvili dostanu jsem mela vzdy na zacatku tehotenstvi.

biedronca
15. led 2018

@nikol67 Určitě ke konci týden zavolej na gyndu, řekni že máš pozitivní TT a do té doby je dělej. Zatim nepůjde nic vidět, ale asi naberou krev na HCG 🙂 U mě nešel vidět ani gestační váček, jen hodně vysoká sliznice, a to jsem měla 14 dnů zpozdění MS. Výsledky krve, se dozvím dnes..

nikol67
autor
16. led 2018

Holky,tak já dnes už takto..sílí..👼🏼..tak sem už zavolala na gynekologii, mám přijít až 30.1..a přestat už vyhazovat peníze za těhotenské testy..😂😊tak snad se miminko udrží a bude vše ok 🤰🏽

galikl
16. led 2018

@nikol67 Jojo krásně sílí ;) teď už jen vyčkat a vydržet to čekání na utz ;) ...držím pěsti, já se tam chystám asi 25.1. tak kdo ví co uvidíme ;)

biedronca
16. led 2018

@nikol67 jak dlouho mas spozdeni?

nikol67
autor
16. led 2018

@biedronca termín MS mám až zítra,ale i tak už pěkná čárka 🙏

biedronca
16. led 2018

@nikol67 to mas krasne, ja mam takovou carku atomam 14 dni spozdeni.

nikol67
autor
16. led 2018

@biedronca nevěřila bych tomu,že už tak brzy mám slabší nevolnosti a bolesti(tlak) v podbrisku..prave jak kdybych TO mela dostat..o tom,že vše cítím jak stopařský pes ani nemluvím...😫😆

biedronca
16. led 2018

@nikol67 No tak se raduj 🙂 sdělíš to příteli ještě než půjdeš na tu kontrolu?
Ja nemam zadné přiznaky, ani tuk. Nic mě nebolí, zádné chute atd.. bolesti. Nic.... a to mam 14 dní spozdění, a hcg 1352. Ale zatim to je brzo jen 3 tydny od ovulace.

nikol67
autor
16. led 2018

@biedronca příteli sem to sdělila hned jak se objevil první duch..na večeři😊já bych to asi nevydržela😊.na víc mi bylo až do včerejška chvílema fakt blivno a ležela sem..a ty bolesti břicha občas dost cítím,tak proč před ním hrát,že mi nic neni,chutě já mám právě celoročně a teď právě spíš nechuť k jídlu..dnes bolesti mírnější a přes den žádná nevolnost,tak sem vyrazila jen tak z lehka do fitka..to máš super,že ti nic není..ale ono to ještě může vše přijít a začneš si to hezky vychutnávat se vším všudy 😂👌

pavicka
16. led 2018

@nikol67 mela jsem to uplne stejne ;) povedlo se nam snad na prvni pokus, uprimne jsem to moc necekala..max.po 10 dnech "po nasem pokusu" jsem si rikala, ze je neco spatne a ze jsem si to asi jen vsugerovala a nechtela tomu moc verit..bylo mi spatne, vse mi padalo z rukou, motala se mi hlava, celkove slaba..mno, po dalsich trech dnech jsem sla na odber hcg a uz se ukazalo pozitivni..tehu testy potom taky a to mi do MS zbyval jeste skoro tyden a vzdy jsem to mivala pravidelne..takze je to klidne mozne ;) a bud rada, me ty nevolnosti zatim neopustily, zoufalost :( :( :(

nikol67
autor
16. led 2018

@pavicka a v kolikátém jsi?😊..nám se zadařilo druhý cyklus..neuveřitelné..😊..když vím,jak s tím dnes někteří bojují...😫..

pavicka
17. led 2018

@nikol67 presne tak, dali jsme si s manzelem na takovy nenasilny pokusy pul roku az rok..a ze to nebudeme nikomu rikat a uvidime 🙂 mno, tak jsme hned videli :D :D kazdy mne strasil, ze to nepujde uz jen tak (je mi 29) a ze musime delat tohle a tamto..tak nas tedy velmi prekvapilo, jak se to povedlo..jsem ted v pulce 11.tydne a vicemene od 24.11.jsem dost vyrizena, unavena, poblinkana, atd. :D takze jsme to takhle uz dal nedokazali utajit..

