Je mi 14 let a jsem asi těhotná...

kristynanevijestli
28. led 2023

Mela jsem cca 2-3 tydny zpet muj prvni sex (jak mi jeste bylo 13let). Bylo to z klukem, kteremu je 16. Do lekarny jsem prvni nechtela jit protoze rikal ze se neudelal a navic proto ze se tam bojim jit sama, ale jak jsem si dneska hledala priznaky, tak jsem vetsinu mela ale ms jsem dostala cca dva dny po styku s nim. Take se bojim, ze kdyby jsem byla tehotna, jak bych to rekla mamce? A nebo jeste horsi,co kdyby se to dozvedel muj otec? Dekuju za jakoukoliv odpoved predem.

(a take se omlouvam za jakekoliv gramaticke chyby, pisu to rychle a u toho jsem vystresovana. Jeste chci rict ze toto neni vtip, vim jak to zni kdyz to pisu v sobotu a jeste ze mi je 14 ale tento problem bych opravdu chtela vyresit, ne si z neho delat srandu.)

sangina
28. led 2023

BOŽE HOLKA..POKUD JSI MĚLA MENSTRUACI TAK TĚHOTNÁ NEBUDEŠ...POKUD SE BOJÍŠ,TAK SI KUP TEST V LÉKARNĚ NEBO V DROGERII...NICMÉNĚ TAKHLE BRZY ZAČÍNAT SE SEXEM NENÍ DOBŘE...JE TO Z JEHO STRANY TRESTNÝ ČIN ..JSI JEŠTĚ POD ZÁKONEM..DO 15 LET

nazka
28. led 2023

@kristynanevijestli Ty se bojíš jít do lékárny ale sexu ne? Doufám, že moje dcery budou moudřejší 🙈
.. Těhotná nebudeš.

lauriak
28. led 2023

Tehotna nejsi. Do buducna pouzivajte ochranu.

betelgeuzz
28. led 2023

Na 99% těhotná nejsi. Pokud se chceš ujistit, těhotenské testy mají i v drogérce, např. v DM. Mají tam i kondomy, tak doporučuji zakoupit a nastudovat používání. A jestli tomu klukovi na tobě záleží, bude ho používat.
Pominu to, že jsi pod zákonem, a kdyby se to profláklo, máte oba dva obrovský průšvih, on ještě větší, protože už mu bylo 15.

eviicka
28. led 2023

Souhlasím s ostatními, příznaky neřeš, takhle brzy by si je ještě neměla a všechno co máš je z nervů ne z těhotenství.

slecnami
28. led 2023

Ehm, tak pokud bys těhotná byla, tak by se to okolí nejspíš dozvědělo... 🤦 Každopádně pokud jsi měla menstruaci, tak těhotná nejspíš nebudeš. Je dost smutný, že se bojíš do lékárny, ale sexovat se nebojíš. Jak už tady zaznělo, je to trestný čin. Pokud nutně musíš souložit, tak si kupte kondomy, z toho "já se fakt neudělal" běhají po světě tisíce (plus mínus) dětí... 🙈

jjasmina
28. led 2023

@kristynanevijestli no teď si mě pobavila do lékárny strach a ze sexu ne? 😃 😃 😃 Doufám, že moje dceratakhle nezodpovědna a na facku nikdy nebude

cherie24
28. led 2023

@slecnami no, mě zas po obýváku běhá dítě přes kondom, takže to taky není jistota 😉

sfet
28. led 2023

Když jsi menzes dostala, tak těhotná nejsi. A už nečti příznaky, protože nabeton je všechny budeš mít, úplně si to vsugerujes. Já taky takhle blbla a měla snad všechny i neobjevené nemoce světa. A sex prenech oprabdu dospělým.

mimi1004
28. led 2023

Uvědomuješ si, že jsi byla, jsi a ještě cca rok budeš tzv. pod zákonem!? Těhotná nejsi, když jsi dostala menzes. Sex nech dospělým a zatím přemýšlej, jak se budeš v budoucnu chránit.

mourovatakocka
28. led 2023

@kristynanevijestli Kdyby náhodou, prostě to řekneš, bude brajgl, ale máma se vždycky o svoje dítě postará. Ale šance, že bys byla v tom, není velká, klídek. Zapamatuj si ten stres a ty nervy a příště kondom 🙂

zelenaesmolda
28. led 2023

@kristynanevijestli
A neni otec ditete zaroven jeho strejda?

merope
28. led 2023

Bacha na jedno - kdybys fakt těhotná byla a on se k dítěti přiznal, tak pro něj to je trestný čin!! Doporučuji prostě fakt ten rok ještě počkat. Nikoho nezajímá, že jsi s tím souhlasila.

isobara85
Autor odpověď smazal
Zobraz
suzanna123
28. led 2023

netuším, jestli je to vážně nebo fake - pokud vážně, kousni se a kup si test v drogerii, prodavačky řeší, kdy jdou na pauzu, ne co si kdo kupuje. A s dalším sexem počkej tak 3 roky, pak z toho budeš mít něco i ty (a tím nemyslím mimino).
a k těmhle komentářům bych podotkla, že já měla první sex v 17 a nevím, jestli to bylo v 18 nebo 19, kdy jsem si kupovala těhotenský test a taky jsem se mohla propadnout - a to jsem ho kupovala v drogerii, do lékárny bych si tenkrát taky netroufla. Tyhle komentáře jsou stejně debilní jako když vám řekne doktor při porodu, jestli jste taky tak vyváděly, když jste to dítě tvořily... Mít sex ve 13 nebo 14 není OK, ale spíš se dámy zamyslete, jestli je OK vaše reakce - vy už byste aspoň věkově měly mít na víc.

kristynanevijestli
autor
29. led 2023

@suzanna123 moc dekuju!

kristynanevijestli
autor
29. led 2023

@mourovatakocka moc dekuju!!

michaela666
29. led 2023

Co tě k sexu vedlo? Sama jsi dítě, neznáš svoje tělo, o ochraně nic nevíš, bojíš se jít do lékárny, zákony v ČR neznáš ( protože podle nich tě ten kluk sexuálně zneužil a kdyby to rodiče rozmázli, měl by sakra průser) a souložíš? Proč? Abys mohla zamachrovat před ostatníma, že už to máš za sebou?
Tohle snad s dcerou nezažiju.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru