Jaké byly Vaše prvotní přínaky těhu? Kdy jste testovaly?
Zdravím 🙂
Tak už sem mi blíží den, kdy má přijít MS, zhruba okolo 23.1.. tak sem zvědavá.. Bolí mě trošku prsa, bradavečky jsou trochu vypouklé, a celkem jsou prsa o dost "těžší".
3 dny, sem měla horečku, občas šla až nad 38.0 ale spíš se držela okolo 37.6, taky mě furt bolí hlava, mám akné které normálně nemám, čůrat chodím i v noci, břicho mám nafoukle stále, jako při MS mi tam i rachotí a propíchává, a mám hrozné a živé sny, kde už mám velké bříško 😀 už sem z toho čekání pojašená ☹
Měla jste některá podobné příznaky, v těhu? Nebo to mám spíš přirovnávát PMS? A kdy testnout?
@dajounka Mě teda akorát pobolíval podbřišek a měla jsme citlivá prsa.Na malou jsem v noci začala chodit tak před dvěma týdny,před tím naprosto v pohodě. A co se týče testování,každá to máme jinak no.Já testovala a ducha objevila už 8 dní před očekávanou ms,v den očekávané ms jsem měla už mega dálnice 🙂 Já bych nevydržela a už testovala,ale obdivuju tě za tvou trpělivost 😉 Tak hodně štěstí a ať se ti na testíku objeví //
Také se mi blíží MS která má přijít 26tého tak uvidíme.Každopádně mě bolí břicho tak všelijak a jen chvilkama což se mi zatím ještě nikdy nestalo a to nemluvím o tom jak jsem nafouklá je to divný,prsa mě bolej ale ty mě bolej i když se má dostavit MS tak nevím.Jinak co jsem u sebe třeba zaznamenala je to,že já nikdy ráno nesnídám nějak to do sebe nemohu nasoukat a ted asi posledních 14dní mám hroznou chut po ránu k jídlu 😀 Každopádně jsem ten Tip nedočkavky a začala jsem testovat i když vím,že je opravdu brzy tak bylo jasné že testík bude negativní ale uvidím toho 26tého zda se mrška dostaví. 🙂 Jinak testík bych doporučila když se ti MS nedostaví toho 23tího 🙂 Hodně štěstí 😉
@dajounka já co jsem přišla na // takovym vtipnym zpusobem jsem testovala ještě týden po tom :D :D nějak jsem tomu nevěřila a celkově i ty začátky byli velmi krušný skrz doktorku, která nepočítala s tím, že když mam PCOS a nepravidelné cykly v rozmezí 40 dnů až 2 roky :D jo ja vím, 2 roky je mazec...
Byla jsem tehdá někdy ve 3.týdnu a ona že to už je aspon 6.týden a že tam není vidět mimi atd mě hnala na revizi. Díky bohu, že pak ještě v nemocnici dělali ultrazvuk, kde už pak bylo i srdíčko jak tlouklo...
Kdyby něco tak se nedej! :D
Tak můžeš zkusit test, ale ať nejsi zklamaná... Já teda měla test od Pepina z Globusu stal asi 32 Kč, ale ten teda už v tom 3.týdnu dálnici jak prase.. zkus ten kdyžtak
Já měla v tu dobu zhruba ty samé příznaky. .. dokonce i tu horečku. Obrečela jsem to že to ty teploty určitě pokazí. .. no a jsem v osmém týdnu 🙂
Právě, nevim,, k čemu tyto příznaky zařadit, jestli k nemoci nebo PMS.. dneska už ani zvýšenou nemám, ale mám takové návaly horka, až je mi blbě od žaludku ☹ Možná zkusím testnout zítra, ale myslím si že tam nic nebude, a budu jen zklamaná, a taky bych se divila, že by to bylo hned první mesic po vysazení HA, kterou sem brala půl roku vyšlo.. 🙂 Poslední dobou sem se nekontrolovala, i tak mám pocit, že sem si to vsugerovala když sem si všimla, že mám prsa trochu nadute a hodně žilnaté.. a ještě při té horečce, kterou sem vzala nevím kde..
Ale všem moc děkuji, ste strašně milé! <3
Tak já magor testovala už 9dpo, dnes jsem 13 dpo a na testu byl mikro duch, kterymu neverim, dokud zitra nebo pozitri nezesilí.
