icon

Je mi 13 a myslím, že jsem těhotná 😞

delfinecek
10. dub 2017

jaké problémy budou když i klukovi bude 14 a jak se to bude vše řešit :( ?? přes soudy pujdu do děckého domova a rodiče pujdou do vězení ? :(

Strana
z3
magdalenax
10. dub 2017

@jatecka Trošku jsi mi zvedla mandle...

jamia
Odpověď byla odstraněná
verusky
10. dub 2017

@delfinecek ja myslim, ze tehotna nejsi (jsou nejake propocty, plodne dny atpod.). ale muze to byt ukazovacek nahoru- ve svem veku jsi zakonem chranena a ten kluk taky. neblbnete a nechte si to pro sebe a pockejte aspon dva roky. budete z toho vic mit 🙂 ja se den pred patnactinama vsadila s brachou, ze budu do osmnacti panna (byla jsem prsata a litali kolem me starsi kluci) a ac o tri mesice nakonec vyhral, byla jsem mu hodne vdecna, ze jsem do te doby nedelala zadne zbytecne blbosti 🙂

jatecka
10. dub 2017

@jamia Je to možné, ale co když ne, snažím se vidět dobré v tom, co mnohdy vypadá jinak...ale jinak hezky napsané 🙂

jatecka
10. dub 2017

@magdalenax věř, že jsi té mladé holce uškodila mnohem více, zvednutí mandlí přežiješ, jo a píše se standardní 🙂

lussinka88
10. dub 2017

každopádně alespon si už teď píšu do kalendáře, že za 12let musím promluvit s dcerou o bezpečném sexu 😀

jinak pokud je to pravda a ty bys cekala MS 29.4., tak ovulace by u pravidelného cyklu pravdepodobne probehla 15.4 což je za pět dní. a Pokud jste spolu spali 2.4. tak jste spolu spali cca 2den cyklu - tzn. v dobe MS?

mialagia
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
10. dub 2017

@jatecka Mandle jsi mi zvedla Ty, né tazatelka (zakladatelka diskuze).
Navíc netuší, s jakou drzostí se pustíš do výroku, že až která z nás vychová...... Já už mám tuhle disciplínu za sebou

yerry
10. dub 2017

@delfinecek
Pokud jste měli styk 2.4. tak je ti těhotenský test k ničemu. Je to brzo. Výsledek ti může ukázat až v den vynechané menstruace, výjimečně o něco malinko dříve.
Pokud jste použili kondom a použili jste ho správně a neprasknul, tak je mizivá šance že jsi v tom
Těhotenské příznaky ještě mít nemůžeš. Je ti blbě a bolí té břicho protože jsi v nervech a navíc je sex pro tebe dost brzo...
Nikdo do basy nepůjde pokud se nejednalo o znásilnění ....
A poslední věc.... Když už to musíte dělat i když očividně na to nejste ještě úplně zralí tak si vemte svoje chytrý telefony a něco si o tom přečtěte na netu abyste pak nemuseli takhle zbytečně plašit.... Sakra kam spěchate, za celý život budete mít ještě tolik sexu..... A kdybyste počkali mohla sis to víc užít a nemusela ses takhle stresovat 😰

magicaetezzz
10. dub 2017

Ty brdo, ve 13 sex? Drsna doba...

gita17
10. dub 2017

@delfinecek neboj nejsi tehotna 🙂 Klid, to jen spatne svedomi

handous
11. dub 2017

@odula střevní chřipečka😀 Taky možnost.
Spíš myslím, že si z nás slečna dělá dobrý den.Takových témat " těhotná jako dítě" už tu bylo..

jamia
11. dub 2017

@jatecka Tak hezky, že mě smazali 😀😀

mialagia
11. dub 2017

Admine admine😒tak to můžeš mazat polovinu příspěvků zde na MK pokud to má být odbočení od tématu..🤐

lussinka88
11. dub 2017

Ja prej nadavala 😁😁

magdalenax
11. dub 2017

...bych řekla, že se opět potvrdilo to že si z nás tady někdo hezky utahuje... , jelikož pochybuji, že by se ta dotyčná (pokud budu zmiňovat pohlaví ženské) se po pár hodinách odmlčí. Mladí mají dneska internet - v přeneseném slova smyslu - i v podrážce u boty, a i tazatelka se odmlčela...

