icon

Je mi 14 a bojím se, že jsem těhotná

juli24
21. zář 2017

Je mi 14 a bojim se, ze jsem tehotna. Oba jsme pod zakonem a nemeli jsme pohlavni styk, ale pritel me udelal jenze nejdriv masturboval a ja se bojim, ze jsem tehotna. Menstruaci jsem nikdy nemela. Obcas me boli bricho a taky mam pocit jak kdyby se mi na stranach natahovalo a taky se nekdy tresu. Vim, ze si mam koupit test, ale stydim se a taky se bojim jak to mam rict mamce...

Strana
z3
dendasubaristka
22. zář 2017

Kdysi jsem behala po sídlišti a ted tam kde jsem behala ja sedi fetaci atd. Ted si neumím představit pustit dite ven nekde na sídliště

mari1990
22. zář 2017

@kacik88 no to jsem ráda, nahoď brýle, a buď v klidu :D Těhotná proboha opravdu není, protože spolu NEMĚLI POHLAVNÍ STYK! Je to velmi nepravděpodobné.
Tyhle vaše názory vedou akorát k tomu, že se vám vaše děti přestanou svěřovat a stejně to udělají, jak se jim bude chtít.
Neberu názor opravdu nikomu, jak už jsem psala v předchozím příspěvku, tak nevím, proč teď opakuješ má slova a píšeš, abych ho já nebrala ostatním :D
Nebudu už se tu k ničemu vyjadřovat, tyhle pravěké názory mi přijdou velice vtipné.
Nezapomeňte zamykat svoje dcery doma před sexuchtivými hochy :D 👍 A první sex teda, aby si ho holka užila, tak až po dvacítce 👍 nebo až po svatbě radši? :D

dominikaromanova
22. zář 2017

Tak nějak nechápu co zde řešíte, holčina na 99,9% těhotná není, jak již zde bylo psáno, spermie na vzduchu velice rychle odumírají.

Co se týče sexuálního života mladistvých, toto téma bych asi ani nerozebírala, každá na to budete mít jiný názor a v konečné fázi ze zde ta diskuse zvrhne v hádky tak jako skoro všude jinde.

Za děti si zodpovídají rodiče, nedokáži si přestavit, že bych nevěděla co dělají mé děti a to mám dvě (10 let a 16 let). Jestli někomu nadávat, jsou to právě oni.

biedronka10
22. zář 2017

@bonavoxa Bingo. Mela jsem to podobne a intimne jsem zacala zit o dost pozde a NEMAM pocit, ze bych byla nejak omezena nebo ochuzena, jak tu nekteri naznacuji. Ne jsem na to naopak hrda, ze jsem se takto nechovala.

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka souhlasim. Ale taky jako jo, je to hlavne o rodicich. Ja ani nesouhlasim s vychovou ala vubec neplacnout dite, ale to radsi vysvetlovat nebudu, nebo by me jeste mohl nekdo narknout z myslenky tyrani deti 😂 jak je dneska v mode a kdyz se okolo podivas, tak kam jsme to s tou volnou vychovou dotahli, to nikdo videt nechce. Ze to bylo driv? Ano bylo, ale nebylo to pravidlem temer u kazdeho ditete.

bonavoxa
22. zář 2017

@biedronka10 Naší jsou stará škola, za něco bych dostala po hubě ještě daleko po dvacítce. Nechtěla bych být teenagerem dnes, řešit značkové hadry, dost velkou mezeru mezi stehny, youtubery jako idoly a žrát burgery. Stykame se s rodiči, kteří mají na výchovu podobný názor. Ale je mi jasné, že přijde škola a nebude tomu tak.

kacik88
22. zář 2017

@biedronka10 Jsem ráda, že nejsem jediná podle marii1990 divná a ochuzená :D...už jsem fakt nevěděla co jí na to odepsat, když si začala hrát na Sybilu a ví jaký vztah budeme mít my matky s jiným názorem než má ona se svými dětmi. Nechápu jak může někdo kdo se chystá být matkou zesměšňovat názor nekoho jiného. Svým vystupováním mi připomíná moji 16 letou sestřenici...

biedronka10
22. zář 2017

@kacik88 to nereste. At si pani vychova sve budouci dite tak jak ona uzna za vhodne. To ze tu nekdo nerespektuje zcela odlisny nazor a utoci jen vypovida o tom, ze jako spolecnost mame do vzajmene tolerance hodne daleko tak jak si na ni hrajeme a proto asi ten radoby volnomyslenkrsky pristup ma take trhliny. Zijte a vychovavejte dle vlastniho a nejlepsiho svedomi a nenechte si vtloukat fo hlavy neco s cim vnitrne nesouhlasite a vite ze neni OK

kacik88
22. zář 2017

@bonavoxa Mám to úplně stejně a stou školou ti bohužel musím potvrdit, jakožto bývalá učitelka (jsem v ID), že dnešní mládež je 85 procent nevychovaní spratci a ten zbytek jsou buďto outsideři, jelikož jsou slušní, nebo se radši přizpůsobí a ti nevychovanci je táhnou ke dnu. Je mi i líto mých vlastních dětí (pokud to vyjde), jelikož budu přísná. A´t si kdo chce co chce říká, já byla bita jak nezralé žito a v dospělosti jsem za to rodičům děkovala, když jsem viděla jak dopadají liberálně vychovávané děti. Ono když dá rodič dítěti facku, když je zasloužená, tak tím projeví víc lásky než ten, který koupí 5 letému dítěti tablet...vysvětlení pro ty které by to nepochopily_ fackou jeví zájem o to jak se dítě chová a všímá si ho, tabletem se dítěte víceméně zbavuje, s tím, že se mu nemusí tolik věnovat.