nikol67
autor
17. led 2018

@pavicka ty jo takže ti začaly nějaké stavy nevolnosti a zvracení až třeba na konci 1.měsíce??..😊

pavicka
17. led 2018

@nikol67 spis tak 7-10 dni 'po'..coz je dle tehu kalendare konec 3.tydne..naplno se mi to rozjelo zacatkem 4.tydne tehotenstvi a ted jsem v pulce 11.tydne..pevne verim tomu, ze to s prvnim trimestrem-ukoncenym 3.mesicem tehu prejde, jinak nevim, co uz budu delat :( :( :(

nikol67
autor
17. led 2018

@pavicka ja mam dnes den MS,ktera samozrejme nedorazila,takze ctvrty tyden a sem tam uz ty nevolnosti sou..zatim nezvracim..😊..ale ty bolesti v břiše..uff..když sedim a pak se zvednu třeba..no sem zvedava jak se to bude dal vyvijet🙏😂

galikl
17. led 2018

@nikol67 ahoj ..můžu se zeptat..ty nevolnosti začali hned zvracením nebo nejdříve jen občas takovým pocitem na zvracení, který třeba za chvíli zmizí? A bolesti hlavy si náhodou neměla? Ty mě teda trápí dost :/

pavicka
17. led 2018

@nikol67 a boli te bricho, jako bys to mela dostat? Mne bolelo teda hrozne, vzdycky jsem bolesti zahanela praskama, ale rekla jsem si rekla, ze v tehu zadny, takze to byly tri dny krece, zacala se mi roztahovat a pnout deloha..pak tohle nejak vymizelo..porad se mi obracel zaludek, jidlo byl muj uhlavni nepritel, musela jsem kvuli tomu dokonce prepinat i reklamy, vsude maso, apod. :D takze z donuceni jen suchy rohliky-spatne z hladu, spatne, kdyz jsem se najedla :( zacarovany kruh.. urcite se zvedej pomalu, mne se vzdy tocila hlava, nekdy az na omdleni, do toho se mi prevratilo jeste vsechno v brise-a to mam doted..takze radsi sedim a zadny prudky pohyby.. preju ti jen to nej 🙂 at jsi hlavne i psychicky

pavicka
17. led 2018

v pohode, jsem chtela dopsat 🙂 🙂
@nikol67

@galikl asi se neptas mne, ale kdyz uz tu jsem :D jen pocitem, nejdriv hlavne rano..nekdy to zmizelo za chvilku, nekdy to trvalo treba i dve hodiny :( a potom postupne z rana se to stalo mym celodennim, hlavne tedy vecernim a nocnim nepritelem :( jinak hlava mne nebolela, coz se teda divim..

galikl
17. led 2018

@pavicka Jeee, myslela sem ale že se ptám tebe :D ..každopádně děkuji za odpověď...já totiž ty pocity taky takto mívám, někdy ráno, normálně bych bez snídaně neodešla a třeba dnes jsem byla ráda že sem snědla pulku chleba, někdy když mám hlad, někdy naopak po určitým jídle (zelenina) ...ale zatím je to vždy jen pocit. A teda hrozně často mi je zima :D ..doma máme 27 a já jsem v dece že je mi zima :D

pavicka
17. led 2018

@galikl 🙂 🙂 🙂 ja treba i v noci jim piskoty nebo kousky rohliku-uz je nenavidim :D ani nevim, jestli se budim hlady nebo z ceho ze je mi spatne..tak pro klid duse vzdycky neco sezobnu..a myslim, ze cekam asi zabu, porad mi v brise zblunka a jakoze to jidlo travi, ale je to hrozne nahlas :D mne jednou neudelala dobre paprika..ty blaho, to byly fofry na wc, takze tu uz si jako teda nedam :D u mne se strida zimnice a navaly horka :D :D jinak je to normalni, jak jsem se docetla, ma to hodne holek..

galikl
Autor odpověď smazal
galikl
17. led 2018

@pavicka Jojo úplně rozumím, právě z papriky je mi občas taky jako by těžko. Tak jsem ráda, že je to všechno normální 😃

Strana
z2