jatecka
11. dub 2017

@magdalenax No, s někým jako Ty, je pod mou úroveň diskutovat.

magdalenax
11. dub 2017

@jatecka Mám dotaz - já s Tebou o něčem diskutuji?

lussinka88
11. dub 2017

@magdalenax
@jatecka holky ze vas rozhodi nejaky spam 😂😂😂

magdalenax
11. dub 2017

@lussinka88 Kdysi jsem četla založenou diskuzi něco ve smyslu - že syn snad spí se svou matkou, už si to nepamatuji přesně, ale průvan v monitorech byl jak tornádo

lussinka88
11. dub 2017

@magdalenax tak hlavne ze se admini pobavily 😂. Asi se uz dost nudi a moc se nas tu nedohaduje. Nebo zkousi nasi pozornost 😂.

rozarka69
11. dub 2017

To jako dnesni mladez nema nic lepsiho na praci nez ve 13 letech provozovat sex? Vzdyt ja v jejich veku pobihala venku, s brachou jsme delali kraviny, do 8 jsme museli byt doma. Zadne myslenky na takove veci..To se rodice tem detem malo venuji, nebo kde je chyba? Doufam, ze tohle moje dcera nikdy nepozna, aby ve 13 letech mela obavy zda je tehotna.. Mela jsi trochu driv premyslet nad tim zda rodice nebudou souzeni a ne az po :/ Ja teda nevim, jak zakony v tomto pripade funguji ale myslim si, ze rodice do vezeni nepujdou a vy do decaku take ne. Jen (pokud by to nedej boze byla pravda a byla jsi tehotna), tak by se to asi hodne resilo a musela by jsi pocitat s tim, ze rodice stastni nebudou. Hlavne si sama pokazis zivot :/ Priste bud zodpovednejsi a uzivej si detskych veci. Sex ti nikam neutece..

mialagia
11. dub 2017

@lussinka88 zřejmě okurková sezona😝

verusak87
12. dub 2017

To nemá s dnešní mládeží nic společného. V každé generaci se našli předčasně provozující sex. I za mě byly holky, co musely na základní škole na potrat. Jeden případ není odpovídající vzorek.

veeeraf
12. dub 2017

jsem ve 13 měla radost z barbíny od mattela

sticker
astyna
12. dub 2017

a já bych řekla ,že je těhotnej ten kluk :D

anonymabududanonym
18. dub 2017

No určitě budeš mít problémy ale řekni to mamce nebo někomu

sticker
cipisek2017
23. kvě 2017

Tak by mě zajímalo jak to dopadlo??

vanilly_ol
23. kvě 2017

Podle mě je to celé nafouklá bublina. Zakladatelka se nudila a diskuzních fórech pro děti si už připadala velmi dospělá, tak hodila dotaz na modrého koníka. Spíše mě zaráží názory některých zodpovědných maminek a výchovou znalých osob, které se této situace budou zastávat. Neříkám, že by holčině pomohlo vynadání, ale obhajovat ji, je podle mě nemorální. Admin by se mohl taky zamyslet nad tím, zda blokovat reakce na tento trestný čin nebo místo toho tento trestný čin hlásit a řešit s policií. Sex ve 13 letech mi přijde opravdu hustý krok vedle. Jestli si zakladatelka dělá jen legraci tak by měla nést následky. Potom se můžeme jen divit, co se děje kolem nás. Děti žijí jen virtuální realitou a mají ze všeho srandu... však ono to nějak dopadne. Nejsou připraveni nést následky svých činů.

opifka
23. kvě 2017

To je ale kravina! Vždyť je to diskuzní trol 🙄

Strana
z3