biedronka10
22. zář 2017

@bonavoxa ja mela konzervativnejsi vychovu. To ale neznamena, ze jsem byla o neco ochuzena. A jsem hodne rada. To co dneska pubertaci resi jsou hovadiny. A je to hlavne tim, ze nemusi uz tolik celit od mala zavazneksim zkpuskam a ukolum zivota, tak jak predchudci. Neklade se na ne zodpovednost uz od mala a vtom to vezi.

biedronka10
22. zář 2017

@kacik88 taky jsem dostala kolikrat po tlame. I ve 20 a jsem rada. Tezko se to vysvetluje

karlajasmine
22. zář 2017

Nechapu ty odsuzujici prispevky... pokud nekdo chce radu a vy radu nemate, neni nic jednodussiho, nez nenapsat vubec nic. Za nas byl teda sex ve 14ti a v 15ti uplne bezna vec, nevim, v jake dobe nebo miste jste vyrustaly vy ostatni.

dominikaromanova
22. zář 2017

Nechápu, jak vaše příspěvky pomohou autorce, když chcete řešit kdy a v kolika letech jste měly první zkušenost se sexem, založte si vlastní DISKUSI.

zvedavec2
22. zář 2017

Hele, neboj. Predevsim - tehotna na 99% nejsi, spis ti zacina cyklus (menstruacni) a proto ty divne pocity.

Test - kup si ho, maji ho v drogerii DM nebo Rossman. Zajed si na druhou stranu sveho mesta,_kde te nikdo nezna a kup si ho, stoji par korun. Nemusis v lekarne. Tem pokladnim v drogerce je to fakt sumak 😉)

A pak mamce rekni, ze bys chtela na gyn prohlidku, ze te trochu boli bricho a genitalie. Nemusis ji nutne rikat vse, podle toho, jaky mate vztah.

A gynekolozka je doktorka, ji se pak sverit muzes. Ma povinnost dodrzet lekarske tajemstvi a nic mamce nerekne, jestli sama nebudes chtit.

S pritelem pockejte do 15ti, pak si kupte kondomy. Opet - v drogerce, je jim to jedno. Kvuli chvilce studu neriskuj tehotenstvi a mnohem horsi pruser 🙂 @juli24 a doufam, ze jste se poucili - ten strach za to nestoji, davejte si pozor 🙂

A ostatnim zenskym, co tady resi vychovu a moralizuji - tim holce nepomahate, zalozte si vlastni diskusi, nebo piste k veci.

dendasubaristka
22. zář 2017

@biedronka10 vy jste taky byla v te diskuzi kde se řešil ten kluk co kopl do nevlastniho otce? :D tam vsichni brali dostani na zadek ze je to tyrani :D muj manzel vzdy rika ze kdyz dostal,tak za neco co si zaslouzil. A je za to rad. Je slusny,pozdraví,pomuze. V dnesni dobe je takovych lidi malo. Neco se vam děje a kazdy dela ze to nevidi. Ale to jsem trochu odbehla. V dnesni dobe je to des a pak jak maj ty deti vypadat kdyz maji takove rodiče

bonavoxa
22. zář 2017

Jiný názor, zkušenost, výchova, není odsouzení. Umělý svět, kde je všechno v pořádku, anomie, bez rozdílu mezi vhodným a nevhodným, všechno jen otázka názoru a postoje,...Jako opravdu? Ať si každý, dělá, co chce. Ne, to není humanismus, to je jen lhostejnost.
Nějak nevěřím, že sex ve 14 by všichni s odstupem času vyhodnotili jako největší ,,jízdu".

dendasubaristka
22. zář 2017

@biedronka10 a o te utocnosti je to tak. Kdyz clovek napise neco,svuj nazor a najde se někdo kdo s nim nesouhlasí hned utoci. Kdyz by tu někdo napsal neco co se mi nelibi nereaguji na to, napsal si co chtel,svuj nazor. Ja mam sice jiny,ale nebudu tu do nej rýpat. Kazdy ma narok na svuj nazor

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka ne tam jsem nebyla. Ale rozhodne spuhlasim taky. Muj muz mel a vlastne doted ma velmi prisneho otce a matku. Jeho rodice hlavne byli ve vychove jednotni a to je taky velmi dulezite. Pak to dite ma dobry zaklad. No a je z neho cestny a slusny chlap. Hlavne gentleman. Prosli jsme si velmi tezkymy zkouskami a ja vim, ze se mohu o neho oprit, stejne tak jako on o me a proste vime ze chceme v dobrem i ve zlem. No to uz jsem odbehla 😀 nicmene. Kdyz neco moje dite provede, tak dostane taky. Dite musi mit hranice, jedine tak se z neho muze stat zodpovedna osoba.

dendasubaristka
22. zář 2017

@biedronka10 no mi to mame doma uplne stejne v dobrém i zlem 🙂 no tam v te diskuzi by te ukamenovali za ten nazor :D no co budem delat na stare roky kdyz ted s tech decek vyrusta co vyrusta.

