Je mi 13 a myslím, že jsem těhotná 😞
jaké problémy budou když i klukovi bude 14 a jak se to bude vše řešit :( ?? přes soudy pujdu do děckého domova a rodiče pujdou do vězení ? :(
@delfinecek ale ne klid, z ceho usuzujes ze jsi tehotna? jenom za tohle detsky domov a vezeni nebude. Co nejdriv zjistit jestli vazne tehotna jsi a res to s rodici.
Za to že jsi těhotná tě určitě nikdo nezavře a pokud je příteli 14 tak jeho taky ne. Tvoje nebo přítelovi rodiče budou muset být opatrovníci pokud si budeš chtít dítě nechat.
@terezapetrova dozvím se to zítra kamoška mi donese těhotenské testy a usuzuji to tak že po tom co jsme to telali tak mě bolí břicho a je mi na zvracení jsem z toho psichicky na dně a bojím se jak se to vše bude řešit a jaké budou následky :(
@cikom děkuji tvá odpověd mě dala trošku do klidu
@delfinecek ok a menstruace vynechala?
@delfinecek Ve 13 letech a souložit? :O Vlastně v dnešní době je to na denním pořádku .Na to si holčičko měla myslet dřív . Já si v tvém věku hrála s panenkami ,a pojem sex ,mi nic neříkal . Být tebou, určitě to řeknu mamince.
Být tebou, řeším to s mámou nebo někým jiným dospělým, kterému věříš. Ale být na tvém místě, šla bych na potrat.
@terezapetrova no menstruaci mám mít 29 až :/ a delali sem to 2.4 este to neni ani 14 dní
@gracinka7 jenže pujdu do děckého domova a rodice do vezení ? tohoto se nejvíce bojím :(
@delfinecek tak ještě neves hlavu 🙂
@delfinecek Ne nepujdeš . Jen si o tom promluv s mamkou . Ta ti nejlepe poradí , co dál , kdyby jsi náhodou byla.
@terezapetrova oki dekuji ale půjdou za to rodiče do vězení a přítelovi rodiče taky ? a mi do děckého domova :( tohodle se nejvíce bojím a každý my říká něco jiného nekdo jo nekdo ne tak čemu mám věřit ? :(
@delfinecek Za tak krátkou dobu bys žádné těhotenské příznaky neměla, špatně ti je proto, že jsi vynervovaná. Myslím, že tentokrát z toho vyvázneš bez následků.
Pro příště ale myslete na ochranu, pokud je nezbytné, abyste v tomhle věku udržovali sexuální poměr. Do děcáku vás za případné těhotenství sice nezavřou, ale vaši rodiče z toho budou mít jen problémy a na tebe a tvýho frajera si budou lidi akorát ukazovat prstem. Za to to nestojí, kupte si prezervativy. ;)
@lusinda485 dobře dekuji
@blecha94 ochranu měl
@delfinecek Tak to nemusíš být vůbec těhotná.
Dělali jste to 2.4. a tobě je uz ted na zvracení a z toho usuzuješ ze jsi těhotná? Tak brzo bys urcite nevolnosti nemela. Dneska uz nic neres a zítra uvidíš podle testu. Zitra dej vedet.
@delfinecek Pokud jí měl, správně použil a nic se s ní během styku nestalo, tak nestersuj a hoď se do klidu, špatně je ti vážně jen proto, že jsi vyjukaná.
A propo - dělej jen věci, co jsou ti příjemný, pokud tě do toho tlačí a ty to dělat nechceš, tak se na něj vyprdni. ;)
@delfinecek za me se tohodle bat nemusis
@delfinecek Proč by měli jít do vězení? Za tohle se do vězení nezavírá. Maximálně by mohli mít popotahovačky se sociálkou. Ale to by mi měli i kdyby sis dítě nechala.
Ale taky si myslím, že se jen zbytečně nervuješ. Na test je ještě brzy a pokud jste měli ochranu, mělo by to být v pořádku 😉
Citace policie z ktere vyplyva ze pritel by sel do vezeni, v praxi se obcas stane ze vyvazne s podminkou:
Trestní zákoník v § 187 pojednává o trestném činu pohlavní zneužití. Toto ustanovení má chránit nezletilé, tedy děti ve věku do patnácti let, před negativními důsledky předčasných sexuálních aktivit. Zákon v tomto případě hovoří o absolutní sexuální nedotknutelnosti, bez ohledu na to, zda k pohlavnímu zneužití došlo se souhlasem poškozeného, neposuzuje také, zda jednání podezřelého zanechalo škodlivý následek na oběti či nikoliv.
Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.
Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 těžkou újmu na zdraví.
Odnětím svobody na deset až osmnáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.
Příprava je trestná.
Twe 1) v 13 souložit... 😨Proti gustu.... 2) potrat sice " fajn", ale pro trinactiletou holku to může znamenat doživotní neplodnost 😖 3) hod se do klidu, nenervuj se cernyma scénářema, nikdo nikoho nezavre. Pokud vim, rodiče budou opatrovnici. Ale podle toho co píšeš (kondom, termín) je to spíš střevní chripecka. Kliiiid holka. Jo - a když máš menses tak jses prostě na 99% už plodna, takže buď nesouloz, nebo souloz zodpovědně. Pardon, musela jsem 😉
@absintka19 si nestihla že pritel je taky dítě a bez trestní odpovědnosti?
No, pokud péče Tvých rodičů o Tebe není a nebyla standartní, tak i to vězení je čekat bohužel může, stejně tak i ze strany toho kluka.
Dle Tvého písemného projevu tipuji, že jsi buď neskutečně hloupá a do školy chodíš sporadicky (tím i Tvé obavy o postupu státních orgánů), nebo si naopak děláš legraci, asi tak
@odula tak to jo 🙂 pekny zapis pro deticky 🙂
Kam ten svet speje, vidim to kolem sebe, hloupe deti....
Radši se nauč český pravopis, než sexovat ve třinácti. Nic Ti neuteče...
No tak místo toho, abyste mladou holku uklidnily nebo slušně poučily co a jak, když už by se to opravdu potvrdilo, tak tady kážete, prostě stát se to může a urážet mladou slečnu, že je hloupá, že neumí psát atd., to je trošku moc. Jste její matky? Nemáte-li radu, tak proč se do ní pouštíte? Rady typu ať si jde hrát s panenkami.... Vychovejte si pořádně vlastní děti, kromě toho, mnohé z vás taky píšou s hrubkami a že je tady takových komentářů nepočítaně.
Slečno, uvidíte, co těhotenský test a potom se zkuste svěřit rodičům, ale myslím, že jde o planý poplach.

Ano, přesně tak to bude.😖