• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Hladina hcg

26. července 2017 
@mistisa Zlatko, to je mi hrozně moc líto :(((, ani nevíš jak..to je smutné, ale věřim, že teď se to už povede, musí :slight_smile:, já prvně taky potratila a pak do půl roku otěhotněla a Járovi bylo v neděli 11 lrt :slight_smile: :slight_smile: .Kočko držim moc palečky a přeju hodně sil :slight_smile:
3. únor 2014 ve 22:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
@ajkalak dakujem moja noc moc.verine ze ano chveme ist co najskor na dalsi vklad hned ako budeme moct tak uvidime :wink: :wink: verime ze toto uz bude az do 9 mesiaca :wink: ty sa mi nas ako moja?
4. únor 2014 v 09:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mistisa tak to je mi moc líto. taky jsem to zažila. a vím jaký to je. nevzdávej to. určitě se brzo podaří. moc držím palce! a dej zase někdy vědět jak se máš.
4. únor 2014 v 09:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jana21278 dakujem moja moc moc moc.verime ze to konecne vide :wink: uz nech mozme na vklad. A ty sa mi mas ako?:wink:
4. únor 2014 v 10:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte,
Prosim pomozte mi,chcem vediet ci som sa zblaznila!Tehotenske testy som si robila 3 su negativne bola som na krv a ze vraj tiez negativne ale ja kazde rano zvraciam som stale unavena a jem ako nepricetna ja som v jednom kuse hladna.doktor mi robil aj ultrazvuk z dola ale nic tam nevidel myslite ze mi uz uplne preskocilo?mate s tym niekto prosim skusenost?Za odpovede vam budem velmi vdacna Dakujem
4. únor 2014 v 10:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
@zuzka2802 ahoj...tehotenské testy negatívne, krv negatívna, na ultrazvuku nič...to znamená, že určite nie si tehotná. Tie veci, ktoré považuješ za tehotenské príznaky buď vznikli tak, že si tak veľmi túžila otehotnieť a spozorovať nejaké príznaky, až si si to vsugerovala, alebo to má pôvod v niečom inom, že ti je zle a si unavená....myslím, že už si z toho celého moc vystresovaná. Keď som sa snažila intenzívne otehotnieť, tiež som už začala pozorovať na sebe všetky možné príznaky a z toho napätia mi aj zle bolo a preskakovalo mi už aj z tých testov, už som tam videla aj to čo tam nebolo. Pozor nato, lebo takýto prístup ti môže uškodiť aj psychicky aj fyzicky a k bábu ťa to neprivedie.
4. únor 2014 ve 20:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mistisa júúj to mi je veľmi ľúto .. :frowning2: VIem čo prežívaš.. prežila som si niečo podobné ..
držím palce aby si sa rýchlo dala do poriadku a mohli skúsiť znova.. :wink:
Uvidíš.. nakoniec všetko dobre dopadne .. Držím palce .. :wink:
5. únor 2014 ve 12:03  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@neznama2013 dakujem moja moc. verime aj s mm ze uz je ten spravny cas a uz to vide :slight_smile: :slight_smile: musi a bodka :slight_smile: dakujeme.
5. únor 2014 ve 12:17  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@mistisa já mám zánět žil. bolí to jak prase. mám do na stehně a malá mi do toho co chvilka narazí. tak jsem ráda, že ještě těhu nejsem a můžu léčit. a rozhodla jsem se, že budeme těhule spolu, co ty na to: :wink:
5. únor 2014 v 15:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jana21278 joooj moja no pekne :frowning2: ach jo tak nech to rychlo prejde :slight_smile: jeeeej suhlasiiiiiim :slight_smile: :slight_smile: kedy v aprili? :grinning: :grinning: mne tam zaciatkom vide nejak vklad :slight_smile: :slight_smile: moze byt ? :slight_smile:
5. únor 2014 v 17:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mistisa no jasný. už se těším!
5. únor 2014 v 18:26  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@jana21278 dohodnuteeee :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: uz sa aj ja tesim :slight_smile:
5. únor 2014 v 18:27  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@zuzka2802 a co tak zlcnik? aj z toho sa vracia...
6. únor 2014 v 08:38  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte baby,vsade citam ze hodnoty hcg by sa mali kazde 2dni zdvojnasobovat...ja som mala hcg
15793 a o 2dni 18189 a ultrazvuk zodpoveda 6tt, mate niekto skusenost?aky mate nazor na to,ze to tak pomaly rastie?prosim o hocijaku odpoved
9. únor 2014 v 18:09  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@23petka Nene, nemusí se každé dva dny zdvojnásobovat. Průměrně by měly každé 2 dny povyskočit o 2/3 původní hodnoty, ale i když to někdy tak úplně není, pořád to neznamená, že by něco nebylo v pořádku. Také jsem ten jeden růst měla pomalý, ale o to víc to zase vyskočilo za další dva dny. Být Tebou, tak už HCg nesleduji, ale počkám si na srdíčko na UTZ - to bude jasný důkaz toho, že všechno běží, jak má... :slight_smile: Držím palce!
9. únor 2014 v 18:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
@frufrunka ja by som nesledovala,ale bola som v nemocnici a primarovi sa to moc nepacilo,tak ma dost znepokojil a na kontrolu idem az za 10dni :unamused:
9. únor 2014 v 18:31  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@23petka Aha, a proč jsi byla v nemocnici? Já právě z kraje těhotenství taky byla, bylo podezření na mimoděložní těhotenství, tak mi každé dva dny brali krev. Napřed se jim ten nárůst také nezdál, ale potom to hodně vyskočilo a v ten samý den už to pak bylo i dobře viditelné na ultrazvuku, tak mě pustili domů a už jsem zůstala bez kontroly. Tak to Ti budu moc držet palce, aby to dobře dopadlo!
