Je možné 9. den po oplodnění zjistit těhu?
Příští týden jdu na plánovanou roční prohlídku na gyndu. Budu 9DPO je již možné z UTZ zjistit tehu? Díky za názory.
ne, opravdu nebude nic vidět
Ok díky. Zkusím tu prohlídku o týden posunout...Co kdyby...😉
Mě říkala doktorka minim 14 dni a stejně tam uvidí prd. Ja sla az v 9t a předešla jsem zbytečnému stresu.
Já si taky myslím, že to je brzy a nebude nic vidět, maximálně asi bude zvětšená výstelka pro uhnizďování, ale to asi tak vše.
Já myslím, že i za ten týden je ještě brzo 😉
podívej na tu prohlídku normálně běž a když budeš potom těhu tak se objednáš znova 😉
Tydnem posunuti nic nevyresis...i tak nic neuvidi...maximalne ty to zjistis dle testu a dr. z krve. To bys musela posunout o mesic a to je zbytecne. Normalne na prohlidku bez a uvidis.
Jsem po ivf, takze jsem se objednavala do caru na nejblizsi mozny termin a ten mi dali az v 6tt (pocita se od posledni ms: 2 tydny do ovulace, dalsi 2 tydny do ms a az za dalsi 2 tydny ma smysl ultrazvuk) driv pry neni nic moc videt. Byla videt cerna bublinka s bilym flickem.
Já jdu až v 8tt , ať se zbytečně nestresuju, jak se mimi vyvíjí ..
Já byla 17DPO a nic nevidela. Jen mi rekla ze to vypada jako bych mela kazdou chvili dostat menstruaci no a 20DPO uz jasne pozitivní test. 24DPO uz tehu potvrzené na ultrazvuku.
@denulinka1 nepamatujes si prosím jak si měla velkou tu sliznici? Já byla dnes na utz a naměřila mi 17mm, že to je dost a taková bývá při tehu ale jinak nic neviděla MS čekám až za týden...
@snezenka123 tak to vubec netusim, protoze to mi dr. ani nerikala. Jen jsem jsem ji rikala ze me boli podbrisek jako bych to mela kazdym dnem dostat a ona rikala ze ano, ze to vypada ze to prijde co nevidet. A prislo z toho těhu 😊 Když más jeste tyden tak bych pockala myslim, ze to vypada nadejne
@denulinka1 děkuju... Já jsem vysadila ha a je to vlastně první MS co čekám.. Teda přišlo to krvácení že spádu po vysazení přesně na den. Teď jsem 22dc. Uvidíme 😃
@snezenka123 ja jsem dnes 23DC a 9DPO. Jdu dnes na gyndu na plánovanou roční prohlídku tak uvidím co mi řekne. ..😀Ráno jsem zkoušela testik ale vůbec žádný náznak ničeho. ..😕
@amona tak to dej vědět jak jsi dopadla 😊
No, jelikož jsi teprve 9DPO, tak ti Dr řekne, že to buď dostaneš nebo ne. Nic víc ti k tomu asi nedokáže říct, pokud tedy není vědma nebo tak něco. Kdybys měla zpoždění, tak ano, ale takto brzy nemmůže vědět nic.... ani test ti nemusí ještě nic ukázat.
@snezenka123 sliznice je zesílena takže to muže byt ale taky ne... nezbývá než čekat 😀
@snezenka123 jinak tam nic neviděla ale jsem zdrava a ještě jsem dostala vitamíny tak to je taky dobra zpráva 😉
@amona a výšku sliznice ti řekl?
@snezenka123 neřekla. Jen ze jde zesílena.
@amona nevadí🙂tak hlavně že je vše ok a ještě jsi dostala vitamíny 😊
A kdy čekáš MS?
@snezenka123 v sobotu. Ale vzhledem k tomu ze je to první cyklus po vysazeni HA tak těžko říct. .. partner má v patek narozeniny tak zkusím udělat testik v patek rano...😉
@amona jee já mám narozky dneska, ale tehu test včerejší negativní... A taky jsem první cyklus po vysazení Ha, máme to podobný . Já jsem dneska 23dc
@amona a ty jsi si dělala Ivu test? Proběhla u tebe ovulka? Já teda ne, ale u mě by to byl asi zázrak, protože na příští pátek nastupuji do nemocnice na plánovaný zákrok, po konizaci čípku mám srusty na čípku a i kdyby, tak ty spermie těžko kudy projdou...
Nedělala ale ovulku u sebe poznám a tak vím že načasování bylo ideální 😉uvidím...Mam tehu příznaky ale taky to mohou byt příznaky vysazeni HA. Nezbývá než čekat... jsem dnes 24DC a 10 DPO.Co ty,jak se cítíš?
@snezenka123 a vseeeeechno nejlepší! 😉 na test je brzo...I kdyz...Co neni dned muze byt zitra...Ještě není nic ztraceno!
@amona no já mám tehu příznaky snad každý měsíc😂je to děs....ja brala ha jen dva měsíce, a ty předešlé používala pharmatex, takže jsem každý měsíc dělala test, protože jsem každý měsíc měla tehu příznaky 😀
Cítím se asi tak jako každý měsíc, i když se mi zdálo dva dny zpět ze jím ve snu, a to mívám jen v těhotenství 🙂ale psychika je hrozná, umí udělat svoje...
Jsme Teda jen den od sebe 🙂jenže já mám ten srostlý čípek.. Tak u mě asi nic.
Budu tobě držet palečky.. A děkuju za přání 🙂

Ne,to určitě vidět nic nebude... Ještě i test by byl s největší pravděpodobností negativní...maximálně pidi duch.