Duch nebo riziko? Jak to rozeznat?
Ahoj, duch nebo riska? 🤷🏼♀️

Nic
Bohužel ne, aspoň na fotce zatim vidět nejde..
Já teda taky nic nevidím 🤔
Nic?
Já jo 🤔
Vidím co myslíš, nicméně to co chceš slyšet ti tady nikdo neřekne. Nejlepší bude udělat za den dva další test. Když bude silnější mohlo by jít o těhotenství.
Js nevím jestli nejsem jediná slepá a to i přesto ze fotka je velmi nekvalitní tak ducha zřetelně vidím, naživo musí byt hezky viditelný… zkus další den jestli bude sílit … hodně zdaru
@marlendyetrich Já nevidím nic.
Já vidím slabou čárku, zkusila bych test třeba v úterý a uvidíš
Ja vidim hezkeho ducha
Vidim take ducha… zkus testnou zitra
@misha31 z dnešního odpoledne, asi z toho nic nebude
Hele nevzdávej to taky jsem takhle měla podobný test ,ze začátku a teď mam krásnou čárku,ale je to prostě o čekání... Zkus za pár dní,záleží jaký jsi den po Ovu ☺️ Nejlepší testovat týden po zpoždění 🙏
@ajakordi 8 den 🤣
Jen ze srandy jsem to zkusila
Ale začínám si myslet že ty testy dělají duchy
@marlendyetrich ale ja ho tam vidim!! Navic pises odpoledne, zkus zitra rano
@misha31 mám tyhle testy, nemůže to být nějaká “šitka”?
@misha31 zkusila jsem ty testy dat k sobě, jsem hrozně nervózní 🤦🏼♀️
Ja mam vyzkouseny jen Mamatest, Livsane a digi Clearblue. Tyto neznam, ale opravdu ten duch je krasne viditelny, zkus za 2 dny, zda bude silit, ale z ranni moci. Drzim pesticky. Me dnes vysel pozitivni clearblue, tak se modlim, at se mimi udrzi
@misha31 ja mam doma ten digitální ale myslim ze na nej je brzy
@marlendyetrich pokud maš ducha na testu (teď ho už vidim i já) tak by ti clearblue měl taky ukazat.Kolik jsi dpo?Držim palce 💗
Tyhle testy mají méně barviva,než jiné....Dušíky vidím, tak přeji, ať sílí 🍀
@marlendyetrich tak to je ještě brzo já měla něco jako slabě matkou čárku vidět v den menstruace ,chce to prostě počkat a testovat nejlépe týden po MS 🤔😊☺️
@marlendyetrich tak na té druhé fotce vidím také ducha. Ale je nejlepší počkat do dne MS.
@l01991 no přijde mi to divné, MS 31.3.-5.4. Cyklus 32dni
A sex byl 10 a 14 den cyklu že ze by se to povedlo hned po ms?
@marlendyetrich proč ne,možne je snad vše.Zkus test třeba zase zitra-v utery... jen jinou značku,jak tady někdo piše že tenhle ma malo barviva...
@l01991 dobře děkuji, snad to už konečně výjde 🤗
@marlendyetrich dej pak vědět ☺️
@l01991 dám děkuju ❤️

@marlendyetrich já bohužel nevidím nic 😔