icon

Je mi 13 a myslím, že jsem těhotná 😞

delfinecek
10. dub 2017

jaké problémy budou když i klukovi bude 14 a jak se to bude vše řešit :( ?? přes soudy pujdu do děckého domova a rodiče pujdou do vězení ? :(

Strana
z3
delfinecek
autor
2. lis 2017

Lidi moc se omlouvá trol to nebyl :( jen n to zapoměla a vše se vyřešilo díky všem mocza odpovědi !

linee
2. lis 2017

@delfinecek a jak si to vyresila?

delfinecek
autor
2. lis 2017

no jajednou přišli ms a už sem se sem nedostala všem se moc omlouvám

samaber
2. lis 2017

@delfinecek jestli sis to neb myslela tak bys měla vědět že pokud tě tvůj kluk má rád bude s tebou i bez sexu není to pro vztah a chození důležité a ve vašem věku už vůbec ne. Pokud tě má opravdu rád bude s tebou sál i bez sexu nebo jen s nějakým mazlením. Takhle přijdete o to hezký, co patří k lásce a zamilovanosti ve třinácti... Je to na tobě samozřejmě, ale myslím, že by ste si mohli dát od sexu pohov alespoň do patnácti... Klukovi pracuji hormony představy... V jeho věku by ale měl zůstat u představ..

delfinecek
autor
2. lis 2017

ano co zde píšeš řekl sám a jsme spolu už 301dní 🙂

karolly
2. lis 2017

Smutné je, že děti vidí sex všude kolem sebe a pak se někdo diví, že to chtějí vyzkoušet.

Ve 13ti letech by mělo jít spíš jen o platonickou lásku, než takovýhle "vážný" vztah.

Navíc si myslím, že tady trošku selhala výchova.

samaber
2. lis 2017

@delfinecek jestli si od něj slyšela věty typu "jestli mě miluješ, budeš se mnou mít sex, když někoho miluješ máš s ním mít sex atd.." není to pravda. Nechci poučovat, jen vysvětlit, jak to kluci mají. Láska a milovat se je právě o tom, že pokud mu řekneš že chceš se sexem počkat, tak to akceptuje a počká - má tě fakt rád. Jestli tě opustí nebo bude vyhrožovat, tak od toho dal, tomu na tobě nezáleží

delfinecek
autor
2. lis 2017

:( nikomu zde nemudu menit názory :( už je mi 14 a oba jsme došli k podobnému názoru od tohoto jsme už nic nemeli blbá zhušenost a radeji si este 1rok do 15počkáme

samaber
2. lis 2017

@delfinecek
Teď nechápu, řekl, že počká nebo že jestli ho miluješ, tak se s ním vyspis

samaber
2. lis 2017

Ok tak to je od vás rozumné

delfinecek
autor
2. lis 2017

@samaber nene on takoví není a chteli jsme to oba dva :/

delfinecek
autor
2. lis 2017

@samaber ted sex berem o hodne víc jinak

samaber
2. lis 2017

@delfinecek uvidíš že za rok budeš zase jinde, zodpovednejsi, dospěléjsi. Možná a mamkou proberete další formy ochrany. Ta zodpovědnost je obrovská, teď si ji nedokážeš představit a nikdo v tvém věku.

samaber
2. lis 2017

@delfinecek ber tu jako cenou zkušenost, takže pozitivně! Třeba jiná holka na tvém místě by byla v tom a to by byl průser... Ty máš štěstí a víš už..

astyna
3. lis 2017

Prej...uz je mi 14...ted jsem si malem poprskala mobil 😂

Strana
z3