icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
martaskaaa
24. led 2020

@nikotynka01 Tak v tom případě vůbec nechápu, proč testujes jak zběsilá po týdnu od možného oplodnění 🙈

nikotynka01
24. led 2020

To je složitější

martaskaaa
24. led 2020

@nikotynka01 Fakt se zbytečně stresuješ. Ještě vydrž tak do pondělka minimálně nebo podle toho kdy ti má přijít MS

jaspie23
24. led 2020

Ahojte holky, měla bych prosbu zda mi někdo poradi nebo se to už někomu stalo. Poslední MS jsem měla v listopadu, spíše špinění, od té doby nic. Antikoncepce katya, poté jsem přešla na caletto po prvním balení nic, po druhém balení nic a od 25.12. Nic neberu. Už cca měsíc bolesti v podbřišku, nekdy až dost nepříjemné křeče 11.1.jsem byla na pohotovosti kde mi byl podaný agolutin s tím že těhotenství vidět nejde, ale možnost je, zvýšená děložní sliznice, podán agolutin s tím, že pokud bych byla těhotná, tak to mimi neublíží. No a testy už fakt nevím, jeden pozitivní, další negativní, pak pozitivní, pak opět negativní. A do toho jsem dnes začala krvácet, ale nepřijde mi to jako klasická MS při té mám šíleně bolesti, kusy srážení, ale to teď vůbec není, žádné bolesti, jen čirá světla krev. A příznaky mám jako u prvního těhotenství, nevolnost, co jsem dřív milovala vůbec nechci, za to jídlo které si dělám jednou za čas, musím mít alespoň třikrát denně a meloun k tomu. Na krev u mě nemá momentálně smysl jít, protože u obou těhotenství mi krev v pátém týdnu potvrdila negativní a o 14 dní déle mi doktor řekl, že jsem v sedmém týdnu. Myslíte, že je nějaká možnost být tehulka? Já už si přijdu jak maco a hlavně dělám dost těžkou fyzickou práci, tak se i bojím abych něco nepo... A hlavně u obou děti jsem měla příznaky cca 14 od otěhotnění. Předem všem moc děkuji za názory

jironymou
24. led 2020

@nikotynka01 nevidím vůbec nic ☹

lucijeennaa
24. led 2020

@nikotynka01 Tak pokud ji tam vidíš a jsi o tom přesvědčena už nepotřebuješ náš názor. 🙂 Snad každý ví co vidí.

kejt29
25. led 2020

@jaspie23 no nevim, mi se to moc nezda. Ty pozivni testy jsou viditelne pozitivni? Jestli jo krev uz by musela vyjit pozitivne, tak bych zkusila zajit, za to moc nedas...

patmouse
25. led 2020

@nikotynka01 Hele fakt porad negativni. Kdyz si vezmu,kolikrat uz jsi sem test davala,uz by tam aspon naznak carky byt musel... nebo pokud testujes po kazdym dalsim sexu,tak tim nic neurychlis...jen zbytecne blbnes.

nikotynka01
25. led 2020

@patmouse no zase, dneska je to 12 dni od Posl. Styku tudyz by tam měl být náznak dneska a ten tam vidím.. Ale asi fakt blbnu.. Jen prostě když mě od včera furt píchá v podbřišku, tak je těžký nevenovat tomu pozornost.. 😑

mom333
25. led 2020

@nikotynka01 ale testovat se má nejdřív až když má přijít MS, nejlépe pár dnů po vynechání. Zbytečně jsi utrácela za dřívější testování. Kdy máš mít MS?

jaspie23
25. led 2020

@kejt29 no měla bych jít na kontrolu nekdy za 14dni.no to je právě u mě kámen úrazu a obou těhotenství testy pozitivní, krev negativni, doktor nic neviděl a po 14 dnech mi doktor říká, že jsem v sedmém týdnu a to už i krev ukázala. Takže teď mi to přijde ještě brzy aby bylo něco vidět , když vezmu, že měsíc neberu antikoncepci. Měla jsem to tak u obou dětí. Asi sem nějaká jiná 😃 hlavně mi to tedy nepřijde normální, nikdy jsem nějaký problém neměla a doktor mi řekne to se stát může, to nic není. No nepřijde mi normální to tři měsíce nemít. A teď ani vlastně nezjistím jestli se to spustilo po tom agolutinu nebo jako normální cyklus, protože bych to v té samé době měla i mít.

nikotynka01
25. led 2020

@mom333 o to je to právě složitější.. Ms mám dostat za 20 dní

jjasmina
25. led 2020

@nikotynka01 Já si myslím, že tohle testování je u vás naprosto momentálně zbytečné bohužel..

