Ahojky, jaký test považujete za spolehlivý? já si koupila mamatest, ale moje kamarádky mě zrazovaly, že kolikrát vychází chybně... tak nevím jaký koupit. Děkuji.
ja mám práve dobrú skúsenosť s mamatestom, žiadnemu inému už neverím 😉
mamatest..... prijde mi spolehlivy
ja mam vyborny zkusenosti s mamatestem 😉 😉 😉
určitě Mamatest. Levný, spolehlivý, bez falešně pozitivních duchů, když jsem těhotná byla, tak pěkné čárky, když ne, tak ani ťuk. Bohužel přestali vyrábět citlivost 25 a nutí "nám" blbou 10, no, co už🙂
myslím, že je to úplně jedno...jen bych nedávala zbytečně peníze za ty, které mají těhotenství ukázat ještě před očekávanou menstruací - mě totiž neukázaly testy těhotenství dřív jak několik dní po očekávané menstruaci a to ještě slabě, i když jsem dělala z první ranní moči.....měla jsem nějaký růžový, dva kusy v balení
mamatest, obě mé těhotenství spolehlivě odhalil už první den vynechané MS 😉
Tibi, ahoj 🙂 To nevíš, že většina koníka přísahá na Mamatest? 😀
Já jsem o testech nevěděla nic, poprvé mi ho nabídli, tak jsem si ho vzala (mám na mysli ten obyčejný - 2 proužky v krabičce za cca 30 Kč), udělala s ním dobrou zkušenost, tak jsem už podruhé nechtěla jiný.
Spolehlivé by snad měly být všechny, které jsou ke koupení v lékárně, neee??? 😕 😕 O nějaké nespolehlivé značce, která by ti ukázala těhotnství, aniž bys těhotná byla (a opačně), nevím a ani jsem neslyšela.......
jakykoliv, kdyz neni po datu spotreby a delas si ho az kdyz je cas, ne x dni pred terminem MS 😉
vyplati se pockat min. na termin MS nebo i par dni po 😉
a stejne jediny spolehlivy vysledek ti da rozbor krve 😉
jednoznačně růžový mamatest..u ostatních jsem už byla svědkem,že bylo ukázano těhu..ale nebyla to pravda.Navíc mamatest je dost levný a jsou v balení dva🙂))
Ahojky, tak ja musim rict ze mamatest mi uz nekolik krat vysel jak falesne pozitivny. A neslo jen o ducha ale viditelnou tlustou druhu carku. Stalo se mi to uz nejmin 3x. A neslo ani o chemicke tehu, protoze krev pak byla vzdy negativni.
mamatest 😉
všechny
Nejkrásnější těhu čárky dělá rozhodně Mamatest 😀
Mě taky ukazoval mamatest čárky a těhu jsem nebyla. Pětadvacítka byla dobrá, ale desítka je na nic.
testovala som o dušu..hrozné peniaze som za testy vyhodila.
možem potvrdit čo tu už bolo písané,pre mna je Mamatest jednička. 😉
A pozor na moc citlivé testy..neraz mi ukázal čiarky,srdce mi bušilo o 106..a bohužial nič z toho nebolo.. 😒
mně mamatest dvakrát ukázal falešně //,nedoporučuji...ale každý jsme jiný...
ja proste nevim co nato rict jsou stejny proste jaky koliv koupite 🙂
Všude jsem četla ódy na mamatest, ale ve dvou těhotenstvích jsem měla na mamatestu // až cca ve 3. měsíci, kdežto na nejlevnějším testu z Tesca nebo z lékárny krásné // hned od začátku. Za mne nedoporučuju.
já měla GS Mamatest, pak obyč. z lékárny (myslím dr. max) a pak dražší Predictor Early +-90 kč (takové to pero, ulamovací).
Mamatest jsem využívala nejvíc, každý měsíc, nikdy mi neukázal ducha nebo něco, když jsem neotěhotněla a když to přišlo, ukázal mi ducha už 10 dní po ovu (3-4 dny před očekávanou MS), čárka pak jen sílila. 2 dny po zpoždění MS mi ukázal krásné // i dr. max a Predictor jsem zkoušela také 2 dny po zpoždění (avizují prokázání těhu 4 dny před očekávanou MS) a tam nic a to jsem si říkala, jak si tu část ulomím a schovám na památku a prd.
Za mne na stopro Mamatest. Testovala jsem o 106 několik měsíců. Nikdy žádný duch (to by mne asi omývali, kdybych byla natěšená a pak zjistila, že to je vadný test). , až pak jednou 12 DPO krásné //. Ty DPO vím přesně, bylo to přes IVF. Pak jsem s radostí testovala každý den a kochala se těma //.
Ahoj, za mě těhu testy Dr. Max a digitální test clear blue (ale příjde mi zbytečně drahý) 😉 .
ja zkoušela gs mamatest. ukázal těhotenství i před ms
Já sama za sebe musím říct,že byl pro mě nejlepší test z dr.maxe...Lady Max.Páč když jsem si udělala test, byl krásně viditelně pozitivní, den poté jsem si udělala mamatest a je tam sotva viditelný duch...nemít těhu potvrzené z krve,tak si toho ani nevšimnu.Takže za mě určitě Lady Max 🙂 PS: HCG v krvi byl na hodnotě 270, takže si myslím, že už celkem dost....
ja jsem si vzdycky koupila mamatest ale dneska jsem si byls koupit s ze si ho udelam a myslela jsem ze zesilim.
Obnivuju diskuzi. ..v minulém cyklu jsem měla zpoždění. ..Udělala jsem si mamatest a měla ducha...den na to z ranní moči od dr.maxe a snehobilo:-/den na to přišla menstruace.
Četla jsem,že mamatest děla falešný duchy. .
Tento měsíc budu testovat az bude zase zpoždění.
Mam Dva testy. Dr . Max a mamavit. ..jen tentokrát asi obrátím pořadí. ..a nejdřív udělám ten od Maxe. Co myslíte
Udělala bych to taky tak...mamatestu moc nevěřím 😉 nebo spíš mi tak nevyhovoval...
Druhou asi vidis jen ty, pockej jeste tyden a budes mit jasno🙂
Ahoj, já mám nejlepší zkušenost s Clearblue, jako jediný byl poměrně brzo jednoznačný, ostatní ukazovaly všelijak. Hodně štěstí! 🙂