A co se tyka priznaku - u nas snazilek je tezky urcit co si vsugerovavame a co je opravdovy - protoze psychicka dela divy, a opravdu jde privodit si pichani v podbrisku ctenim vsemoznych diskuzi a priznaku jinych bab🙂
U me jedine co vydrzelo a stale drzi jsou velmi citlive bradavky - nikoli cela prsa jako normalne pred MS. 🙂
Já jsem třeba otěhotněla po téměř deseti letech braní HA hned druhý měsíc, takže těhotná klidně být můžeš. 🙂 Druhá varianta, která mě napadá je, že se tělo srovnává právě s vysazením antikoncepce, ale to bys asi neměla zvýšenou teplotu. Já měla příznaky shodné s MS, testovala jsem tedy až 14 dní po vynechání, protože mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná - bolela mě prsa, píchalo v podbřišku, podrážděnost, žravost.... podezřelé mi bylo jenom to, že se mi udělalo zle po dvou deci červeného a menstruace nepřišla. 🙂 Testovala bych den po vynechání, ideálně ráno.
Tak já jsem jako prvotní příznak měla ten že se mi sem tam zamotala hlava a taky jsem hodně často musela na malou. Pak se postupně přidal nafouklý podbřišek,citlivá a zvětšená žilnatá prsa, únava a nevolnosti v 7.tt
🙂 Já se právě na radu všech, snažím nad tím nepřemýšlet, doma o tom nemluvíme, a spíš tento měsíc mám hodně starosti s práci a věci okolo, že sem se občas pozastavila nad tím, že mi není nejlépe, nebo se cítím jinak, což taky asi může být tím vysazením.. 😕 sem 12 DPO, a to všechno mi začíná být až teď, kdy má dojít MS.. což je cca týden, kdy cítím ty změny, kromě toho ze bříško sem cítila vyfouklejší už 5 DPO. Vážně nevím, a čekání mě už zabíjí 😀 ☹
Nechut k cigarete, k alkoholu, pazravost,unavenort
Když jsem byla těhotná, tak jsem si byla jistá, že menstruace dorazí každou chvílí - pobolívalo mě břicho jako při ms...
Když jsem těhotná nebyla a pozorovala se, tak jsem měla souhrn těhotenských příznaků - nafouklá prsa, bolestivá, kovová pachuť v ústech, točení hlavy...
@dajounka Na otěhotnění jsem myslela pokaždý před menstruací, i když jsme se ještě nesnažili, tak nějak jsem doufala v nehodu. To jsem měla příznaků - bolavý prsa, špatně od žaludku, bolesti v podbřišku...všechno, co se dalo kde přečíst...a nic. Teď jsem asi v 6.tt (na gyndu jdu zítra a modlím se, abychom zvládli první trimestr 🙂). Všechno, co jsem cítila, byly takové ty příznaky, které jsem cítila i v rámci PMS, takže jsem si říkala, že to určitě nic nebude 🙂. Jediné, co by se dalo brát za opravdické a jednoznačné, bylo dvojí špinění a jedna kapka krve cca týden před termínem menstruace.
@dajounka jo a MS jsem měla poněkud nepravidelnou, od 26 dní až po 31. Podle aplikace/kalendáře to tentokrát vycházelo na 26 dní a testovala jsem 30DC a pak druhý test 32DC - oba byly pozitivní, i když ten první slabě. U toho druhýho mi úplně zatrnulo, že se ta druhá čárka neobjeví (chvíli jí to trvalo 🙂), takže další už dělat nechci 🙂.
Všem moc děkuju 🙂
Vypadá to, že MS se mi dnes rozjíždí :'( zatím tedy spíš špiním.. no, ale asi je jistota, že tehu nejsem ☹
Já ho vidím dobře ☺
Už jsem Ti to komentovala v jiné diskuzi 🙂 Vydrž do zpoždění 🙂
@dajounka měla jsem stejné příznaky, i tu horečku, ale jednodenní (přisuzovala jsem to tomu, že dcerka zrovna lapla nemoc Ruka-noha-ústa). Pořád jsem nadávala, jaká je ta psychika svině 😀 Testík byl naprosto jasný 3 dny před MS 😉
@lloupacek když si nakloním obrazovku, je vidět víc než jasně 🙂 myslím, že je to tam 😉

@dajounka kromě horečky jsem měla stejné příznaky jako ty 😕 zkus testíka 🙂 za pár dní