9. únor 2014 v 18:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
@frufrunka dakujem...ja som v pondelok spinila trochu tak si ma tam nechali do piatka na pozorovanie a tak mi to vlastne aj zistili..tak som bola dost znepokojena,ale snazim sa mysliet pozitivne a verit babatku
9. únor 2014 v 18:38  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ahoj, mohl by mi někdo poradit prosím. Přišli mi tyhle výsledky a nevím co znamenají, nevyznám se v hladině hcg. děkuju moc!
02015 HCG <1.2 (0.0 - 10.0)
HCG-těhotné: 2-7 d:5-50
1-2 t:50-500
2-3 t:100-5000
3-4 t:500-10000
4-5 t:1000-50000
5-6 t:10000-100000
6-8 t:15000-200000
2-3 m:10000-100000 2-7 d:5-50
1-2 t:50-500
2-3 t:100-5000
3-4 t:500-10000
4-5 t:1000-50000
5-6 t:10000-100000
6-8 t:15000-200000
2-3 m:10000-100000
23. bře 2014 ve 13:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj , potřebuju poradit. Jsem dnes 29 DC a 12 den po ET. od středy 9.4. mám slabě pozitivní test , který postupně sílí. Včera jsem si udělala 3 testy - viz foto a myslela jsem si, že je vše OK. Dnes jsem byla na krvi a HCG jen 64,8 prý je to málo za dva dny jdu znovu, ale jsem z toho špatná . Snažíme se dlouho několik IUI a ted druhé IVF. Měli jste to někdo také tak a dopadlo to dobře? Popř. kolik jste měli ve 4 týdnu HCG? Budu ráda za všechny reakce. Díky
14. dub 2014 v 16:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
@blanka1234 Ahoj, neplaš. Zkušenosti sice nemám, ale když se koukneš na tabulku nad tvým příspěvkem, vypadá to, že jsi v hranicích normálu. Nezapomínej, že vajíčko mohlo do dělohy doputovat o něco déle a tak se produkce HCG ještě tolik nerozjela. Uvidíš, že za dva dny už to bude o dost vyšší:slight_smile: Držím pěsti
14. dub 2014 v 16:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já vím, podle tabulky jsem na to taky koukala, ale doktor se moc netvářil, že by prý mělo být nad 200 a at se připravím , že by to mohlo být mimoděložní těhotenství. Jsem po umělém oplodnění takže delší putování nebylo a vlastně hned začal plánovat kdy můžeme jít na další umělé oplodnění. Minulé umělé oplodnění skončilo hned ve 4. týdnu . Takže mi připadalo, že tomu moc šance nedává :frowning2: Dost mě to rozhodilo. Díky za odpověď
14. dub 2014 v 17:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
@blanka1234 Blani ja si asi cisla nevzpomenu, ale mela jsem taky dost divne. Dr. poad vyčkávala, hcg téměř zadne, porad taky ze to bude mimodelozni. Jen si pamatuji ze první den cylku bylo 18 zari a az 1.11.(7+0) jsem mela hcg uplne na spodni hranici, ale jako dalo se(dohledala jsem vam to 1734). Pak snad az za par dni se něco teprve objevilo mimco a pak desne rychle srdicko. Tenkrat jsem taky sedela na netu a pamatuju se ze zarodek se ukazuje az pry urcite vyssi hcg. Najdete na netu. Gynda rikala ze todle ještě nemela, ale ze ji v nemocnici vždycky ucili vyčkávat dokud to jde. Cili radej počkejte. Mimodelozni pry praska az v 9tt, takze dokud můžete počkejte si. HCG by mělo rust, to je hlavni ukazatel a hlavne by se melo násobit co min. 2 - myslim 4 dny. Ja mam z te doby tolik testu, ze jsem zasponzorovala celou farmacii. Cili ja mela 1734 az v 7mem tydnu. Kdybyste si to spočetla zpetne tak ve 4 tydnu jsem musela mit taky něco desne malého, neli vůbec nic.
14. dub 2014 v 17:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
Díky, že jsi napsala je fajn vědět, že ne každý to má přesně dle tabulek a dopadne to dobře :slight_smile:
14. dub 2014 v 17:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
@blanka1234 jojo dopsala jsem ti tam ještě ty cisla. urco nespechej na takova rozhodnuti je vždy casu dost a drzim palecky.
14. dub 2014 v 17:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
14. dub 2014 v 17:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
@blanka1234 ahojky :slight_smile: jsem na tom dost podobně. Dnes jsem 14 den po ET, testy mám podobné, slabá čárka a dnes na krvi 114. Jenže ještě k tomu všemu už třetí den špiním :frowning2: je to fakt na prd, člověk se neustále stresuje, doufá, pak ho něco srazí k zemi, pak další něděje...
14. dub 2014 v 17:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
@catchulinecka A jaký je u Tebe další postup? Jdeš na kontrolní náběr? Budeme si tedy držet palce. Snad nám to oběma dobře dopadne. :slight_smile:
14. dub 2014 v 18:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
@blanka1234 ano, jdu ve středu, teda za 2 dny.ty taky teda ve středu jo?
14. dub 2014 v 18:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
@catchulinecka Jo jo také tak. Držím palce. Dej vědět jak jsi dopadla. A máš ještě nějaké jiné příznaky? Já vlastně nic moc, jen nafouklé břicho - ale to mám už od stimulace a tak týden špatně spím, ale jinak vlastně nic.
14. dub 2014 v 18:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek