Hcg 25. Jsem na začátku těhotenství nebo je to potrat?
Ahoj,jdu si pro radu protože nevím co si o tom mám myslet.15.8.jsem měla ms,pak jsem brala clostylbegyt a podle testu,utz a z krve bylo zjištěno že ovu proběhla 31.8. nebo 1.9.Ducha na testu jsem měla 11dpo,včera jsem byla na gyndě a říkal že vysoká sliznice..pak mi vzal krev a zjistilo se,že mám jen 25 ale že je to pozitivní...takže bych měla být na začátku těhu nebo bohužel potrat...12dpo mi digi ukázal +1-2...Poradíte?díky
@maminka2020 netestuj se co několik hodin, místo radosti z pozitivního testu si to zbytečně kazíš katastrofickými scénáři
@maminka2020 A ty vis presne, kdy jsi mela ovulaci? Ja to totiz vedela. A jinak jak jsou nektere damy treba 17DPO v terminu MS, tak to ja v terminu MS byla tak tech 9 DPO.
@evikkk13 tak 31.8.byl poz.ovulák a 2.9.jsem byla na gyndu,protože jsem měla clostybegyt a říkal,vidím ještě zbytek ovul.hlenu,proběhla včera nebo předevčírem tz.31.8. nebo 1.9.Sex byl 30.8. a 1.9. a pak až asi za týden
@maminka2020 tehotna urcite si. Odpoledeni a ranni nema vyznam srovnavat. Jednak, ze hcg roste co 48-72 hodin a jednak je ranni koncentrace mocu vyraznejsi, nez odpoledeni (kvuli piti a curani). Kazdopadne tam dve carky jsou. Hcg navic roste kazdemu individualne, nekomu na spodni hranici, nekomu vice, ale neznamena to, ze je tehotenstvi spatne. Zkus treba v sobotu rano a srovnej je s dnesnim rannim a pak pockej do kontroly u dr. v pondeli. Ale na utz jeste videt nic nebude, to az od hodnoty hcg 1000. Vydrz prtka, vydrz🙂
@maminka2020 Moc to resis 🙂 Proste vydrz, ver a nezkoumej to tak, akorat se stresujes.
@linee ok zkusím další v sobotu a pak se uvidí ,nevím jestli bude dělat utz asi vezme jen krev?díky za podporu..
@maminka2020 uvidis. I kdyby na utz videl jenom sliznici, nebud zklamana, dej tomu opravdu cas....
@linee tu viděl v to pondělí,kdy mi vzal krev..nevím asi týden mě pobolívá břicho jako přes oč.ms,je to konečná to cítím fakt..ale jsem na to připravena,jen mě nebaví to čekání,ta nejistota a manžel?ten je z toho taky..
@maminka2020 Myslím že ti čárka pěkně sílí 😊 držím pěsti, hlavně v klidu!!
@maminka2020 já myslím že hezký sílí podle poslední fotky
Já nechci být kazič radosti ale moc teda nesili je spíše pořád stejný 😔
@maminka2020 hlavne klid. Ver mi, ze srovnavat carky po dni NEMA vyznam. Na zacatku tehu muze bricho pobolivat uplne jako u MS, ty priznaky jsou k nerozeznani. Kdyz srovnam ranni ve stredu a v patek, tak carka je rozhodne silnejsi.
Chapu, ze si srovnana i se spatnou variantou, ale opravdu vydrz. Na zacatku se cokoliv spatne hodnoti, hodnota hcg z krve je nejjistejsi a opravdu vydrz. Vim, je to tezke a zda se to byt nadlidsky ukon, ale tehotna jsi a ted se musi poprat to male v tobe a tve telo a stres je to posledni, co pomuze. Je to 50:50. Hod se do pohody, udelejte si s manzelem nejaky pekny program, nejak se odmente, odpocivej a hlavne uz NETESTUJ!😉
@maminka2020 Ovulaci možná víš, kdy byla, ale jak víš, kdy se vajíčko uhnízdilo? To může trvat i 12, 13 dní od ovulace... pak by 15 DPO bylo teprve 3 dny uhnízděné...
Nešil a vydrž 😉
@maminka2020 Mmt, podle zbytku hlenu poznal, kdy byla ovulace??? Já třeba mám ovuhlen 3 dny před a 3 dny po ovulaci... to je slušný nesmysl.
A k těm testům. Mám dvojčata, otěhotněla jsem 7 měsíců po potratu, byla vymodlená... Testovala jsem denně, abych viděla, jak sílí, že je všechno v pořádku. Jak jsem se ale lekla, když najednou jen tenká čárka... letěla jsem do lékárny pro nové testy (moč jsem si nechala tu ranní), balení se třemi testy. V rozčilení jsem je udělala všechny najednou, ze stejné moči, jako ten ranní slabý test. A víš co? Stejné balení, tedy stejná značka, stejná šarže, všechny ve stejné moči - a každý byl jinak silný. To mě přimělo už prostě netestovat a čekat, až bude něco vidět na UTZ. Vydrž. 😉
@oveckaluky no my měli den před utz sex,tak buhvi co viděl 🙂) ale taky jsem si říkala,že třeba nakonec k oplodnění mohlo dojít později ne?říká se že až 5dní vydrží?já nevím už..ten sex byl jen 30.8. a 1.9.večer(jedinně večer to lze,máme 4děti) 🙂No a pak byl ještě asi za týden,to si už nepamatuju,nezapasla jsem zřejmě.Ten byl poslední další test ani nemám.Jinak posílám foot uplně prvního tetsu 11dpo..takže za tu dobu zesílil.
@oveckaluky počkej tomu vůbec nerozumím ted 🙂)15dpo že by bylo vajíčko uhnízdené 3dny?a co to znamená?
Jinak dnes jsem 19dpo(beru to tak že 2.9.1dpo),to jsem byla na tom utz
16.9.jsem byla na utz a to viděl vysokou sliznici,že hodnota 25 znamená začátek těhu nebo potrat na začátku...tož já nevím,toho 16.9.jsem byla 15dpo..
@maminka2020 Určitě mohlo, k oplození může dojít i dva až tři dny po ovulaci, pak to oplodněné vajíčko asi 5 dní putuje do dělohy a tam i pět dní trvá, než se zavrtá. Může to být ale i o dost dřív, proto má někdo ducha na testu už třeba 8-9 DPO, a někomu se test ukáže až v den očekávané MS.
Já měla ducha u dvojek už 9 DPO, šla jsem k doktorovi asi 2 dny po vynechané MS (byli jsme tak domluveni, kvůli neschopence, protože rok před tím jsem potratila kvůli chřipce, a teď se mi povedlo otěhotnět do chřipkové epidemie), no a pochopitelně ještě neviděl nic. Za týden už byly vidět dvě bublinky, 🙂
@maminka2020 proč si nedojdeš na krev jako samoplátce??? Budeš mít jasno.
@vitezove protože u dr.nemusím platit a navíc když už tam pujdu ,chci udělat utz.
@maminka2020 no dobře... a na kdy jsi objednaná??
Já bych teda nevydržela tak dlouho čekat. Stojí to 250 korun a hned víš na čem jsi.
@oveckaluky tak uvidíme,kéžby to dopadlo dobře 🙂A tobě moc gratuluji k dvojčátkům,taky bych je brala 🙂Je to radost že?🙂já brala od 5-9dc clostyl.
@vitezove v pondělí ráno

horní včera odpol.spodní dnešní ranní