Jaká by měla být bazální teplota? Mám přes 37
jsem 28 DC (normálně bych to měla dostat), MS zatím nedošla, BT už třetí den přes 37... dnes 37,3.... jak je to s meřěním BT?? jakabyměla byt??
@aneee Ahojky! Z jedné teploty toho moc nevyčteš. Musíš mít celý graf, abys věděla, kdy proběhla ovulace a kolik dní míváš luterální fázi a podle toho poznáš kolik dní ti chybí do MS nebo kolik dní meškáš. Jinak v podle toho co píšeš klidně můžeš být těhu. 🙂 Pozitivní test klidně můžeš mít později. Vydrž 2 dny a zkus testovat znovu. Držím ti palce, ať máš // 🙂
Pritel v noci spatne spi a budi me.Takze,jestli ta teplota neklesla kvuli tomu.
@anaid1 Teplota by neměla takhle moc klesat. Takže ten velký pokles asi ovulace nebude. Ovulace je poslední den nízkých teplot, a další dny by měla být teplota vyšší. Třeba ta aplikace co používám já, tak ukazuje ovulaci v grafu (ty červené čáry) až ten 3-4 den po ovulaci. Takže mi tento cyklus klesla nejdřív ten 11den a vypadalo to , že ovulace proběhla tehdy, ale tím že nakonec znovu hodně poklesla 13 den cyklu, tak ten 13 den cyklu proběhla ta ovulace, protože pak se drží ty teploty nahoře. Dnes mi teplota spadla na 36,6, takže na 100% vím, že přijde MS, ani nemusím utrácet za ovulační ani těhotenské testy🙂 Zkus tu mojí aplikaci, na vedení té BT je super a navíc ti sama vyznačí ovulaci, pokud proběhla. Občas ženy můžou mít anovulační cyklus, ale pokud takhle budeš třeba 2cykly v kuse, zajdi si dr a řekni mu to, ať to s tebou řeší.
Tak ,jsem si ze zvedavosti udala ovulacni testik a krasne dve carky.
Tak ,jsem si ze zvedavosti udela ovulacni testik a krasne dve carky.
Ahoj Holky už dva týdny mám BT přes 37 pohybuje se mi to jak kdy 37,3.. 37,5...37,2 jednou dokonce 37,7 je to mazec měřím každý den a zapisuji. MS se měla dostavit před 4dny a pokud jsem to pochopila správně před MS má teplota klesnout, ale mě naopak stoupá a stoupá každý den, test jsem dělala dnes a negativní. Mohlo by jít o těhotenství nebo co myslíte. Třeba nemám tak vysoké HCg a test mi to nechce ukázat.. Jsem z toho celá zmatená 😀
@manovic_barr a jak dlouhý máš cyklus a máš potvrzenou ovulku? Popř. hoď sem svůj graf...
@simi1510 cyklus mám 28dní vše proběhlo v pořádku, ale teď mám spoždění 6 den a testy negativní, začali mě pobolívat prsa, bradavka se mi u jednoho prsa zvětšila a na pohmat je tvrdší. MS jsem měla pravidelně neměla jsem žádný problém měsíčně.
Ahoj,
Prosím o radu. Smažíme se rok a nic, začala jsem tedy měřit teplotu. Teplota je v době MS 35.9 -36.1 několik dní cca 4 -5 klesla na 35.4 a teď stoupá postupně na 36.0. Pokles značí ovulaci ? A když teď stoupá tak je to ok ? A co když zase klesne ? Děkuji moc 🌞
@denuliin Ahoj, při MS se neměří, a pak už je to individuální..pravidlo je, že aby se ti potvrdila ovulace, musí být 3 dny po jedné z nízkých teplot teplota vyšší, než byla posledních 6 dní. Poslední z těch nízkých teplot (před 3 vyššími) jsi měla ovulaci. Jinak teplota různě hapruje nahoru a dolů, po ovulaci už by se neměla moc dostávat zpátky k těm nízkým hodnotám (jen při nidaci ano, na den-dva)...před MS pak teplota opět klesá, při těhu zůstává nahoře u 37 stupňů cca. (ale 37 není pravidlo, každý má tu teplotu hozenou trochu jinak..)
Přidávám můj graf, začala jsem měřit po MS, teplota klesala, pak trošku rostla, pak tam můžeš vidět to pravidlo 3 dní vyšších teplot, než byly teploty posledních 6 dní, ovulace je tam vyznačená (je to ten poslední den nízkých teplot) ..no a pak tam lze vidět i onu nidaci (pokles) a nakonec těhotenství. Měla jsem to takové rozházené, někdo nemá takové "výkyvy", ale v zásadě je to hezky vidět🙂
@denuliin posledni den nízké teploty tj tech 35,4 byla ovulace
Holky jsem těhotná nebo semi to zda
@sabinanaty nezobrazuje se mi fotka 🙂
@manovic_barr a vis kdy jsi mela ovulaci? Od ni uz to byva stejne dlouho do ms, mohla byt dyl a tim padem se zdelail cely cyklus
@toryt pošlu
Co myslíte holky je tam něco ??
Je tam 🙂
@sabinanaty
@sabinanaty je tam ! 😁😁
Za to já to dostala o týden dřív ... No první měsíci měření ..hlavně konec grafu teplota nepoužitelná jsem nemocná ...Tak třeba už příští měsíc .. kdyz uz vím kdy dochází k ovulaci .. Za pár dní už to bude rok od prvního snazeni ..

Ahoj holky 🙂 taky patřím k těm který se snaží možná to sem nepatří ale potřebuji se poradit 🙂 Mám dva dny do MS a ráno jsem měla takový ten bílý výtok trochu hojný že jsem myslela že jsem to dostala a taky jsem měřila bazální teplotu tu jsem měla 37,4 jinak bazalni teplotu ale neměřím a testík je negativní. Děkuju