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka prptpze je prece potreba vnucovat sve nazory stuj co stuj. V tomhle jsme jako spolecnost nedospeli a spise mam pocit ze je to cim dal horsi a tolerance ruznosti nazoru mensi

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka uprimne na to kolikrat se..u 😀 jestli me nekdo ukamenuje. Ja jsem ja a nebudu nic jinrho a ja nemam problem rict svuj nazor uprimne do ksichtu lidem i nazivo, ne jen delat ramena na diskusi. Mozna proto se mi obcas vyfiltruji znami, kteri mi do urcite doby lezli do zadku. Jsem uprimny a zasadovy clovek. To se halt dnes nenosi.

dendasubaristka
22. zář 2017

@biedronka10 presne tak.... 🙂 lidi by k sobe měli byt uprimni. Neco se mi nelibi reknu to. A da se to rict i slusne,ale pravdive. Pokud nekdo nesnese pravdu potom mu i slusne podaná pravda prijde jako urážka. A proto je i malo klapajicich vztahu,neumí byt k sobe uprimni.

ilonne
22. zář 2017

@karlajasmine tak podle me to tedy bezna vec neni a nebyla. Ve 14 jsou to proboha jeste deti....

ilonne
22. zář 2017

@karlajasmine a maji se jako deti chovat. Pokud ne, tak pravdepodobne neco spatne. Pokud toto ma byt normalni chovani, v tom pripade nechapu proc maji napr. z hlediska trestniho prava ochranu jako deti....

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka hlavne vztahy krachuji kvuli vlastni pohodlnosti a sobeckosti. Dneska je to jen ja ja ja jenom ja. Opravdova laska je nemajetnicka a je taky o tom se jakymkoliv zpusobem druhemu v necem prizpusobit a hlavne neco obetovat, navzajem. Dneska se vztah bere jako modni doplnek ke stavajicimu zivotu, hlavne se nevzdavat svych vyhod a sveho pohodli. Kdyz vznikne problem, proc ho resit, vsak poohlidnout jinde je snazzi a bude zmena, nova senzace a co bude delat ten druhy a jak mu ublizim je prece fuk. To je pak super zaklad pro ta decka. Proste chybi pokora a zodpovednost a to za cokoliv.

ilonne
22. zář 2017

@zvedavec2 Trosku se pletes, pokud ji je 14 a mela pohlavni styk, lekarske tajemstvi jde stranou a lekar ma naopak oznamovaci povinnost.

dendasubaristka
22. zář 2017

@biedronka10 no ted je to plno diskuzi,jak ženská podvedla protoze nebyla spokojena a ted neco resi. Tak kdyz nejsem spokojena,vyresim to promluvim si s partnerem a pokud to i tak nepujde,tak proste odejdu. A ne ze jdu za jinym a pak se divím ze se mi to necim vymsti a skoro vsem to tady prijde normalni.

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka me vzdycky totalne slozi do kolen to tvrzeni..stalo se, v pohode jdi dal, chlapovi to nerikej, to...jak sakra 😀 jako to falt? Co nejaky svedomi. Jednak pro me je naprosto nepredstavitelne abych sveho chlapa podvedla a to jakymkoliv zpusobem, neni jen to konecny na 3 pismenka, ale sakra. Jednak ho opravdove miluju a jsme spolu par let uz a i kdyby nastal problem, budu to resit s nim. Nechci se zachovat jak jedna moje jiz byvala kamaradka. Ale nepodvedla bych chlapa ani kdybych ho nemilovala. Nejde jen o city, jde o vlastni cest a jak to vysvetlit...stitila bych se sama sebe. Nevera je neucta, to uz jsem zminovala nekolikrat a nezaslouzi si ji nikdo, ani ten nejvetsi vul co muze za rozpad vztahu. Kdyz to nejde a nechteji na vztahu pracovat, maji jit slusne od sebe a pak si kazdy zacit svuj zivot. A hlavne cloveka by melo pred neverou prece zaseknout to svedomi. Ale jak rikam, muj nazor a evidentne jsem za dinosaura 😀

biedronka10
22. zář 2017

@dendasubaristka hele klidne muzem pokracovat v diskusi soukrome ve zpravach, abychom nedostali pohlavek od nejake dobre duse ze jsme odklonili teeeema 😀

lucie_91
22. zář 2017

@ilonne přesně tak, musí to ohlásit

Strana
z3