icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
janinkkkka
Autor odpověď smazal
nikotynka01
1. únor 2020

Ok... Stačilo napsat normálně, ne hned urážet, loučím se.. 🤦

lucijeennaa
2. únor 2020

@jjasmina Už jsem tu jednou psala, že tam taky nic nevidím, ale paní to špatně nese s tím ze ona vidí. Proto píšu ať si koupi digitální a názor ostatních už nepotřebuje.

mom333
2. únor 2020

@nikotynka01 tak za prvé, možná budeš mít radost, ale po zvětšení fotky vidím ducha u toho prostředního testu. Za druhé, chudina paní zakladatelka příspěvku. Proč si nezaložíš svůj příspěvek?

nikotynka01
2. únor 2020

@mom333 tak já vidím i u posledního ale očividně si tu dělám prdel a sem posedlá 🤨🤨 protože je tu dost diskuzi na tohle téma tak sem nechtěla dělat další. 😉

rebe
2. únor 2020

@nikotynka01 Dobře, tak my ti budeme věřit, že si z nás neděláš legraci a tu čárku tam opravdu vidíš. Já ji tam při nejlepší snaze nevidím. Domluvme se, že sem další test dáš, až bude pozitivní, tedy obě čárky budou stejně široké, a my ti pogratulujeme k těhotenství, ano?

nikotynka01
2. únor 2020

@rebe ok.. Jen chci dodat, že když sem si myslela že ovu mám zajela sem na gyndu aby to doktor potvrdil, ten udělal utz a ovu pry už proběhla, tudíž byla dřív.. Proto testuji.. A kdyz srovnám tyhle testy a ty před tím tak na těchto je to vidět na tamtech nevidím už nic.. Tím to zakončuji.. Hezkou neděli

levinstonka
2. únor 2020

@nikotynka01 pokud testy jsou Dr max možná Vás zklamu, ale toto mi dělaly vždy před menstruací, těhotná jsem opravdu nebyla, z toho důvodu je již nekupuji, chápu člověk se chytá každé naděje, ale pokud chcete jistotu kupte digitální ten to většinou rozsekne 🙂 držím pěsti

rebe
2. únor 2020

@nikotynka01 Já ti to přeju, opravdu a upřímně, a pokud tam fakt něco je, budu ráda s tebou. Ale teď tam fakt nic nevidím a je to poněkud frustrující.

nikotynka01
2. únor 2020

@levinstonka koupila sem právě dvě balení dělala sem jeden hned ten den odpo a tam nebylo vlastně nic až pak další den ráno ten dušík.. Zkusím zítra ráno a uvidíme..

jironymou
2. únor 2020

@nikotynka01 A kdy tedy byla ovu?Pak by se dalo krasne spocitat, kdy by ty testy mely silit? Nebo si kupte ten digital...sice je to 25,ale budete tam mit jasne plus nebo minus 😊☘

martaskaaa
2. únor 2020

Ale to není prostě žádný dušík, max ryska. Musí se ti něco objevit v limitu podle návodu, ne až druhý den.

nikotynka01
2. únor 2020

@martaskaaa ale ten první byl foceny do 10 minut po uděláni a ten druhý ještě mokrý... Ale to je fuk.. Já vidím, vy ne.. Tím to zakončuji

jironymou
2. únor 2020

@nikotynka01 a kdy jste teda mela ovulaci?

jironymou
2. únor 2020

Tak jsem se chtela pani zastat...ale pani je ocividne mimo... ani neni schopna odpovedet, kdy mela ovulaci (kdyz teda byla u doktora).Podle me vi teda uplny prd a tehotna asi fakt nebude

nikotynka01
2. únor 2020

@jironymou ovulace byla 23.1. Pravděpodobně ale už to tu řešit nehodlám, ani se nijak obhajovat, znám své tělo a poznám když je něco jinak.. Neříkám že jsem určitě těhotná ale myslím že vyloučeny to taky není.. Testuju kvůli práci.. Protože to není vhodné místo kde se dá dělat v těhotenství.. To je celé.. Ukoncuji to.. Hodně štěstí všem

jironymou
3. únor 2020

@nikotynka01 misto toho, aby jste byla rada, ze se vas chce nekdo zastat, tak se hned urazite v kazde vasi odpovedi jako male dite. Mne se obhajovat nemusite.Chtela jsem Vam pomoct.A tu obhajobu, kterou jsem se chtela napsat, Vam taky psat nebudu, kdyz o nic nestojite. A neodhanejte od sebe lidi, kteri Vam chteji pomoci. To ze Vam da nekdo nejakou odpoved, ktera ale neni dle vasich predstav, to proste musite pochopit.A nebo se teda neptat, kdyz nestojite o jiny nazor, nez je prave ten Vas. Kazdy ma nejaky nazor, ktery se nemusi slucovat s tim Vasim. Preji stesti.

