Jak vám doktor oznámil těhotenství?

29. čer 2021

Ahoj, z textu je jasné, jaký je můj dotaz. Směřuji dotaz spíš na maminky, které neměly tušení, že jsou těhotné a dozvěděly se to až na prohlídce u gynekologa. Jak vám doktor oznámil těhotenství, jak to probíhalo?

sebestka
29. čer 2021

Šla jsem na gynekologii, že jsem nedostala ms a potřebuji vyvolávačku. Při prohlídce mně říká: " Vyvolávačka nebude potřeba, jste těhotná."

autor
29. čer 2021

@sebestka To je hezký 🙂

vladka_zi
29. čer 2021

Šla jsem na prohlídku téměř jistá, že nejsem těhotná, ale mám nějaký (možná závažný) zdravotní problém, takže dost nervózní. Doktorka mě důkladně prohlížela a pak řekla "noooooooo" (zděšeně jsem čekala, co bude) a pak prohlásila "je to tam!" Strašně jsem se bála, co mi objevila a ona "vidím jeden živý plod v děloze, gratuluji, jste těhotná". Jsem málem spadla z křesla 🤣

janety32
29. čer 2021

Já měla gynekologa "srandistu", takže při prohlídce mi povídá "A o tom dítěti víte?" :D Já naštěstí věděla, že těhotná být nemůžu, ale asi bych se nesmála, kdybych se zrovna otěhotnět snažila...

autor
29. čer 2021

@vladka_zi Téda, to muselo být super překvápko 🙂

@janety32 No, docela nemístný fórek. ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru