Duchové na mamatestu. Máte zkušenosti?
Ahoj všem.Pokud máte někdo zkušenosti s duchy na mamatestu,pojďte se prosím se mnou o ně podělit.
Holky, myslite, ze je falesny?:(
@luuucatko přesně takového ducha jsem měla i já a došla ms☹ mama testu nevěřim. Zkus jiný test. Držím palečky
@snezenka123 no dneska uz negativni test :( tak byl asi falesny :(
@luuucatko to mne moc mrzí. .. taky jsem měla radost. ..a pak nic. Mamatesty jsou hrozny. Dr.max falesnaky neděla. ..držím palce ať to vyjde co nejdřív
@snezenka123 koupim radsi ty dr. Maxe at nejsem zase zklamani :(.. dekujuuu🙂
@luuucatko není zač. ..pak písní🙂Drzim palce
Ted zkoumam svojeho stina ducha mamates :D a nevyfotila bych to ani svou technikou a ani by ho myslim nikdo krome mne nevidel :D ale pri pohybu a zkoumani, tam naznak neceho je...ale pokud mamatest dela duchy i vice vyrazne, tak s tim mojim ani nepocitam :D (13dpo)
Máme tady fotečky, jaké umí krásné duchy potvůrka 🙂 Raději zkusit jiný test.
Ahoj tak taky se pridavam, na mamatestu snad vzdy neco malo je videt, prijde mi ze funguje jak ovu test 😁
Dousek videt jde, to vynechani ms je slibne, ale radeji bych zkusila jiny test 😉 at to vyjde, vsechny vime jake to ocekavani a hledani duchu muze byt! 😍
Mispel dekuji za podporu. V po zkusim udelat dalsi test. Do te doby snad vydrzim 😉
@ajulamamula Něco tam vidím, můj první test vypadal stejně 🙂 Počkala bych 2 dny a zkusila další ráno.
@ajulamamula gratuluju! 🙂 ať sílí.
@ajulamamula muj prvni byl takovy a druhy den uz byla carka hezky viditelna 🙂 gratuluji
@deene ty máma jsou ze včera max z dneska tak snad už. ..👏
@ajulamamula ja měla mama,ale věřím v to 🙂 👍
Ahoj, prosim Vas! Tenhle mesic jsem mela zacit stimulovat pred IVF. Pritel je totiz azoospermik, s nulovou sanci na otehotneni. Pred 14 dny mi vyndavali cystu, s tim, ze menstruace pravdepodobne prijde driv. Jenze menstruace nikde, 10dni zpozdeni. a dnes rano mini duch na mamatestu. Jsem z toho uplne mimo. Muze to byt tou vyjmutou cystou? Nebo, ze by se udelala nova mezitim? Dekuji za rady...
@vigier1204 No těžko říct, už jsem slyšela, že pozitivní testy můžou souviset i s cystou...asi bych počkala a pozítří ráno udělala další, jestli zesílí...to už bude asi jasný 🙂 Držím pěsti 🙂
@kamilka90 Dekuji, uvidime. Mam PMS bolesti, ale uz skoro 14dni a MS nikde. Tak snad nebude znova cysta. Ale jak rikam, byl by to zazrak, kdyz nam kazdy tvrdil, ze je nulova sance a pritel uz podstoupil Meta/tesa. Ale mamatest rad dela duchy, tak koupim jinou znacku a uvidime..
Tak dnes rano jsem si delala test a je negativni. Ja tam teda mini carku vidim, ale uz si nejsem jista, jestli to neni tim, ze ji tam videt chci 🙂 Uvidime jak to dopadne u doktorky
Ahoj holky, stalo se vam nekomu - pred ms jsem mela ducha na lady maxu po limitu.. Nicmene ms dorazila..zkusila jsem dalsi den, a sice prvni den ms mama test pro jistotu a zase pidi duch po limitu..4 den ms zase pidi duch po limitu..testy nesili.. Jsou fakt pidi .. Pro jistotu jsem ukazovala i příteli a taky je videl..vůbec to nechapu..plus cca 5 dni pred az do ms me kazdy den strasne pichalo v levém vaječníku, coz jsem se docela vylekala co se deje..
@matka_tereza nevazala bych se na to..
@matka_tereza zkusila bych zitra rano lady max..

Mamatest a dokonce Cemio gravitest mi ukázal falešné //.
Spolehlivý je Dr.max a Clera blue.