icon

Hcg 25. Jsem na začátku těhotenství nebo je to potrat?

maminka2020
17. zář 2019

Ahoj,jdu si pro radu protože nevím co si o tom mám myslet.15.8.jsem měla ms,pak jsem brala clostylbegyt a podle testu,utz a z krve bylo zjištěno že ovu proběhla 31.8. nebo 1.9.Ducha na testu jsem měla 11dpo,včera jsem byla na gyndě a říkal že vysoká sliznice..pak mi vzal krev a zjistilo se,že mám jen 25 ale že je to pozitivní...takže bych měla být na začátku těhu nebo bohužel potrat...12dpo mi digi ukázal +1-2...Poradíte?díky

Strana
z5
maminka2020
autor
19. zář 2019

horní včera odpol.spodní dnešní ranní

uzivatelkapetra
19. zář 2019

@maminka2020 netestuj se co několik hodin, místo radosti z pozitivního testu si to zbytečně kazíš katastrofickými scénáři

evikkk13
19. zář 2019

@maminka2020 A ty vis presne, kdy jsi mela ovulaci? Ja to totiz vedela. A jinak jak jsou nektere damy treba 17DPO v terminu MS, tak to ja v terminu MS byla tak tech 9 DPO.

maminka2020
autor
19. zář 2019

@evikkk13 tak 31.8.byl poz.ovulák a 2.9.jsem byla na gyndu,protože jsem měla clostybegyt a říkal,vidím ještě zbytek ovul.hlenu,proběhla včera nebo předevčírem tz.31.8. nebo 1.9.Sex byl 30.8. a 1.9. a pak až asi za týden

maminka2020
autor
19. zář 2019

Poslední test..včera odpol.horní,dnes kolem 13hod.spodní...

linee
19. zář 2019

@maminka2020 tehotna urcite si. Odpoledeni a ranni nema vyznam srovnavat. Jednak, ze hcg roste co 48-72 hodin a jednak je ranni koncentrace mocu vyraznejsi, nez odpoledeni (kvuli piti a curani). Kazdopadne tam dve carky jsou. Hcg navic roste kazdemu individualne, nekomu na spodni hranici, nekomu vice, ale neznamena to, ze je tehotenstvi spatne. Zkus treba v sobotu rano a srovnej je s dnesnim rannim a pak pockej do kontroly u dr. v pondeli. Ale na utz jeste videt nic nebude, to az od hodnoty hcg 1000. Vydrz prtka, vydrz🙂

evikkk13
19. zář 2019

@maminka2020 Moc to resis 🙂 Proste vydrz, ver a nezkoumej to tak, akorat se stresujes.

maminka2020
autor
19. zář 2019

@linee ok zkusím další v sobotu a pak se uvidí ,nevím jestli bude dělat utz asi vezme jen krev?díky za podporu..

linee
19. zář 2019

@maminka2020 uvidis. I kdyby na utz videl jenom sliznici, nebud zklamana, dej tomu opravdu cas....

maminka2020
autor
20. zář 2019

@linee tu viděl v to pondělí,kdy mi vzal krev..nevím asi týden mě pobolívá břicho jako přes oč.ms,je to konečná to cítím fakt..ale jsem na to připravena,jen mě nebaví to čekání,ta nejistota a manžel?ten je z toho taky..

makiska1
20. zář 2019

@maminka2020 Myslím že ti čárka pěkně sílí 😊 držím pěsti, hlavně v klidu!!

maminka2020
autor
20. zář 2019

od zhora..18 a 19.9.odpolední.9 a 20.9.ranní

slunickoseznam.cz
20. zář 2019

@maminka2020 já myslím že hezký sílí podle poslední fotky

agneska7
20. zář 2019

Já nechci být kazič radosti ale moc teda nesili je spíše pořád stejný 😔

maminka2020
autor
20. zář 2019

tak ještě jeden ranní,19 první a ty další dva dnešní,spodní ještě mokrý..

linee
20. zář 2019

@maminka2020 hlavne klid. Ver mi, ze srovnavat carky po dni NEMA vyznam. Na zacatku tehu muze bricho pobolivat uplne jako u MS, ty priznaky jsou k nerozeznani. Kdyz srovnam ranni ve stredu a v patek, tak carka je rozhodne silnejsi.
Chapu, ze si srovnana i se spatnou variantou, ale opravdu vydrz. Na zacatku se cokoliv spatne hodnoti, hodnota hcg z krve je nejjistejsi a opravdu vydrz. Vim, je to tezke a zda se to byt nadlidsky ukon, ale tehotna jsi a ted se musi poprat to male v tobe a tve telo a stres je to posledni, co pomuze. Je to 50:50. Hod se do pohody, udelejte si s manzelem nejaky pekny program, nejak se odmente, odpocivej a hlavne uz NETESTUJ!😉

linee
20. zář 2019

@agneska7 ono jsou to 4 testy za posledni dva dny, navic neco je ranni, neco je ranni, neco odpoledeni. Za mne ma vypovidajici hodnotu prvni a posledni a to bych rekla, ze je carka silnejsi.

