Holky, prosím Vás. Proč je ta čárka rozdělena jakoby do dvou?
Jejda už zase!?
@flowerstone To je jenom jedna čárka..
@misicka1988 Škoda. Jsem si říkala ze když jsou rozdělené ze by to něco mohlo znamenat
@flowerstone Nějak nerozumím otázce. Test je negativní, protože na něm není testovací čárka přítomna. Přítomna je jen kontrolní a u té je úplně jedno, jak vypadá. Ta je tam jen proto, aby bylo jasné, že test je funkční.
@sudylichozrout jen jsem nechapala proc je rozdělena na dvě ta jedna . Nevím jestli to vidíte
@sudylichozrout
U každého testu je podrobný návod i s obrázky. Je tam jasně znázorněno jaký test je pozitivní to znamená jsou na něm dvě čárky v testovací části a v kontrolní části a jaký test lze považovat za negativní, protože je tam jen jedna čárka a to v kontrolní části. Váš test je negativní
Muze to byt vadny test. Pouzij jiny 😉 jak to mas s terminem ms? Mam pocit, jakobych videla ducha ducha (skoro neviditelna dalsi carka)
@priefi Není to vadný test. Je to úplně normální test, který má nepřesně umístěno reakční činidlo. To může být způsobeno třeba drobným posunem v rámci strojové výroby. Na kontrolní čárce je šumák, jestli je taková či maková. Musí tam být a musí být v podobě čárky. Kdyby tam byl rozplizlý flek, asi by to mohlo znamenat, že jde o vadný kus.
Pane bože, co se tady člověk všechno nedozví 🤦😀 vy ty čárky vidíte už všude 🤦😀
@flowerstone I kdyby tahle carka byla jakakoli,je tam proste jen tahle jedna carka...takze ne, tehotna nejsi...
Vy jste všechny fakt příjemný, ze to není možný. Možná vy plánujete miminko ale já si ten test kupovala v zahraničí takže jsem z toho moc nevycetla. Ale dekuju za ochotu. Vážně.
Až tu bude další zena co si nebude vědět rady, doufam ze dostane normální odpovědi i kdyby její otázka zněla jakkoliv hloupě. Mějte se 👋🏼
Podle mě ten test není úplně ok a moc bych mu nevěřila . Jako je tam jedna čárka takže je negativní ale je takovej divnej ráno zkus kdyžtak jiný a budeš mít jasno 😉
@agneska7 teď na nej koukám o něco později a buď blaznim ale vidim ducha ..
@flowerstone Duch tam je. Ale muže to být tím,že test už je dlouho počuraný. Výsledek se má odečítat do určité doby.
Každopádně celý ten test je nějaký divný. Jako kdyby se odlupovala ta část,kde se ukazují čárky.
@monikaa_h jo no, musím zajit pro normální do lékárny hlavně v Česku 😃 díky.
@flowerstone já tam tedy náznak druhé čárky jasně vidím.
@bemo jenže jak mi bylo řečeno po nějaký době už to tak vůbec nemusí být.. protože po chvíli co jsem test udelala jsem odesla a nevsimla jsem si toho.. až teď po 2 hodinách jsme na to koukla a uviděla jsem toho “ducha”
@flowerstone 2 hodiny ale nejsou dlouhá doba. Já ti samozřejmě nechci dělat naděje. Ale tedy já jsem si už dělala za život mnoho testů a nikdy se mi tam po delší době další čárka takhle neukázala. Pokud tedy nebyl potom skutečně pozitivní. Být tebou, tak si další udělám za pár dní a pokud možno ráno a nějakou známou značku a tam už se to ukáže. Držím pěsti, tedy pokud si sama přeješ aby byl pozitivní.
Ony ty testy po delší době, což 2h skutečně jsou, mohou už hlásit chybnou pozitivitu. Vlastní nedávná zkušenost.
@kami1984 taky se mi stalo na noname testu z drogerie, že byl negativní a po pár hodinach nějaký duch/ryska. Ale těhotná jsem nebyla
@martaskaaa přesně tak. Pokud je žena těhotná, skáče to tak hned.. Věřila bych tak do 15min, pak už ne 🙂
@kami1984 no ja hlaveň ani nevěděla ze nějaký duchové existují. Takže jsem očekávala přesně tak silnou čárku jako tu testovací. Takže je možný ze tam byla už před tím.
@flowerstone pro jistotu udělat ještě jeden test.. Duchové jsou při nízké hladině HCG🙂
@flowerstone já ho vidím i na těch prvních fotkách. Máš zpoždění?

@flowerstone ??