Jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná?
Ahoj, holky...
popíšu Vám svoje příznaky. Měli jsme s přítelem přerušovaný sex zrovna v období mé ovulace. Jednou ho vytáhl a já viděla, ze má na něm preejakulát, poté ho znovu zastrčil a pokračovali jsme. Nyní mám 21. den cyklu- cca týden a kousek od onoho sexu a naměřila jsem si bazální teplotu 37,3, mám docela dost hlenu a trošku jsem špinila, bolí mě břicho a hlava. Citlivá prsa nemám.
Jaká je pravděpodobnost, ze bych mohla být těhotná?
Teoreticky i prakticky můžete otěhotnět holky vždy, když máte ovulaci.. a nebo nemusíte.. nic, než test, či lékař Vám odpověď nedá.. Někdy "stačí kapka" a někdy se člověk snaží a prdlajs. Ale na fóru to asi nikdo nerozklíčuje.. 🙂
@michalelka tady slo spis o ty lazne. Zda mohou uskodit....
@hul ale moje reakce byla na zakladatelčin dotaz.. 🙂
Jinak si myslíš, že lázně mohou uškodit? Horká voda a pára není úplně košér, ale pokud se mimino má udržet, tak to dopadne..
@michalelka tak tyhle procedury zrovna nemam 🙂 takze se uvidi. Treba je nakonec me podezreni zbytecne. Dekuju
Ahoj prosim vas, prisla jste nektera do jineho stavu par dni po menstruaci? Dekuji za odpoved 😊

@hul řeknu ti to asi takhle jestli od osudneho dne (sexu) uběhlo více jak 10 dni zkus si udělat test,proto ze by mel již byt pravdivý
Jina k si myslím, že ti tady nikdo moc neporadí
Nebo se přidej na diskuzi maminky zdravotních a ty ti řeknou vice