Duch nebo ryska?

@teress1215 já vidim něco slabého🤷♀️🍀
@anonymni123kj123 takže nejsem slepá 😁 ono to tady tu fotku vždycky zkazi, kvalita nic moc 🙄
@teress1215 já vím no:/ za mě fakt něco vidim
@anonymni123kj123 tak to mám radost ze nejsem slepá, koukala sem ze to holky dávaly i do negativu, zkoušela sem to taky a tam je vidět taky ale jak to bude vypadat tady si fakt netroufnu říct 🙈
A přijde ti, že ta čárka sílí? Ani na jednom z těch tří neni skoro nic videt na to, že jsou dělané obden🙄 Kolik dní do MS ?
@teress1215 uvidíš no, kolik dni mas do ms ?
@teress1215 Vidím tři čistě negativní testy. Chápu to správně, že máš dva dny zpoždění?
@anonymni123kj123 no minuly měsíc sem měla ms po 23 dnech tak sem si myslela ze se mi to po biochemickem posunulo ale, asi ne takže pokud to budu mít stejné po 28 dnech tak za 3 dny 🤷🏼♀️
@rebe ne nemám dva dny zpoždění už sem tu někde v předchozím komentáři psala ze sem si myslela ze se mi ms posunula o 5 dni dopředu ale, nejspíš ne protože ms stále nemám a před tím sem ji měla po 28 dnech tím pádem mám do ma 3 dny
@kikika87 no mě ano když na ne koukám ale, myslela sem s že to bude skákat rychleji aby byla vidět 😀 a do ms mám 3 dny. Nedělám si falešné naděje ale zeptat se jestli sem slepá nebo ne nic nezkazim 😊
@teress1215 Nevidím bohužel nic... ale u mě to ze začátku taky nebylo vyfotitelné.. radši pošetři testy a vydrž pár dní, stejně to nijak neuspíšíš.. 🙂
@teress1215 Se to blbě počítá když je MS nepravidelna, taky nikdy nevím kdy prijde. Nejlepší je počítat od ovulace. 10DPO už začíná být něco vidět. Jinak držím palce, ať to klapne 🙏Já tedy v březnu taky prožila SP, ale tři dny před MS, to sem ji měla ještě pravidelnou, jsem měla už krásnou druhou čárku.
@teress1215 Aha, já tu četla na začátku, žes ji očekávala 10. Při zpoždění už bych očekávala opravdu výraznou čárku, ale pokud ještě zpoždění nemáš a skutečně tam ěnco vidíš, šance je. Držím palce.
@rebe no protože sem prodělala ZT to mi ms po zákroku zůstala naštěstí stejná. Potom sem prodělala biochemické a další ms po něm sem dostala po 23 dnech tak sem si říkala že se mi asi zkrátily kvůli tom cykly ale asi ne jinak totiž mám má po 28 dnech
@kikika87 no poslední ms sem měla 5 dni a z toho sem krvacela jen dva 🤷🏼♀️ (Nestezuju si byla to paráda 😂) a ovulaci sem vždycky mela přesně uprostřed ale teď se mi posunula cca o 2 dny dopředu (datum nevím nechtěla sem se na to upínat),vím že minuly měsíc mi ovulace vynechala. No já první těhu zjistila asi po 5 dnech zpoždění, sem si říkala, asi mi to způsobilo počasí to zpoždění 😂 a všichni říkali nejsi těhotná? Říkám, blbost snažíme se teprve první měsíc a ejhle fakt sem byla 🤷🏼♀️😂 kdo by to čekal ze to “vyjde” na poprvé 🤦🏼♀️
Hele do ms mám ještě 3 dny, buď dorazí a nebo ne, hlavu si z toho dělat nebudu, máme ještě kupu měsíců před sebou 😊
@teress1215 Přesně, je to buď a nebo. Já vždycky jak lovim duchy, tak to dostanu. Tentokrát už to dělat nebudu, je to děs každý den na to čumět u okna a hledat co není 😐
@kikika87 Tohle sem říkala po biochemickem, ze už nikdy a stejně si nedám říct 🙈😀
@teress1215 😂 obávám se toho samého 😂😂
@kikika87 tak tady je krásně vidět, dělala sem dnes odpolko
Nic tam neni.dej bily podklad
@bublinkakocicka já jsem taky asi úplně slepá, ale nevidím nic.
Čárka by měla sílit, já vidim porad bílo😢
@teress1215 No jako moc to nezesililo, to ten mamatest má ještě nejvíc barviva...ja bych ti to Terko moc moc přála, ale podle mě je to biochemko. To prostě za čárka už by fakt musela být vidět. Ale doufám, že se mýlím a MS nepřijde🙏❤🍀
@kikika87 že bych měla dvě po “sobě” ? 🙈 já snad to svoje první vytouzene nikdy nebudu mít 😂 no nevadí musím hledat pozitiva 😊 mám digi clearblue ale je mi líto ho dělat 🙄😀 ale jinak děkuji ♥️
@kikika87 ještě mě napadlo že bych mohla mít cystu, na ty taky trpím, měla sem ji i při prvním těhu. Vlastně to probíhalo stejně jako teď střídavá bolest vaječníku 🤷🏼♀️
@teress1215 kočko na to že už ta čárka byla vidět,já ji viděla,už před pár dny a dneska je to tak bílý,tak to nevidím moc nadějně...to už by bylo o hodně víc vidět....
@teress1215 já tam vidim čárku, být tebou tak zkusím ten digitální. Držím pěsti aby to dopadlo dobře ❤️
@teress1215 Tak ještě počkej až ti MS vynechá a pak ho zkus 👍
@teress1215 Když už nechceš pár dnů počkat a týráš se dennodenně děláním testů, tak si je aspoň dělej ráno, kdy je koncentrace v moči nejvyšší a nejspíš tam bude něco vidět. Tohle je fakt sebetrýznění... Není tam vidět vůbec nic ☹
@rebe Jo já sem děsně neponaučitelná a nejhorší je, že to vím 🙄

@jjasmina když ta blba aplikace kazí fotky 🤦🏼♀️😂 na mobilu to je jak v HD a tady to vypadá jak když to fotim cihlou 😂