Holky, prosím Vás. Proč je ta čárka rozdělena jakoby do dvou?
@flowerstone před lety jsem taky nic nevěděla, enbyl důvod 🙂))
@flowerstone mne to takhle ukázalo ducha v koši.. Hodila jsem ho tam a pak šla něco vyhodit a koukám jak puk.. A jsem 19.tt. Ten test mi taky přijde celý vadný. Kup jiný 😉
Rypalky neres. jsou tim tady zname. 🙂. Byt tebou,koupim novy test. Testuj hned rano pri prvnim curani. Drzim palce,at to dopadne tak,jak si prejes.
@marketa11112 dekuju moc 🙂 jsi milá..
@flowerstone 😉. Je,ty jsi mi vylepsila den. Dekuji.
@patmouse
@dominika07 Docela zbytečný reakce ne? Duch je na první pohled vidět. Až moc dobře. Je otázka zda je uživatelka těhotná nebo došlo ke zbarvení protože byl test dlouho počůraný, ale kecy,že není určitě těhotná? A že čárky vidíme všude? Jedna je gynekolog a druhá oční lékař? Asi jste nikdy nezazily ten pocit,když si moc přejete miminko a čekáte na druhou čárku jako na smilování.
@flowerstone Kašli na hloupé reakce. Koupíš jiný test,pocurej hned ranní močí a dej nám vedet. Moc držím pěsti😘
@flowerstone ja vidim krasneho ducha a ze se objevil az po limitu... Ja byla zdarny lovec duchu a testovala uz od 9dpo 😁 2x jsem nasla slabouckeho dusika klidne az 10minut po limitu, az test zaschnul...no a dnes je tem polimitovym dusikum 2 a ctvrt roku a druhemu 4 mesice 😉
Drzim pěsti 🍀
@flowerstone presne tak prd na rypalky kup novy test a klidne i v zahranici ty testy jsou stejny mas krasneho ducha uz bych rekla slabou carku udelej dnes nivy verim ze bude lepsi a ze muzu potichoucku gratulovat
@monikaa_h Moje odpoved se tykala prvni vlozene fotky a jestli je na te uplne prvni fotce videt duch,tak ja si asi toho ocniho lekare budu muset vyhledat,protoze tam teda vazne nic nevidim. Na dalsi fota uz jsem neodpovidala.
Myslim,ze neni nutne nas tady za to “karat”... zakladatelka se ptala,tak odpovidame,nechapu tyhle reakce 🙄 nicim jsem nerypala,pouze ji napsala,ze pokud je carka jedna,tak tehotna neni...
A predstav si,ze vim,jake to je cekat na dve carky...takze asi tak 🤔
Hm na prvních fotkách absolutně nic a na té další po těch dvou hodinách je duch jasně vidět,ale po dvou hodinách by měl test správně už ležet v koši takže těžko říct,jak vážně se dá výsledek brát.Zkusit nový test.
@monikaa_h reagovala jsem na první fotku,tam opravdu žádný duch vidět není. Pokud paní těhotná je,tak to určitě pozná. Tak nevím,proč testovat už před MS a hledat duchy. Prostě,když mám zpoždění,tak otestuju a buď tam čárka je nebo neni, pak test hodím do koše a jedu dál. Tím, že paní bude hledat duchy všude možně, fakt neotěhotní.
@flowerstone precti si jeste jednou muj prispevek, uz na te prvni fotce jsem videla naznak ducha 😉
Jak to dopadlo?

@kami1984 jezis koukám ze se v těhotenství fakt nevyznám. Hcg v krvi budu muset nastudovat😃