Jak jste na sobě poznaly, že jste těhotné?
Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
rossal, tak to asi tak o tři měsíce 😉 Jen teď bude problém, když to bude kluk, když jsem nakoupila tolik růžového 😀 No co, přinejhorším to schovám na další mimčo, to už musí být holka 🙂
...:o)))))))))))..no to je dobrý, když nevíš jistě..:o))))))))....ne..to bude holčička..určitě......:o))))))))))))))))...potřebujem nevěstu..:o)
Rosall, ono to není jistý až do porodu. Doktorka sice říkala, že tam vidí stydké pysky a čárku 😀 , ale kdo ti to zaručí, že? Kámošce až do porodu tvrdili, že to bude holka a narodil se Honzík 😀
katarina:...vidíš..to a já si myslela, že dnes už jsou na takové úrovni, že se neseknou...:o)))))))))))).....hele..ale mě to řekla kartářka....a ta má vždycky pravdu...:o)))))))))))))))))))))))))))
mně to první předpovídali kluka, no a byla to holka, na ult. viděli pupečníkovou šňůru 😀 , ale byla jsem hrozně ráda, chtěla jsem holku a i druhý dítě holku a teď by mi kluk vůbec nevadil, hlavně, že by bylo mimi 😉
Nooo, to bych zas tak netvrdila. Kámoška měla být podle třech kartářek už dva roky těhotná a nemá už ani chlapa, natož mimčo... No co, tak bude můj malej chodit doma růžovej 😀
cert..ova:....mně to ale řekly..tři kartářky.....:o))))))......a zdarec, jak se vede?
tak som tu zas
rosall-bt nemeriam ani kyselinu listovu nejem,neskusala som este nic kvoli mimi urobit 😒
linka:...tak šup......nakoupit..a baštit..:o)))))...když to nejde...musí se tomu pomoct...:o))))))))))))))))
rosall, tak malý to snad nepozná, ne? 😀 Nebo že by ho to mohlo už tak brzo ovlivnit? No, tak to radši schovám pro to druhé. V pondělí jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jestli se doktoři shodnou nebo jestli malé do pondělka něco nepřiroste... 😀
rosall, jo je to v poho, tak jsme to dneska zkusili a teď bude půst, aby se spermiiky nepobily 😀 a jak se vede tobě?
linka, já jsem začala brát calibrum-babyplan, je to pro plánované rodičovství a první trimestr
linka, kyselina listová jsou tabletky a jsou moooc důležité. Mají se jíst už před otěhotněním aspoň pár měsíců, zabraňují až z 80% rozštěpům a taky trochu potratům. I když to spolu vlastně souvisí.
cert..ova:..ja ti nevim..je mi ted ouzko......pritel je ve meste...ale vubec mu nechybim a nechce me videt nebo co........ajaj...jeste k tomu vsemu partnerske problemy......:o((...jsme mu psala, ze dnes dcerka bude spat..u taty...a nic..zadna reakce......pritom.....dnes mi psal mejla..jak me miluje........miluje..a fyzicky me videt nechce....jezisi....padam, padam..padam
rosall, nepřeháněj 😉 To jsi měla vidět u nás po roce snažení, v době ovulace to byla normální noční šichta, pro oba ☹
linka, ono to není ani tak o naději, ale o tom, že když už fakt otěhotníš, tak dáš miminku to co je třeba aby bylo zdravé. A ono to nejvíc potřebuje v době, kdy to ani nevíš, že jsi těhule, protože to se zakládá nervová soustava a páteř. Já je třeba jedla víc než rok před otěhotněním. Kup si je, tím si jen pomůžeš 😉

katy:.....jsem z toho celá rozňahňaná..:o))))))))).....holčička bude jako panenka......o kolik že bude starší od mého kluka?..:o))))))).....můj kdyby kdyby se narodil , tak v únoru 08