Duch nebo pozitivní test?
Ahoj ženy, včera a dnes ráno jsem testovala z ranní moči. Dnešní čárka mi přijde o malinko viditelnější.Co myslíte?..mám 3 dny do MS. Mám to brát jako pozitivní test?
Příznaky: pobolívání v podbříšku a sem tam cítím vaječník (jako kdyby měla MS přijít) cca už takto 4 dny, minulou sobotu a včera pocit zimnice,slabost,jak kdyby na mě něco lezlo..nic víc..

@pavicka teď jsi nádherně popsala můj aktuální stav..křeče jakobych to měla dostat uz mam tyden..vcera a dnes trochu lepsi,ale jak se zvednu treba ze zidle tak au au..k obedu sucha rejze,ale presto hlad..ale jakoby se mi zastavily chuťovy poharky..kouknu se na sladky,slany..chodim mezi regalama na co bych tak mela chut,ale nemam ji vubec ale vubec na nic,takze jim taky z donuceni a jen takove ptačí porce..😫..
@nikol67 taky jsem na to trpela, ale tohle mi tak do tydne fakt zmizelo..taky moc nevim, co jist, mno..konecne jsem nekdy rada za to, ze maminky dovezou polivcicky, jsem jim za to hrozne vdecna 🙂 rada varim, ale ted proste vubec :( v kramu, jak je toho hodne, tak taky nevim, chvilkama se mi navaluje z toho mnozstvi vseho moznyho..o vikendu udelam pro manzela testovinovy salat, snad to dam 🙂
@pavicka dnes zatím můj nejhorší nákup..klasika po jídle mi bylo špatně(vlastně jako hlady před jídlem)..a čekal mě nákup..strašně sem toužila už být z toho obchodu pryč..navalovalo se mi přesně jak píšeš ze všech těch jídel a toužila zahlédnout něco na co bych měla opravdu chuť..😫..teď jsem zvladla špagety se sýrovou omáčkou a beru to jako velký kus práce dnešního dne 😂👌
@nikol67 ja dneska v noci vubec nemohla spat, desny :( usla jsem az v jednu, bolelo mne bricho, zajidala jsem to piskotama, vzbudila se ve ctyri, pak zase v sest na manzeluv budik..hruuuza :( ted se odhodlavam jit na vetsi nakup vedle do kramu :D jsem teda zvedava, co tam nakoupim :D ale protoze tady hrozne chumeli, tak jsem zatim doma a koukam se na to jen z okna, treba prestane :P
Holky ...muzu se zeptat? Kdyz je test negativni a prosvitite ho...je mozne videt druhou carku nebo by nemela byt videt vubec. Kdyz jsem mela drive jasne negativni tak ani po prosviceni nebylo nic videt. Nebo jde o znacku testu? A kazdy to ma jinak?
Stalo se vam to nekdy?
@vendelinka08 nic bych neprosvicovala.Proste bud tam carka je nebo neni.
Ja kdyz honim duchy tak si na ne i posvitim 😆😆😆
Je mi to jasne...ze bud a nebo...spis jestli to nektere testy delaji.
Holky myslíte,že má smysl dál testovat???než půjdu za 10 dni na gyndu?..nebo už sílit nebude??..tady mám pocit,že už sou obě stejné a ten na levo je předevčírem a ten na pravo z dneška..mám 3 dny po zpoždění MS a nevím na jakou sílu bych se měla dostat,abych si byla jistá,že je vše v pořádku..samozřejmě na na to furt čumím a hledám rozdíly..😀..poslední dva dny se mi i ulevilo,dostala sem chuť k jídlu a břicho už ani moc nebolí..tak nevím,jestli sem za to ráda nebo je to špatně?🤔
Já bych netestovala 😀 .Takhle jsem testovala po 14 dnech , než jsem měla jít k Dr a čárka byla slabší. Úplně zbytečně jsem se vystresolvala. Miminko bylo v pořádku. Jo a blbě neblbe se může střídat. Já měla lepší a horší dny.
Holky tak já sem dnes byla na prvním vyšetření a mám ofiko potvrzené těhotenství 🤰🏽..v 10tt mě čeká poradna a můj dotaz zní..mám s sebou už vzít taťku?..vím,že to je o měření,vážení,braní krve a dalším ultrazvuku..tak bych ho s sebou chtěla a zapomněla sem se doktora zeptat,zda může přijít se mnou..🙈..přikládám foto,kde vlastně ještě nic není vidět,ale pro mě to znamená strašně moc.😂👌
@nikol67 i kvuli tomu, ze zavisi na tvem doktorovi, zda ti bude delat utz. Nekomu dela dr. na zacatku a pak az ty velke screeningy, tak at nejste oba dva sklamani. A nebo si klidne zavolej do ordinace a zeptej se dr. Ale podle mne je screening dostacujici, navic, trva hezky dlouho (obvykle) a bude mit z prcka vice, nez na bezne poradne.
Mě práve Dr. rekl at si vezmu 100,- na material a prvni fotku..takze predpokladam,ze mi bude delat ultrazvuk..i rikal,ze uz bude v tom 10+1 neco videt..(pak sem si rekla i o tuhle fotku ze jo 😂)..tak z toho soudim,ze by se už taťka mohl podivat 🤔
Holky mám otázku do placu..co sex v 1.trimestru?...není to nebezpečný?..🤔
Já se teda i přiznávám,že sem i ztratila chuť..dycky sem byla spíš já ta náruživější ve vztahu a teď sem vyhlaslá 😐..asi je to i tím podvědomím a zvláštním pocitem co kdyby se něco stalo..každopádně díky za názory..😊

@galikl heleď nezvracim (zatim)..ale presne jak to popisujes,chvilkove pocity na zvraceni,casto vydrážděné nějakým pachem..jinak sem měla minuly tyden (jeste nez sem objevila ducha)..migrénu jako blázen..tak asi k tomu..😊