HCG 0,10 u/ml, slabá čárka na testu
Ahojky muze mi nekdo prosim poradit ve ctvrtek jsem byla v nemocnici vzali mi krev hcg bylo 0,10 ml/u a dnes v utery jsem si dala test na byla tam slaba druha carka..dnes jsem mela dostat i menstruaci a nikde nic. Na dalsi kontrolu jdu v pondeli.Mela jste nektera stim to uz zkusenost? Dekuji ( Nikdo nerek ze bych nemohla byt na pocatku tehu ale je moc brzy tak nejak to rekli 🙂 )
@luciek9152 Řekla bych, že se moc pozoruješ... počkej tak 3-4 dny a když se MS nedostaví, tak udělej znovu test.
To je nejspis ono o dite se snazime tak uz asi nervoznim ze vseho 🙂
@luciek9152 teplotu muzes mit i z toho horka. Kazdopadne nic jineho, nez vyckat ti nezustava. Nejaka mala hodnota hcg muze byt pozitivni a jako tehu to neberou.
Muzes byt i nemocna, proto zvysena teplota a zpozdena ms.
Opravdu pockej, jeste par dni, klidne si zkus udelat test treba v patek rano, idealne stejna znacka a srovnas. A pak uvidis v pondeli na kontrole. Je mozne a i docela pravdepodobne, ze na utz jeste nic neuvidi, tak se nedes. Drzim palce a uz se tolik nepozoruj🙂
Take mam telesnou teplotu pres 37.1 je to normalni stav v tehu. Diky tomu jsem to i zjistila. Vydrz treba den nebo dva a udelej test jestli carka sili a pak to chce trpelivost...nez bude neco videt a srdicko atd.
Dekuju moc..no urcite musim pockat bud pride mrska a nebo ne a zajdu znovu k doktorovi 🙂 jeste jednou dekuji
@luciek9152 dobry den Luci jak jste tenkrat dopadla jak jste psala ze jste mela hcg 0,10
@luciek9152 ja to mam ted take a misto ms jsem mela spineni ale hcg take 0,10
@jirikmaminka Maminka uz neni aktivni, takze asi neodpovi...Jinak to hodnoty 5 casto berou lekari hodnotu jako negativni a nemluvi o tehotenstvi
@linee a bxla tenkrat maminka tehotna kdyz jsem tohle psala prosim
@jirikmaminka to nevim, ani na profilu nema nic uvedene, netusim. Kazdopadne vyckej par dni a udelej si tehu test nebo zopakuj za tyden odber hcg, pokud ms nedorazi. Vic poradit neumim. A hlavne trpelivost, nic jineho na zacatku nejde udelat. Drzim palce

Jo a mam zvysenou teplotu 37,3% cely den..jinak jsem nemerila. Je to normalni teplota ne bazalni.