Duch nebo riziko? Jak to rozeznat?
Vidím co myslíš, nicméně to co chceš slyšet ti tady nikdo neřekne. Nejlepší bude udělat za den dva další test. Když bude silnější mohlo by jít o těhotenství.
Js nevím jestli nejsem jediná slepá a to i přesto ze fotka je velmi nekvalitní tak ducha zřetelně vidím, naživo musí byt hezky viditelný… zkus další den jestli bude sílit … hodně zdaru
Hele nevzdávej to taky jsem takhle měla podobný test ,ze začátku a teď mam krásnou čárku,ale je to prostě o čekání... Zkus za pár dní,záleží jaký jsi den po Ovu ☺️ Nejlepší testovat týden po zpoždění 🙏
@ajakordi 8 den 🤣
Jen ze srandy jsem to zkusila
Ale začínám si myslet že ty testy dělají duchy
Ja mam vyzkouseny jen Mamatest, Livsane a digi Clearblue. Tyto neznam, ale opravdu ten duch je krasne viditelny, zkus za 2 dny, zda bude silit, ale z ranni moci. Drzim pesticky. Me dnes vysel pozitivni clearblue, tak se modlim, at se mimi udrzi
@marlendyetrich pokud maš ducha na testu (teď ho už vidim i já) tak by ti clearblue měl taky ukazat.Kolik jsi dpo?Držim palce 💗
Tyhle testy mají méně barviva,než jiné....Dušíky vidím, tak přeji, ať sílí 🍀
@marlendyetrich tak to je ještě brzo já měla něco jako slabě matkou čárku vidět v den menstruace ,chce to prostě počkat a testovat nejlépe týden po MS 🤔😊☺️
@marlendyetrich tak na té druhé fotce vidím také ducha. Ale je nejlepší počkat do dne MS.
@l01991 no přijde mi to divné, MS 31.3.-5.4. Cyklus 32dni
A sex byl 10 a 14 den cyklu že ze by se to povedlo hned po ms?
@marlendyetrich proč ne,možne je snad vše.Zkus test třeba zase zitra-v utery... jen jinou značku,jak tady někdo piše že tenhle ma malo barviva...

@marlendyetrich já bohužel nevidím nic 😔