martaskaaa
25. led 2020

@nikotynka01 hele jestli to máš dostat za 20dni, tak asi těhotná na 99% nebudeš. Protože luteální fáze (tj.faze po ovulaci) trvá v průměru 14dni (někdo 12, někdo 15), jestli máš menstruaci pravidelnou a fakt ji čekáš za 20dni, tak teoreticky možné otěhotnění je za 14dni před očekávanou ms. Teoreticky jo! Takže pokud styk byl 13.ledna a ty máš to dostat za 20dni (tj.asi 14.února), tak to pravděpodobně není reálný

martaskaaa
25. led 2020

@nikotynka01 a jinak... Ty máš strach, že jsi nechtěně otěhotněla? Nebo jak?

nikotynka01
25. led 2020

@martaskaaa ne o miminko se snažíme

martaskaaa
25. led 2020

@nikotynka01 a tak MS máš pravidelnou aspoň? Od toho by se dalo odvodit kdy asi můžeš mít ovulaci. Vetsinou je to těch cca 14dni pred očekávanou MS.

jjasmina
25. led 2020

@martaskaaa Naprostej souhlas

nikotynka01
25. led 2020

Včera mi začalo plodné dny..

martaskaaa
25. led 2020

@nikotynka01 Aha. Nevím jak dlouho se snažíte, ale měla by sis nejdřív nastudovat, jak to tam dole všechno funguje (nechci tě nějak poučovat, ani nevím kolik ti je), ale jestli ti teprve začínají plodné dny, tak se na sex zkuste zaměřit teď. Protože podle všech okolností toho co píšeš, kdy byl sex a kdy máš dostat MS, tak těhotná nejsi a na testu prostě nic není.

kejt29
25. led 2020

@jaspie23 tak to museli udelat chybu na krvi, nemuzes mit krev negativni a testy pozitivni a byt tehotna. Krev ukazuje hcg stejne jako tehotenske testy. A z krve mas vzdy jistotu. Pripadnejsi mela na krvi jeste hodne nizkou hodnotu, ktera je povazovana za negativni a stoupla az po par dnech...

nikotynka01
25. led 2020

@martaskaaa vím jak to funguje.. Jednoho prca už mám, stím se otěhotněla v 16 takže tam žádné snažení nebylo.. Teď se snažíme 4 měsíce a vím kdy je největší šance.. Ponaucovat nepotřebuju, jen sem četla že některé otěhotněli i pred ms.. A vzhledem k mým potížím sem se testovala.. To vše

jjasmina
25. led 2020

@nikotynka01 Já bych klasicky spíš počkala jestli to dostanu nebo ne, tohle testování mi přijde nesmyslné bohužel.Ale já nikdy na lovení duchu nebyla no.

rebe
25. led 2020

@nikotynka01 Promiň, z toho, co píšeš, to vypadá, že poučit potřebuješ 🙂 Otěhotnět můžeš jenom během plodných dnů, ty jsou během cyklu jednou. Jestli ti plodné dny začínají teď, těhotná nejsi a nemůžeš být. Ano, jsou ženy, které otěhotněly těsně před MS. Znamená to, že tak pozdě měly plodné dny. Jestli se snažíte, potřebuješ vědět, kdy máš plodné dny ( ne zhruba, ale přesně) a v těchto dnech mít sex.

kuttu
25. led 2020

@nikotynka01 Dite v 16.letech,jak se to stalo???Celou diskuzi sleduju a opravdu mas mezery v tom co je ovulace,plodné dny,lutealni faze a hlavně,kdy delat tehotesky test

jjasmina
25. led 2020

@kuttu Díte v 16 letech, jelikož čekám holčičku, tohle by byla pro mě noční mura popravdě

nikotynka01
25. led 2020

@kuttu prostě selhala antikoncepce.. Víc to rozebírat nebudu.. Nemám mezery vím to a ovulaci u sebe za 3 roky už opravdu poznám..

nikotynka01
25. led 2020

@jjasmina stalo se, porodila sem před 17 narozeninami, syn se má dobře.. Je to šťastný dítě.. Kdyby dcera byla v 16 těhotná pošleš ji na potrat? Nebo ji vydedis?

rebe
25. led 2020

@nikotynka01 Jestli ovulaci poznáš a rozumíš tomu, tak proč si děláš test mezi menstruací a ovulací?

jaspie23
25. led 2020

@kejt29 no sama tomu moc nerozumím, protože jsem to tak měla u obou těhotenství. V prvním mi dokonce napsali norhetisteron nebo jak se to píše, tak jsem si přečetla příbalový leták a tam že se nesmí užít v těhotenství i když mi krev ukázala negativní, nevzala jsem je, protože mi prostě něco říkalo, že těhotná jsem. Tak po negativní krvi mám skoro sestiletou slečnu a čtyřletého chlapečka 😃 hlavně mi to přijde hrozně divný, vždyť vlastně z krve to jde poznat nejdřív a mě až opravdu po šestém týdnu. Ale jak píšeš ty, je možné že tam toho hcg bylo málo a bylo to považováno za negativní. Ale je fakt, že i doktor se divil, když jsem tam šla podruhé a podle utz mi řekl, že jsem v sedmém týdnu a 14dni předtím krev nic. No necháme se překvapit jak to dopadne

Strana
z9