Jak jste na sobě poznaly, že jste těhotné?
Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
link: to já jsem hvězda ohledně příznaků...fakty 🙂
všechno jsem už zažila a těhu nikde :o)
ale teď se blíží ovulace mě to vyj a vyj a vyjde 🙂
linka: no tak my jsme teprve začali...teprve druhý měsíc....kruci to je fakt dřina
to je drina a poriadna,ale zvykla som si uz,ze to nejde tak rychlo,ale mam zatial trpezlivost,som zvedava dokedy 😉
linka: tak to já vím že bych takovou trpělivost neměla...ale zase co bych pro mimi neudělala....moc bych ti přála aby vám to konečně vyšlo....
xbimbobl:..super fotka....ti můžu koukat při diskusce do očí..:o)))))))).......ty hele, ale na mě se nalogoval nějakej tomik, co zadal o autorizacei, tak jsem z toho jelen..:o)))))))))........furt negativní?...himmel herrgot krucajš element.......no nevadí.....ty jsi ale něco psala...ohledně vajíček, že jo?
linka: no jen nám nezapomeň dát vědět....jak to dopadlo..:o))))))))).....prosím tě.....:o)))))))))))
katarínko...tak nám povídej, jaké to je.....jak se teď cítíš.....jak si s mimouškem povídáš....my tě tady všichni budeme poslouchat s otevřenejma papulama jako hrom
rosall: ahojky je fajn že jsi se objevila....tak zkus podle přezdívky mě najít na tom icq....jo ale ty vajíčka by měly být už v pořádku....teď jsem už rok měla po vysazení HA a měsíčky mě normálně chodili a to pravidelně až jsem koukala
rosall: a jak jsi na tom ty?dneska mě v noci hrozně bolelo břicho tak jsem čekala že to ráno bude a ono nic ...kruci tak jsem z toho už nějaká zmatená
linka: o testech mi ani nemluv....my jsme s přítelem na miminku intenzivně makali dva roky...až jsme se rozešli.....ty testy se pro staly noční můrou......že jsem si řekla, že se testovat budu, až si budu jistá.........úplně ti rozumím
linka: no měla jsem to dostat ve čt tj 28 den nebo v so 30 den...ale dneska test 33 den negativní
linka: mo akorád jsem se tady shodly s rosall...že nás bolí břicho a příjde nám že je tvrdší...jinak těhotenské příznaky mám úplně normálně takže to nepoznám....
linka: ..jasný..s přítelem jsme se dali znovu do kupy.....ale už ho tímhle možná...bude ...nezatěžuji...vím, že si dítě moc přeje.........ale naděje už mu nedávám.......
xbimbobl:...no...je mi tak nějak dobře.....že jsem nebyla přesvědčení..že těhotná asi nejsem.......:o((((((((((((................
rosall: a kolikátý den čekáš ty?...ti to moc přeju aby to tam bylo....držím všechny palce
xbimbobl:...ale v noci se taky budím......ta naděje je tam ale furt...teplota v pět ráno 36,9.....naděje tam je......budu se jí držet do poslední chvilky....:o)))))))))))).

linka, já taky dělala i noční a měřila jsem 😉 Tak zkus ten test.