snazimese
3. únor 2020

Ahoj, rada bych se pridala s prosbou o Vas nazor 🙂 Vcera pri ceste na nocni jsem si koupila test Pepino, ktery jsem udelala vecer kratce po 19 hodine. Nasledne na to jsem odesla pracovat, protoze jsem stejne neverila tomu, ze by mohl cokoliv ukazat. Kdyz jsem asi po cca pul hodince prisla, nalezla jsem test ve stavu v jakem je na fotce. Zda se mi to nebo je tam opravdu neco malinko videt? (8 DPO)
Test jsem zkusila jen tak na zaklade snu, ktery se mi zdal v noci na vcerejsek (ze jsem mela krasne pozitivni tehu test 😁)
Dekuji za vase nazory 🙂

mom333
3. únor 2020

@snazimese já nevidím ani ducha

nikotynka01
3. únor 2020

@jironymou to nebylo myšleno nijak zle.. Jen nemám potřebu se tu dohadovat.. To je celé..

nikotynka01
3. únor 2020

@snazimese vidím ho tam🙂

patmouse
3. únor 2020

@snazimese Pokud jsi 8 dpo,je to dost brzy na testovani... navic pokud ses na test podivala az po pul hodine,vubec nema cenu se dohadovat,jestli tam neco je,nebo neni videt. Vysledek je smerodatny cca do 5 minut,u vetsiny testu v navodu je,ze pak uz se vysledek nema odecitat,tedy brat v potaz. Po uplnem zaschnuti totiz muze malicko vylezt ryska,ktera by na jeste trochu vlhkem testu videt nebyla, to je podle me i tenhle pripad...

jjasmina
3. únor 2020

@patmouse Naprosstej souhlas, navíc tady to brzké testování asi nikdy nepochopim.. Ikdyž bych ty dvě // všem přála.

patmouse
3. únor 2020

@nikotynka01 Asi chapu,jak ti je...ono kdyz clovek chce,tak vidi i to,co neni,protoze si to moc preje. A chapu i ze je tezky pak cist,jak si vsichni klepou na cele a divi se,kde na negativnim testu vidis dve carky... Sleduju diskuzi celou dobu a proste v tvych testech i ja vidim zatim nulovy pokrok. Pokazde testujes bud brzy,nebo v nespravny cas,jak pak vyjde najevo... samozrejme ti to preji,ale jak jsem uz urcite psala driv,chtelo by to hodit se trosku do klidu. I pokud testujes jen kvuli ,kdyby nahodou,stejne tim dve carky na testu nepricarujes...

snazimese
3. únor 2020

@patmouse to ja vsechno vim, proto jsem i psala to co jsem psala. Navic me ta druha "carka" prisla ruzova, ale vzhledem k tomu, ze jsem vzdy mela opravdu negativni testy i bez naznaku rysky a nikdy jsem se s timhle nesetkala, proto jsem sem hodila svuj dotaz 🙂

patmouse
3. únor 2020

@jjasmina ono je to tezky no... a nam se to mluvi - ty za chvili porodis, ja mam uz dve deti...
u me cesta za prvnim taky nebyla uplne ,i kdyz ne zas tak dramaticka...ale nevzpominam si,ze bych kdy lovila duchy,i kdyz jasne,parkrat jsem si taky delala test zbytecne a brzo a sama sobe rikala,ze jsem uplnej magor 😉 ale prave i proto,ze jsem to sama sobe priznala,nikdy jsem nemela potrebu sem davat fotky a ptat se,kdo “to” taky vidi... prtoze nebylo co videt... pokazdy kdyz jsem opravdu tehotna byla,tak nebylo treba se ptat,zda tam vazne ta druha je,protoze tam proste byla 😉

patmouse
3. únor 2020

@snazimese jasny,nemyslela jsem to nejak ve zlem,ale prave pepino testy tohle pry delaji casto,stejne tak drmax. Aspon to tu pomerne casto ctu... za me je nejlepsi desitkovej gs mamatest. A udelat hned rano. Kazdopadne drzim palce,treba za tyden budes mit krasny dve carky 🍀

snazimese
3. únor 2020

@patmouse v pohode, beru to s nadhledem 🙂 Vcera jsem mamatest uz nemela sanci koupit, jen ten Pepino a navic jsem ho delala proste pozde.. Jenze mi to po tom snu nedalo 😅😂

jjasmina
3. únor 2020

@patmouse No nám se taky nedařilo, ale já fakt nedělala testy nejak brzo, vždycky nějak v období ms. Třeba, že je nějaké biochemko, to jsem se od holčin dozvěděla až tady 😅 A opřímně jsem ráda, že jsem to nevěděla, protože těch jsem mohla mít za tu dobu i 20. V období ms jsem udělala test, pokud jsem neviděla dvě // , tak jsem hold to zase vypnula no. A teda co můžu potvrdit je, že až jsem to přestala řešit , tak se nám zadařilo, hned na jaře zase neuspešně a kupodivu v červnu jsem zase otěhotněla.

kejt29
3. únor 2020

@nikotynka01 s takovym testem i kdyby byl slabe pozitivni ti zadny doktor neschopenku neda. Uz jsi tu psala, ze budes testovat az pri zpozdeni a stejne o par dnu pozdeji zas lovis duchy. I kdybys ted mela test pozitivni, tak menses muze prijit a to zklamani je zbytecne.

Strana
z9