agneska7
20. zář 2019

@linee jsou to poslední 3 dny 18,19,20 jen píšu co vidím a to testy se stejnyma carkama

oveckaluky
20. zář 2019

@maminka2020 Ovulaci možná víš, kdy byla, ale jak víš, kdy se vajíčko uhnízdilo? To může trvat i 12, 13 dní od ovulace... pak by 15 DPO bylo teprve 3 dny uhnízděné...
Nešil a vydrž 😉

oveckaluky
20. zář 2019

@maminka2020 Mmt, podle zbytku hlenu poznal, kdy byla ovulace??? Já třeba mám ovuhlen 3 dny před a 3 dny po ovulaci... to je slušný nesmysl.
A k těm testům. Mám dvojčata, otěhotněla jsem 7 měsíců po potratu, byla vymodlená... Testovala jsem denně, abych viděla, jak sílí, že je všechno v pořádku. Jak jsem se ale lekla, když najednou jen tenká čárka... letěla jsem do lékárny pro nové testy (moč jsem si nechala tu ranní), balení se třemi testy. V rozčilení jsem je udělala všechny najednou, ze stejné moči, jako ten ranní slabý test. A víš co? Stejné balení, tedy stejná značka, stejná šarže, všechny ve stejné moči - a každý byl jinak silný. To mě přimělo už prostě netestovat a čekat, až bude něco vidět na UTZ. Vydrž. 😉

maminka2020
autor
20. zář 2019

@oveckaluky no my měli den před utz sex,tak buhvi co viděl 🙂) ale taky jsem si říkala,že třeba nakonec k oplodnění mohlo dojít později ne?říká se že až 5dní vydrží?já nevím už..ten sex byl jen 30.8. a 1.9.večer(jedinně večer to lze,máme 4děti) 🙂No a pak byl ještě asi za týden,to si už nepamatuju,nezapasla jsem zřejmě.Ten byl poslední další test ani nemám.Jinak posílám foot uplně prvního tetsu 11dpo..takže za tu dobu zesílil.

maminka2020
autor
20. zář 2019

@oveckaluky počkej tomu vůbec nerozumím ted 🙂)15dpo že by bylo vajíčko uhnízdené 3dny?a co to znamená?

maminka2020
autor
20. zář 2019

Jinak dnes jsem 19dpo(beru to tak že 2.9.1dpo),to jsem byla na tom utz

maminka2020
autor
20. zář 2019

16.9.jsem byla na utz a to viděl vysokou sliznici,že hodnota 25 znamená začátek těhu nebo potrat na začátku...tož já nevím,toho 16.9.jsem byla 15dpo..

oveckaluky
20. zář 2019

@maminka2020 Určitě mohlo, k oplození může dojít i dva až tři dny po ovulaci, pak to oplodněné vajíčko asi 5 dní putuje do dělohy a tam i pět dní trvá, než se zavrtá. Může to být ale i o dost dřív, proto má někdo ducha na testu už třeba 8-9 DPO, a někomu se test ukáže až v den očekávané MS.
Já měla ducha u dvojek už 9 DPO, šla jsem k doktorovi asi 2 dny po vynechané MS (byli jsme tak domluveni, kvůli neschopence, protože rok před tím jsem potratila kvůli chřipce, a teď se mi povedlo otěhotnět do chřipkové epidemie), no a pochopitelně ještě neviděl nic. Za týden už byly vidět dvě bublinky, 🙂

vitezove
20. zář 2019

@maminka2020 proč si nedojdeš na krev jako samoplátce??? Budeš mít jasno.

maminka2020
autor
20. zář 2019

@vitezove protože u dr.nemusím platit a navíc když už tam pujdu ,chci udělat utz.

vitezove
20. zář 2019

@maminka2020 no dobře... a na kdy jsi objednaná??
Já bych teda nevydržela tak dlouho čekat. Stojí to 250 korun a hned víš na čem jsi.

maminka2020
autor
20. zář 2019

@oveckaluky tak uvidíme,kéžby to dopadlo dobře 🙂A tobě moc gratuluji k dvojčátkům,taky bych je brala 🙂Je to radost že?🙂já brala od 5-9dc clostyl.

maminka2020
autor
20. zář 2019

@vitezove v pondělí ráno

Strana
z5