Je možné mít falešně pozitivní těhotenský test?
Ahoj holky, je to falesne pozitivni? Mam zpozdeni, ale bohuzel jsem zacala lehce špinit.🙃😊

Falešně pozitivní určitě ne, ale spíš bych se obávala biochemického těhotenství 🤷♀️ nicméně nemusí to vůbec znamenat nic špatného 😉 uvidíš zda se rozjede ms nebo bude test sílit 😊 hodně štěstí 🍀
Udělala bych za 2 dny znovu test tyhle jsou dosti spolehlive ☘️☘️
@hasara33
@lencaa11 Děkuji moc holky za reakce. Obavam se prave toho biochemickeho😔 Ale ted mi prijde ze jsem zas prestala krvacet, tak uvidim...
@dominika1008
Nejspíš to odejde samo
Já bych se obávala mimoděložního 🤨
Je to slabe pozitivni test, ale takhle na zacatku je to vzdy bud a nebo. Budto bude krvaceni silit a odejde to s opozdenou ms, nebo krvaceni prestane a silit budou testy 🤷🏻♀️ Ale to se dopredu poznat neda, co se stane dal, ani z testu. Drzim pesti at to dopadne 🍀
Holky, tak krvaceni ustoupilo behem hodiny, tak uvidime😄
Tyto CB jsou tím známé, že dělají tyto rysky po limitu. Udělej test za 2 dny, pokud se MS neukáže. Držím pěsti.
Také mi udělal tento test rysku ale tady vidím šířku carecky tipla bych si opravdu pozitivní držím palce ať to klapne 😊👍🍀
A dodavam.. dnes dušík naskočil hned a potom za 5 min se to vybarvilo😅
Hlídej si to krvácení/špinění. Já když špinila tmavě hnědou krví tak to bylo to mimoděložní 😒
Ten dole je ☘️☘️pozitivní jen to krvaceni hlídat více klid dát si nohy nahoru
@klokanka31 uvidime. Ja ted uplne prestala, tak jsem zvedava a nasadila utrogestan😌
No asi bych zašla k dr no, pro vyloučení mimodelozniho. Nicméně i pokud vy to odešlo s ms, tak nějaký čas ten test pozit bude no

Ahoj takhle vypadal můj test po 1 dni zpoždění ale být tebou zkusila bych třeba za 2 dny znovu 🙂Držím palečky ☺️